Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Zatlera sasauktā valdības ārkārtas sēde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gatis ozoliņš, skolotājs.
G
Izglītības ministres ziņojums ir skaitļu un statistikas datu nesakarīgs savirknējums kam nav nekada sakara ar izglītības valstisko jēgu. Tas ir tik neloģisks ka to nav iespejams komentēt. Pārņem neaprakstams izmisums par mūsu valsti. Interesanti ko teiks prerzidents.
NPPIP Viesturs
N
Paskat, Zagleram nav mācīts, ka apakšējo pogu atstāj nepogātu :D
švaki, vai ....
š
>>> fiksais » ārkārtas sēdei 24.04.2009 15:45 - visgudris un mūsu finansu ģēnijs repšaunieks laikam ka nepavisam nav ne vienīgais, ne vislielākais savu naudu pakakātājs - - nav jau vairs, kā rādās, tur (pasaules mēroga bilancē) visa tā savilktā - VIENĪGAIS, kas vēl ko nozīmē ir PARĀDZĪMES - miljardu naudiņas ir krietni paputējušas - principā jau Tu domā pareizi, tikai tas, ka ar to varētu VISU atpakaļ dabūt, ir utopija - starptautiskie aizdevēji jau tieši tādēļ tagad triecientempos drukā savas naudiņas un meklē, kur izvietot - tāpēc, ka TIKAI PARĀDZĪMES būs LIKVĪDS naudaspapīrs - tāpēc, ka tas, kas IEĶILĀTS ir dabā - nākošo paaudžu dzimtcilvēki, piem., ko tagad latvju virsaiši samaina PRET NEKO - PAPĪRU un ELEKTRONISKIEM SKAITĻIEM.
O-bana !
O
Nu - tak tāpēc ka MUĻĶA !!!! - vismaz kaut kas no zemapziņas izlīda !
dzeris
d
Pirmkārt, jāpalielina ieņēmumi, tāpēc momentā jāpieņem likumi par legālo prezumpciju un 0dekl. visiem, nodokļu sistēmas maiņu, ietrēdņu kriminālo un mantisko atbildību par nelikumīgiem tēriņiem, nodoklis luxus precēm un luxus auto, un jāpazemina PVN un jāatbrīvo mazais bizness no vuisām pārbaudēm, kā tas jau izdsrīts Kazahstānā. Vēl varētu mēģināt atvērt nodaļu valsts bankā, kas mazo biznesu kreditētu pa tiešo, bez komercbankām, kurām tagad vispār nav izdev;īgi kreditēt biznrsu, jo tie par lieliem procentiem kreditē valsti. Kaut kur lasīju, ka kādā valstī tā ir izdarīts, neatceros tikai kur.
!
!
Foršas bildes.
!
!
Smaida, tātad ....
fiksais
f
Valsts nav bankrotējusi, vienkāši jāsasēdina visi tie kas apzaguši valsti un jākonfiscē sazagtais. Nekāda Amerika nav jāizgudro. Nav normāli ka lauku frizieri par pāris latu nenomaksātiem nodokļiem ierosina krimināllietu, bet par miljardu izzagšanu un zaudējumu radīšanu tikai politiska atbildība!
nnn
n
nesaprotu šajā laikā masu mediju darbu,kaut vai sabiedrisko kā ar privāto,domāju ka tagad vajadzētu šajā laikā iet ik palaikam ziņu speciālizlaidumiem,lai stāstītu kas notiek valstī,jābūt diskusijām un analīzei,lai cilv;eki zinātu kas notiek un varētu domāt ko darīt... piemēram,otrdien,kad notika valdības sēde,kapēc nebija preses konferences tiešraide ne kur, nu ja lai muļķu tauta dzīvo neziņā un dara to ko liksim
i tut vihažu ja ! - vesj v pa
i
Staiga zveri pa placi - sildas saulite ..... Aiz stura kaut kada ruksana, kaut kada pikstesana, un izlido zakits - viss nosmerejies, sapinkajies, ausis saburzitas ..... un smird .... Lapsa : "Un kas Tad Tev ta gadijas ?!" ZAKITS : ".....eh - ES TE ATKAL VIENAM LAUVAM PA PURNU SADEVU ......." Cuka priecigs ezits no ta pasa stura un bubina : " Labi, ka man tas adatas, labi, ka man tas adatas, re, ka zakim atkal izgaja - un kad tas lacis saks papiru lidzi neesat !?!... ..................................................... ............................................................ ............................ ............................... .... bet Zaķits : .... bet es viņam iedev termiņ !
Maija.
M
Valsts ir ne tikai finansiālā krīzē,bet redzot ,cik uzpūstas algas ir amatpersonām,kas ieņem valsts amatus,tad droši var teikt ,ka Latvijā ir arī morālā krīze.Viena daļa peld naudas jūriņā,kamēr lielākā tautas daļa dzīvo nabadzībā.
ārkārtas sēde
ā
Laiks pateikt, ka valsts ir BANKROTĒJUSI!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Pieejami visi valdības slēgtās sēdes materiāli

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas