Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO: trīs partijas paraksta "vērtību dokumentu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
ar kuru pat atomkaru varot veiksmīgi pārdzīvot.... ............................................ ............................................................ .... teica kurmītis un tik dziļi ierakās oranžos mēslos,ka pat septiņus treknus gadus pārdzīvoja
Atā, Štokij!
A
Atā, SCP.
Terorists
T
Tad jau labķ būtu sagādādājusi svītriainu,lielu prezi.Gan formai,gan aizsardzībai un pie šefa kostīma iederas. Bet Kalniete tā tāda SPIDVEIDIGĀ,tad atklāj tad atkal pazū.
Kurmītis
K
+++Kādēļ Solvita ietinusies celtnioecības plēvē?+++ Tu vai tad nemaz lasīt vairs neproti ? Viņai taču bija ieplānota apskaušanās un bučošanās ar kalnieti .... Tā vispār bija atnākusi Augstākās Aizsardzības Pakāpes Aizsargtērpā, ar kuru pat atomkaru varot veiksmīgi pārdzīvot ... :)))
Terorists
T
Parakstat ko gribat,bet politiskā ļīķu smaka tā vai tā virmo no šīm politiskām miesām.
SCP ex-biedrs
S
Vai partija, kurā esat, gadījumā nav SCP?...:)
čukča
č
doma jau laba,tikai ar tiem liberal eiro pezdurastiskajiem idiologijas neseejiem gan nav ejams kopaa,tak vai eirpai ir vajadziiga stipra nacionaala valsts un par kdu toleranci runaa shie ljautinji,ka tik ne par iejuutiibu pret eiropezdurastiem un vinju degeneratiivo politiku,kur kretiiniem ir tiesiibas bljaut visu,ko veelas,bet normaalam cilveekam buus jaaseez cietumaa,tikai taapeec,ka shis negrib redzeet marsheejam pa Rigas ielaam pezdurastu armiju.
vinnijs
v
Viss jau labi, tikai ko tas JL šeit dara? Tikko vienojās ar TP par absurdāko īpašuma nodokli, bet tagad līmējas klāt jau citiem?
Paija
P
Cik strādīga Āboltiņa. Tā steigusies uz apvienošanos, ka aizmirsusi noņemt friziera uzlikto vastūka galdautu....Jā, par tādu partiju ~"vērts" balsot !
Viss ok
V
Jaunā savienība ir nopietns drauds Latvijas lielajiem vēžiem - esmu par šo partiju, jo ticu viņu solījumiem, kurus pierāda darbi un taisnīgums. Tikai viens jautājums. Kāpēc Štokenbergs toreiz aizstāvēja Latvijas lielāko zagli - Ventspils Hūti? Vēl joprojām tāda dīvaina sajūta, ka starp šiem kaut kas ir!
Человек
Ч
Еще один шаг к двухобщинному государству!
xXX
x
kamēr kultūru kā ķīlnieci atdod demakovai un viņas histēriskajai profesionālju uzraudžīšanai un kultūras naudas politiskai kontrolēšanai km un kkf , JL + PS +SCP ir 'tas pats, kas bija - provinciāla izrādīšanās uz gudro un iecietiigo reekina!
čelovek
č
nnn2 16:39 smieklīg apvieni'ba,kas atri izjuks.... ------------------------------------------------- ----------------- Pat ja būtu smieklīga, labākas mums nav. Vienkārši nav, un nav redzama tuvākajā nākotnē. Tā kā - stingri ņemot - vienīgā cerība. Protams, nesnaudīs arī pieredzējušie `valsts vadoņi``visās krāsās un visās malās...
K-K
K
... Ar kadam interesem, tiesibam un spejam S.Elerte, pec Jusu domam, varetu kandidet uz valsts augstakajiem amatiem ???? ...Pirms ir par velu, un sakat atsvesinat latviesu veletajus no Jusu partiju apvienibas, ludzu apgaismojiet un izskaidrojiet savu viedokli ...
drakons
d
Latviešu tautai jākļūst par iecietīgu un debilizētu zilīšus mīlošu masu - "rietumu izvēle".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas