Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Zatlers ar daugavpiliešiem svin Latvijas armijas 90.gadadienu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
k>>>
k
UZņEMTS LAIKAM IR ļOTI SILTI PREZIDENTS AR DZIESMāM,DESāM,PīRāGIEM IR PRIEKS,KA VEL VAR ARī ATRAST LABUS VāRDUS ,KO PATEIKT SAVAM PREZIDENTAM TAUTA,KA NAV TIKAI SAMAZGAS JALEJ.
borcinsh
b
...preciizak butu pateikt : Latvijas Karaviira 90 Gadadienu ! Mes nekad nebijam tik agresivi lai mums butu "vajadziiga" armija ! Bija nepiecieshams karaspeks kuram jabuut katraa normala un neagresivaa Valsti, lai apsargat un aizstavet (tikai) savas robezhas ! vai var nosaukt pa armiju shodienas karaspeks ? ( 5000000- tankus vai 100000 kara-lidmashinas ????) Mums ir tada pasha "armija" ka Sweices vai Luksemburgam ar Monaco - karaspeks kartiibas nodroshinai. PS. maskava ari kadreiz izteicas ka Latviju vini okupeja tapec, ka Latvija gribeja uzbrukt krievijai..., ar kadu speku, ar kadu armiju ???? te nevajag nemaz salidzinaat taja laikaa abas valstu karaspeka kontingentu !
Pilsēta
P
Valdis Zatlers uzrunā uzsvēra Daugavpils pilsētas lomu, kas ir būvēta kā militārais cietoksnis, bijusi svarīgs tirdzniecības centrs.. ========== VISAS viduslaiku pilsētas (ne tikai D-pils) ir celtas kā cietokšņi uz tirdzniecības ceļu krustpunktiem. Būtu labāk ja puisis paklusētu tur, kur nav nekā būtiska ko pateikt... citādi tas izklausās nožēlojami skolnieciski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas