Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

FOTO: TP valdes sēde svētdienas vakarā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TP reitins
T
TP reitings 1.5 % !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viniem tas pats liktenis ka mesls pakala. Vienigi vini centisies nozagt nakamas velesasnas
Vel 100 gram ludzu
V
Kas par alkoholikju gjiimi!!! Burtiski piedzeries ar varu. Nebut parsteigts vairums deputatiem ir alkoholikju vai citu vielu atkariba. tas palidz izskaidrot vinu augstpratigo, nekompetento ricibu
Parastais
P
TP ir tikai viena iespēja atgūt reitingus - tiem, kas sevi vēl grib realizēt politikā, ir jāizveido slepena sazvērnieku grupa un publiski jāatmasko Sķēles-Kalvīša-moskāļu shēmas. Nākamam solim jābūt shēmotāju arestam onlainā (vēlams LNT) ar rukškretīnu vešanu uz Doma laukumu linčošanai. Saskaņas centrs, vadoties no savas ideoloģijas, neļaus neliešus nolinčot, ar to samazinot savu reitingu, kuru atgūs sazvērnieki no TP. Pēc max programmas shēmotāju īpašumi tiek izsolīti tirgū un par iegūtiem līdzekļiem tiek apmaksātas ārkārtas vēlēšanas.
JOHO
J
LATVIJAS IENAIDNIEKI,AIZVEST.
Šampēteris
Š
Godmaņa valdības bezatbildīgās krišanas rezultātā tp nācās strādāt brīvdienās, kad arī tika izvirzīts lielākais Zalāns atbrīvotajai premjerministra vietai.
runcis
r
TP valde-politiskajās spēles iemīlējušies!
no Šveices
n
Kiki tikko ieguvusi politoloģijas maģistra grādu Ženēvas prestižajā universitātē,atgriezusies krīzes skartajā Latvijā un sola radikāli mainīt lietas,kurmjuķērājam piepalīdzot.Nu nav jau tā- labāk investēt kažokos un mākoņos,Latvijā izglītību nepieprasa,auditoriju mēģina piesaistīt ar daudz piezemētākām metodēm.
penguin
p
Pašlabuma meklētāji Latvijas politikā -Kampējs&kiki.
ērce
ē
starp citu - pamanījāt - galvenajiem kretīniem pat uniforma vienā stilā :)
ērce
ē
Super bildītes!!! Nu kompānija, tiešām kā no psihenes vai sliktākajā gadījumā - pa ceļam uz psiheni. Vienīgi Riekstiņš tāds domīgs... laikam tak diplomāta smadzenes pretojas tam ārprātam, kur pats iepinies :)
pilsonis
p
DIEVS lūdzu glāb Latvijas tautu ... pilsoņi lūdzu lūdzieties TAM KUNGAM varbūt VIŅŠ apžēlosies par mums ...
Paltraku Vilis
P
1.foto. Ruksis: " Nu ielej taču, neredzi ka man sūdīgi, vakar ar pierijos ar Godmanu..... Idiņš: Tu taču zini, ka tagad krīze un man kabatā tikai 50 santiki, ja gribi varu aizšaut pēc krutkas... Ruksis: " Nu aizčapo kaut pēc krutkas......Citādi vemšu!
gjiimis
g
Bilde Kalvitis izskatas ka vins baudijis savas akcijas tehniskaa spirtaa.
meitene
m
nu super bildes, interesanti cik nabaga riekstinjam samaksaaia , laikam maz, spriezhot peec sejas izteksmes. kad izvirziija par prezidentu, izskatiijaas labaak.
ja...
j
nezinātu kas viņi ir ,liktos , ka normāli cilvēki . 1. bilde ir tāda ,ka pa īstam jāierēc!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas