Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: TP un ZZS aicina veidot jaunu valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zapte
z
bjigmanis,vecais,isbijušais poļitjuks...tam jau,taisnākais,cceļš...pa skuju taku...
KINO
K
Gribas vemt. Viens un tas pats cirkus turpinasies. Kadra rotacija, tikai Nepiecicamas jaunas velesanas ar jauniem kandidatiem, nevis tos pasus meeslus
rīdzeniece
r
Saldais pārītis izskatās pretīgi : vemt gribās.
ciniķis2
c
Vēsture vairakkārt pierādījusi: dodoties vēlēt pašus labākos, tauta noteikti ievēlēs pašus sliktākos. Demokrātiskajās vēlēšanās katrā ziņā uzvar paši rūdītākie blēži. Demokrātiskas vēlēšanas lielos kolektīvos – tas vienmēr ir lielāko blēžu vēlēšanas. Ap šo darbību vienmēr ir intriga ar provokācijām vienam pret otru. Vienkāršiem ļaudīm rodas iespaids, ka sliktie kandidāti neļauj ievēlēt labos. Visu partiju līderi paziņo, ka, lūk, tauta tāpēc dzīvo slikti, ka vēlēšanas nav bijušas godīgas. Rezultātā tautas intelektuālā un emocionālā enerģija tiek novadīta pa maldu ceļu. Raganu medības novērš uzmanību no demokrātijas konstrukcijas principiālā defekta. Neviens nevēlas ņemt vērā, ka lielos kolektīvos reālas vēlēšanas nav iespējamas. Platons uzskatīja, ka sabiedrībā kur cilvēku skaits pārsniedz piecus tūkstošus, demokrātija neizbēgami pārvēršas par plutokrātiju. Vislielākā kļūda ir tā, ka cilvēki galveno vainu neredz sistēmā, kura ģenerē blēžus un valsts apzadzējus, bet gan pašos blēžos un valsts apzadzējos, tas ir – sistēmas produktos. Reti kurš ir spējīgs aizdomāties, ka tos radījusi sistēma. Ja novāc vienus valsts apzadzējus, sistēma radīs citus – tieši tādus pašus.
ciniķis
c
Viņi tiecas pēc varas vienīgi tāpēc, ka redz tajā līdzekli savu mērķu sasniegšanai. Skaistie vārdi, ar kuriem viņi ir tik devīgi priekšvēlēšanu kampaņu laikā, ir tikai aizsegs. Praksē demokrātija ir tikai finansu grupējumu cīņa par varu. Pārējais – retorika, kas domāta vienīgi mietpilsoņu muļķošanai. Uzvar tas, kura solījumi izskatās ticamāki un dabiskāki. Lai varētu uzvarēt šāda veida sacensībās, nepieciešams, pirmkārt – finansiāli un administratīvi resursi, otrkārt – balstīties nevis uz reālām iespējām, bet uz tautas vēlmēm. Ja tauta grib visu un uzreiz – tas nozīmē, ka uzvarēs tas, kurš varēs tautai iestāstīt, ka viņš arī dos tai visu un uzreiz. Protams, ne par kādu priekšvēlēšanu solījumu izpildi nevar būt ne runas. Tauta šeit aicināta piedalīties tikai bezmaksas masu skatā, lai piedotu valsts varas sagrābšanai likumības ilūziju.
lauķe
l
Tie , kas domā , ka ar Godmaņa aiziešanu visām šausmām ir gals, lai nepriecājas, jo ja pie varas nāks Segliņs vai kāds cits no TP,tad būs šausmas bez gala!
Onjons
O
Ja TP un ZZS kopā, vai tas nozīmē, ka viņīem abiem premjera kandidāts būs smagos noziegumos apsūdzētais Lembergs?
Lūcija
L
A, ko tas Segliņš tur priekšplānā, vai tad viņš jau nešašmcējas gana 13. janvārī?
Lelle
L
Tikko man zvanīja invalīdu b-bas pārstavis un šasminājās par to, ka Tautas Posta partija raujas atkal pie varas.
Lelle
L
:)))) pilnīgi dunduki... kas lēni nāk, tas labi nāk... Dieva dzirnas maļ lēni, bet labi... zvaigznes nevar apčakarēt kā tautu... TP,ZZS,LPP/LC un TB varat sākt veidot sev zārkus, ja negribat sēdet. Tuvojas Finka pareģojums...
TP...ne...fans!!!!
T
....VISU KOALĪCIJU..uz ''citām telpām""!!!!!!...
Givi
G
Nekas neatliek, ka Saeimas ārkārtas vēlēšanās.
bankomāns
b
visus mucā ar mēsliem un ārā no LATVIJAS. Kādreiz bija tāda sala uz kuru izveda visus spitālīgos un stingri apsargāja ,lai tie nenokļūtu atpakaļ. Tur viņiem vieta.
Viesulis
V
TuPlistiem un Hutes puikam neviens nav devis tiesibas uzstadit savus noteikumus. Viniem butu jatur mutes ciet, jo ir tiesa mera lidzvainigi pie tam sausmam, kas valda Latvija pasreiz! Premjera izvele ir jauztic sliktakaja gadijuma opozicijai, bet labakaja - prezidentam pasam ir janosauc bezpartejisks premjers un javienojas par vina kandidaturu ar visam partijam! Partijas diemzel ir sastajusies vieni vienigi kretini.
hosa
h
Ģenerālprokurors izdevis pavēli sākt atkāpušos valdības locekļu arestus.Aicināti talkā uzņēmīgi un uzticami brīvprātīgie.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


JL aicina uz sarunām par jaunas koalīcijas izveidi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas