Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

FOTO: Visu Latvijai!-TB/LNNK gandarīti, ka būs Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
puiši turaties ! Lembis ,Loskutovs ,Elerte , jūs uzmetīs ,jo bīstas no Jums ka no uguns !!!! ... arī žtlers nesniedz atbalstu savai tautai .... Turaties --izšķiroša stunda nāks ! Tad Dombrovskis ,uc godīgie latvieši piesliesies Jums !!!
es
e
sitīsim tos utainos!
Intars
I
2002.gadā Visu Latvijai centās apvienoties ar Osipova partiju (Diena par to rakstīja). Nesanāca. 2004. gadā Visu Latvijai centās apvienoties ar Jauno laiku. Nesanāca. Tad Visu Latvijai centās apvienoties ar Māra Gulbja Jaunajiem demokrātiem un Pensionāru partiju. Nesanāca. 2009. gadā Visu Latvijai centās iekļūt apvienībā Vienotība. Paldies Dievam, Vienotība atteica. 2010. gadā agonējošā TB/LNNK (kas pie trekno gadu nelaimēm vainojama tik pat, cik TP un LPP) ar saviem miljonāriem paņēma tik pat agonējošo Visu Latvijai, kura Saeimā visticamāk dabūs kādu deputāta krēslu, jo nospēlēja Latvijas Avīzes elektorāta loma. Un esmu par 100% pārliecināts, ka Vienotībai šie pašlabuma meklētāju vēl sagādās daudz galvas sāpju! Tāpēc nemaz nešaubos, ka ZZS ar Vienotību valdību jātaisa divatā.
Lāčplēš
L
nU TA UZ PRIEKšU!!!Rezultats priekš "Vislatviešiem" ir apsveicams un atliek tik darboties,lai nākamajā saeima būtu vismaz trīsdesmit vietas.
xxx
x
Būtu jau labi, ja šie patrioti ar Parādnieku priekšgalā vismaz iemācītos dzimto valodu pareizi lietot. Citādi šis pats kadrs (Parādnieks) pat "ka" un "kad" nemāk pareizās vietās salikt. Bet nu pieņemsim, ka bija jau aiz priekiem tā ačteles aizlējis TV intervijas laikā, ka neko nejuta.
WWW
W
Lai jau veicas!
Atbalstu VL
A
Lai veicas Visu Latvijai !
nedekolonizētais
n
prieks par mazizglītotajiem latviešiem ar lielo burtu - mūžīgo parādnieku un sieru dzintaru!
maija
m
Apsveicu! Sen bija vajadzīgi jauni spēki. Sie cilvēki gadiem cīnījušies par latviešu tiesībām savā zemē! Turieties!
Terorists
T
Jā,tu mani pārliecināji ar ko arī apsveicu.Bet galvenais lai sēž ar krekliem un slipsēm un neskraida ar plikiem vēderiem,jo arā drīz bus ziema un ja vēl saaukstēsies tad no pārunām ne vēsts.
minhauzens
m
malači nacionalisti......
nu
n
VL lai strādā ar SC aktīvi dekolonizācijas jomā. Kāda vaina?!
dekolonizacija
d
gazi grida
Briedis
B
Malači, prieks par patriotiem. Tagad galvenais turpināt audzināt jauno paaudzi par īstiem savas zemes patriotiem, Darbojoties Saeimā tas ir reāli iespējams.
Terorists
T
Un nu VL vairs ar plikiem vēderiem nebūs jāskraida,bet jāsēžas pie sarunu galda ar SC krievvalodīgajiem un jāsāk risināt viņu sasāpējušos jautājienus. Tā kā politika ir politika un nekur vairs neaizbēgt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas