Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +27 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis

FOTO: Visu Latvijai kongresā viesi no valdības partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andris
A
Rasa ,ja raksti pamato domu -kāpēc karjeristi.Nav taviem vārdiem pamatijuma.
Rasa
R
Dzeris līdzinās Āboltiņas kundzei, kas arī aicina uz vienotību ar SC, kā redzu pēc šiem Āboltiņas kudzes iteicieniem no vienotības čiks vien sanāks, bet krieviskais kosmopolītisms gan, ja Visu Latvijai nesapīsies ar šiem vienotības karjeristiem no JL un SCP, tad mans atbalsts tiem garantēts, jo palikuši par vienīgo latviešu cerību.
Andris
A
Dzeri ,nemaisies pa kājām ,man ir citi uzskati par SC ,es ar viņiem nostrādāju vairāk ka 35 gadus viņu kolektīvā ,tā ka zinu visas viņu aikulišu runas par mums latviesiem.Ne vairāk ,ka 5%tajā laikā bija lojāli Latvijai-runa iet par RĪGU.Ta ir viena traka šovinistiska nācija ,nez kas viņiem to visu ar karstu dzelzi ir iededzinājis (tā te raksta komentāros)1917 gadā.Tapat neaizstāv mamikinu,visus raidījumus viņš vada ar šovinistisku pieskaņu.Ja tu esi jauns zaļš puisītis ,kas dzimis civilokupantu ģimenē ,tu vari to nesaprast.No pieredzes-es mācījos vienā klase un sēdēju vienā solā ar draugu 7.gadus (lauku skolā) Viņš, spēleja latviešu muziku ,pareizāk sakot vecos šlāgerus ,mājās runāja krieviski tēvs ar māti ,bet ja es viņam uzdodu jautājumu par divvalodību ,vņš nevar saprast ,kāpēc esam pret. V ai tavs dzīves stāsts nav kaut kur līdzīgs ,jo tu vinus ļoti aizstāv.
vēsture>klusais-2
v
Kāpēc un kā izplēnēja LNNK? Finanšu trūkuma dēļ saprecējās ar TB un palika politikā, zaudējot pamatvērtību. Paldies preciniecei - B. Pētersonei ;((. Un tā no apvienības olas izšķīlās Baķka, Makarovs, Požarnovs & co. Šķebīgi pat pieminēt šos uzvārdus. Tāpēc lieki mest akmeni Kiršteina dārziņā - viņš darīja visu, lai LNNK piesaistītu nesasmērētus līdzekļus. Jā, nereti bija pārsteidzīgs savas deklarācijās. Bet kurš, atpakaļ skatienu metot, ir bez mazākā grēciņa? Taču šodien TB/LNNK iz paspēlējusi visu morālo kapitālu - varāk par Dobeļa un Tabūna apsmaidāmajiem "uznācieniem" Saeimas tribīnē nekas nav palicis: tikai čaula, ko vēlētāji atbilstoši novērtē. "VL!" - ceru, ka E. Cilinska līdzdalība šajā organizācijā spēs jaunuļus izvest no smilšu kastes. Pretējā gadījumā - kā bija, tā paliks lāpu gājienu līmenis (nenoliedzu to nepieciešamību, taču tas ir sabiedriskas organizācijas, ne politiskas partijas darbības princips).
Vientulais vilks
V
TB/LNNKsolija kaut pastalas ,bet BRIVA LATVIJA,sodien esam nosaciti brivaLATVIJA,betTB spice pastalas nomainijusi ar lepniem MERSIEM.Man BERKLAVA vards ir svets no ARKADIJAS laikiem.
pionieris
p
Atkal dzeris klāt ar aģitāciju par vienotību uz SC bāzes.
klusais-2
k
Tu esi ideālists,tādēļ visu uztver emocionāli!Bet reālā politika ir nežēlīga un tāda tā būs mūžīgi.Tu jau divas dažādas lietas -SISTĒMAS radītos spēles noteikumus,pēc kuriem bija jāspēlē TB/LNNK vadībai un deputātiem Saeimās,kā arī ministriem valdībā un partijas biedru kopumu,kuri reizēm atļāvās šos noteikumus ignorēt.Es neaizstāvu Baķku,es neaizstāju tos mankārīgos šeptmaņus,kuri izmantoja TB/LNNK kā tramplīnu,lai viņi tiktu pie valsts naudas.Es aizstāvu tos daudzos tēvzemiešus,kuri tāpat kā tu un es,iestājamies par godīgāku politiku un tautas interešu aizstāvību.VARA ir nežēlīga.Tie,kas nokļūst varas apkampienos sajutīs tās ledus auksto dvašu sev pakausī,tādēļ viņu soļi ne vienmēr ir attaisnojoši.Bet kas attiecas iz tevis pieminētajām "Zelta akcijām" Saeimā,TB/LNNK tās izmantoja,lai stiprināt latviešu nedrošās pozīcijas.Protams,ne jau tādā apjomā,kā mēs to vēlamies,bet tādā,kādā bija iespēja vienoties ar kosmopolitiskajiem partneriem un sistēmas īstajiem saimniekiem.Tā bija maksa par piedalīšanos politikā pie lielā spēļu galda.Kad tu,lasītāj J,tur nokļūsi,tad sapratīsi par ko es runāju.
Jēkabs
J
Es piemēram tāpat kā SC vienotai Krievijai, neticu ne "Vienotības" skaistajiem saukļiem, ne oligarhu partiju zagļiem, bet Visu Latvijai es ticu neskatoties uz savu cienīgo vecumu, jo vēstures rats atkal griežas uz riņķi un man vieglāk atšifrēt balto no melnā.
klusais-2
k
Sveiks vēlreiz!Tu jauc faktus-Kiršteinu izslēdza no oranžās mafijas-TP.TB/LNNK Valdes sēdē tika izskatīta A.Kiršteina uzņemšana šajā partija,bet balsu skaits sadalījās diezgan līdzīgi.Es īsti nezinu,kuru balsis izšķīra, būt vai nebūt Kiršteinam partijā .Varbūt šo balsu īpašnieki tagad gozējas PS rindās.Kas attiecas uz Kiršteina personību,iesaku tev izlasīt E.Berklava un U.Ģērmaņa saraksti,kas apkopota grāmatā.189.lpp.Berklavs raksta par A.Krastiņa un A.Kiršteina saistībām:"Aleksandra galvenā nelaime-ka mīl nevajadzīgi braukāt pa ārzemēm,viņam ir daudz nepārdomātu un partijai nepieņemamu ekspromta paziņojumu,ekonomikā aizstāv finanšu oligarhijas,bet ne tautas vairākuma intereses.Pats tāpat saistīts ar finanšu grupu,bet nedaudz tīrāku,miermīlīgāku nekā Krastiņam..."
mazais
m
piebiedrojos visiem Visu Latvijai atbalstītaju pulkam,mana balss būs jūsu,kamēr jūs nezagsiet un nelīdīsiet kāda oligarha paspārnē.tikai priecātos, ja jūsu partija tiktu saimā ,tad ir cerība ka Latvijas politika kļūtu mazliet godīgāka un caurspīdīgāka,un varbūt kādreiz šī valsts arī sāks pildīt savas fūnkcijas. Neprasu no jums zināšanas augstākajā matemātikā,bet sagaidu ka beigsires šitsis oligarhu- bezpridels.
Par Latviju!
P
Pilnībā piekrītu! Par par Lindermana partijas kongresu visi ziņu kanāli pilni bija.
par faktu
p
Eij kurā portālā gribi, vakar paskatījos TV ziņu kanālus visi klusē par Visu Latvijai kongresu par tur pārrunāto un piedāvāto, un ka vispār tāds bijis vai tā ir mediju piesauktā demokrātija, no demokrātijas tiem nav ne smakas, tiem demokrātija ir kalpot saviem kungiem, tās ir oligarhu, globālo kosmopolītu vai kremlisko kalpu agoniskās bailes, bailes zaudēt savu ietekmi un varu, bet man kā pilsonim tomēr interesē Visu Latvijai kongresā notikušais un apspriestais. Šāda klusēšana ir zināmas pilsoņu daļas diskreditēšana un patriotiskākās daļas diskreditēšana, tad man jājautā uz kurieni iet šī valsts uz savu pilsoņu diskriminēšanu un aplaupīšanu vai tiešām šiem neliešiem nebūs sāta, pēc šādas rīcības nu varu droši teikt, ka viena no ietekmīgākajām varām Latvijā mediji pieskaitāmi pie neliešiem.
beta
b
Skumji kļūst redzot, ka atkal kārtējie "nācijas glābēji" pie apvāršņa, bet letiņu pastalnieki un visu soc. grupu naivuļi skandē kārtējās sevi mierinošās mantras... VL sevi pozicionēja kā Latvijai nelabvēlīgs, netālredzīgs un destruktīvs spēks tai brīdī, kad pasludināja "spēcīgā prezidenta " ideju, kas liecina par pilnīgu pašreizējās politiskās situācijas neizpratni... vai izpratni, bet tad ne jau par labu Latvijas valstij... Latvijai patreiz nevajag naivus, ambiciozus un ne pārak gudrus priekšstāvjus, kā sevi pozicionē VL. Ja nu vienīgi viņiem ir zelta zivtiņa, kas naivos saukļus var realizēt...
cereetaajs
c
Turieties tālāk noBatjkas, tas būs jums krahs.
1337
1
Vācija, 1933.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas