Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

FOTO: Vizītē Latvijā ieradies Ukrainas prezidents Janukovičs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
glebis
g
если честно, я ожидал, что гораздо больше ажиотажа будет вокруг персоны Януковича. интересно, если бы приехал Ющенко, как бы вокруг него плясали с песнями? :)
ЖАН
Ж
ЯНУКОВИЧ НАШ ДРУГ
J
Ļoti labi, lai tik brauc mīļi ciemiņi no Ukrainas! Jābūt draugos ar ukraiņiem.
kobra
k
Lielai daļai "mūsejo"pat šlipses sarkanas.Nez vai uz Maskavu visiem nebūs arī stringi sarkani vai pumpenes.Stulbeņu bars!
Pamela
P
Pie VVF brauca Eiropa,Rietumu pārstāvji,ASV ,civilizētā pasaule.Pie Zatlera tiešām eirobomži un NVŠņiki.,Kremļa plukatas.Tapēc arī Zatlers вхож soclēģerī ar savu "politizglītību". Bet tās ceremonijas un tusiņi taču no Rietumiem ar smalkiem galda piederumiem un polonēzēm / CIRKS - CIETI!/ Nez vai Volodja uz Briseli arī brauc ar sarkanu шарфику? KLAUNĀDE - postpadomju.
III
I
eiro-bomžu tikšanas
Lakatiņš
L
Repsi atpazinām pēc svītrainā uzvalciņa, iekslietu ministri murnieci - pēc kuplā žābo. Bija reiz arī deputāts kurš seimas karstumā valkāja šortiņus. Sodien, lai Valdiss pūlī nepazustu - apsieta sarkanā šallīte (... tā pati, kas vēl no lietussargu pasākuma?) Kāpēc žurnalugas vairās komentēt pirmo personu apģērbu un izskatu? Tas tacu runā izteiksmīgāk par preses sekretāru sagatavotajiem špikeriem. Izliekamies neredzam bezgaumibu? A ko, Dienas žurnalugas? Vai nav jums kāds, kas spējīgs novērtēt valsti pārstāvošo rumpīšu gaumi? Vismaz tās publiski redzamo daļu...
borcinsh
b
... un cik ilgi vel komunisti brauks uz Latviju ar "vizite" ? Laikam viniem ir padaudz radiniekus te - visadi pseudo-ulmani, lembergi, urbanowichi un tt.un tt. un tt........... ...neka nevaram aizmirst to gaishu un brinishkigu dzive ar partikas taloniem ...
BV
B
Kremļa protežē ir klāt - varbūt vajadzētu padebadēt par apspiesto ukraiņu cilvēktiesībām Ukrainā?
latvietis
l
Speķi atveda?
vizuāli
v
abi izskatās labi, iesmēju, kā mūsējais izskatīsies starp abiem russijaniem
5 колонна
5
На Украине нацисты сейчас не в почете. Зато в почете отношения с Россией. По этим двум причинам в Латвии сейчас не любят Януковича.
Arturs M
A
Šim kungam vajadzētu atgādināt par prese brīvību un brīvām vēlēšanām.Ukraina viņa vadībā ir CITA.Viņš piemēram domā,ka ES Ukrainu aicinās,kā savienībā,nevis pašiem tajā jāgrib būt:D Absurds cilvēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

saistītie


* Ukrainas prezidents par dienu saīsina vizīti Latvijā
* Vizīte pārmaiņu laikā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas