Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

FOTO: VK darbinieki pie valdības ēkas sastāda 1 200 puķu stādus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
###
#
Malači! Lai labi aug, skaisti zied , un priecē mūsu īgnos prātus!!!
diskobumba
d
Bravo!!! Tā ir apsveicama rīcība no ierēdņu puses!!!
Fricis
F
Skauģi ,latvieŠi.Vajadzēja skolā iet varbūt jums arī būtu laba alga.Puķu stādīšana ir jauka lieta.Protams, ka tas jādara darba laikā.Tās puķes taču nestāda savos mazdārziņos. Paldies Jums meitenes par labo piemēru. Ja arī kāda puķe nokalst nav bēda iestādīsiet citu.
chingacguks
c
Laba nodarbošanās VK darba laikā. Kaut gan - katrs dara to, ko prot. Nez vai visiem dārzniekiem tādas algas?
Normunds
N
Sava laika Mk ,,saisinaja ,,kas kopa pukes ekas prieksa.Un nebija tur nekad rozes,bet pavasari tulpes,bet velak citi ziedi atbilstosi sezonai.Veismanes kundze kas strada MK eka jau no padomju laikiem vajadzeja gan atcereties kada kartiba bija sava laika.Tacu laikam ka jau ar visiem ligumiem ari sis ar ieprieksejiem sastadits nekvalitativi ja nevareja uzrakstit vienu tekstu.Ka ekas prieksa jabut visu laiku ziedosiem ziediem.Tad ari butu mainijusi un atbilstosi apkoptu.Juriste laikam bija pilsetniece.Vai ari praktikante.Bet prieksniece laikam paraksta dokumentus nelasot.
Mašeņka
M
Labāk, lai ne-dārznieki stāda puķes, nekā jau kuro gadu pašā Rīgas centrā - pie Bastejkalna - celiņa malā dobē ir sastādīts sazin kas. Vienkārši laksti. Vai A. Kalnkaziņš ar lēto Ryanair reisu nevarētu aizlidot uz Londonu un paskatīties, kādi izskatās skaisti ziedoši apstādījumi?
Esīte
E
Nu jā! Skaisti varbūt, bet nepraktiski! Šo darbu varēja veikt bezdarbnieki par to saņemot atalgojumu!
Viesis AVS
V
Pie Valdibas ekas varetu LATVIJU KAROGA pukes sastadit tas butu superigi, tapat ka Amerika uz katru sturu lepojas ar savu karogu un mil savu Prezidentu, nemet piemeru tautisi.
Puķe
P
Pieredze un prasme nenāk no gaisa. Tā nāk ar darīšanu un mācīšanos, un tas ir gan brīvprātīgi. gan interesanti un radoši. Līdzīgi kā dažās skolās, kurās vēl pastāv vasaras darbu prakses. Protams, katram jādara savs darbs. Bet ja nu dāmas sabiedriskā kārta aiz pašiniciatīvas apgūst puķkopību, uzkopjot savas darba vietas apkārtni, tur nav ko iebilst. Redzēju arī, ka Iļģuciemā pie dažām daudzstāvu dzīvojamajām mājām iedzīvotāji cenšas sakopt apkārtni. Slavējami!
zvirbulēns
z
Nu re, cik vienkārši var izdarīt darāmas lietas :)))
akmens
a
Es gan domāju, ka katram jādara savs darbs. Skata nav nekāda, jo dobei vajadzēja atdurt taisnu maliņu, nevis atstāt robainu.
sisis
s
Nemaz tik traki nav. Tās jau nav nokarenās, bet krūmveida. Problēma varētu rasties, ja ir silta un mitra vasara - tad no miltrasas neizbēgt. Bet arī šitai nelaimei ir līdzeklis, ko piespert pie laistīšanas.
akmens
a
Ar petūnijām ir vēl trakāk. Lai tās labi izskatītos, vecie ziedi ir jānolasa. Pēc lietus ar nav nekāda skata. Tā tā ir, kad āzis par dārznieku.
nu,nu
n
Varbūt tomēr nevajag petūnijas ar balzamīnēm jaukt!!! Tik daudz gudrīšu, bet puķu stādus neatšķir!!!
sisis
s
Aprējām.... nozākājām.... vai. cik labi kļuva!!! Tagad varēs nakti mierīgi gulēt un rozes sapņos redzēt! Laikam jau Kalvītim bija taisnība - kvaukšķu bars!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas