Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

FOTO - Zatlers: 21.gadsimta patriotisms ir daudz vairāk nekā tikai emocijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ikijs
I
Maz entusiasma un emociju Valda runās. Vai viņš pats tic tam ko runā ? Ka kvalificēt ierēdņus, kas nav ne laipni, ne izpalīdzīgi un nav arī labi cilveki, taču saņem valsts algas un risina (savā izpratnē) valstij svarīgas lietas, strādājot, piemēram, Pilsonības un Imigrācijas departamentā ? Par šamējiem Valdim nav nekāda priekšstata un tur viņš nesaka laipnas runas.
rutai & dinamo
r
...un naivie latviesi atplestaam muteem klausiijas valdi, kas deklameja, PRistu sagatavotas frazes un kliedza, sarauj, dinamo (labs proletariata laika kaveklis), kamer valsts tika nozagta lidz pedeejam santimam, apzogot gan zidainus gan pesnionarus.
Ruta
R
Paldies par labām domām un vārdiem kuri veltīti skolēniem. Mūsu nākotne ir gudrā, izglītotā jaunatnē, inteliģentā sabiedrībā. Nepatīkami lasīt rupjības komentāros. Vairosim labo domās, vārdos, darbos. Cienīsim sevi, savu tautu un Zemi, kas ir mums zem kājām. Nebūsim niecības. Piecelies no rīta, pateicies par dienu, kas tev ir dota , piepildi to ar darbu, mīlestību, izpalīdzību, atsaucību... Lai izdodas!
dinamo
d
IQ tad tinies uz citu. Tādus gaudotājus kā Tevi gan nekur necieš. Vienmēr kāds cits vainīgs. Un Ministry of Truts- ja jau apnkuši tad nenak komentārus rakstīt. Kāds cenšas formulēt, kā būt patriotam 21.gadsimtā. Kā sanāk, tā ir. Te jau tikai tādi ņergas , kam pašiem ne rievas smadzenēs
Patriotiska ruletīte
P
Lielopa (varbūt arī aļņa, mežacūkas, stirniņas) fileju sagriež šķēlītēs. Izklapē. Sagatavo pildījumu: speķi sagriež kubiņos, sīpolu sīki sasmalcina, burkānu sarīvē. Izklapētajām šķēlītēm vidū liek sagatavoto pildījumu. Satin rullīšos. Notin ar sarkanbaltu diedziņu. Nedaudz apcep uz pannas. Pēc tam liek katlā un sutina nelielā ūdens daudzumā, līdz gaļa mīksta. Pasniedz siltu u ēd gardu muti murminot: "vairāk darīt pašiem un mazāk gaidīt, ka citi izdarīs kaut ko manā vietā..."
Jamesonn
J
Izskatās pēc blēņu stāstiem maziem bērniem. Kur lētākais alus tur arī dzivos nākamie patrioti!
Ministry of Truth
M
Godīgi sakot, man tie zatlerismi ir apnikuši. Nelasīju. Ja Zatleram par runām maksātu...
IQ
I
200 000 denacionalizācijas upuru ienīst šo smirdīgo valsti
tā tas ir
t
Dombrovska valdība, apzogot zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni
tendence
t
Cik ilgi buus veel jaalasa shii zombija shizofreeniskaas runas ??? Kaa ar atbildi 5 cilveekiem, kuru likteni izleema valsts Hipoteeku bankas korumpeetaas personas un krievu bandiiti ???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas