Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Zatlers saņēmis Gruzijas augstāko apbalvojumu, Saakašvili – Latvijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Made.
M
Ak,kas par naidu, kas par skaudību! Liec Lilitai Zatlerei mieru! Ne tu esi staigājis viņas kurpēs, nedz arī kādreiz staigāsi ! Salāpi savu muti ,smird !!!
rinkii apkaart
r
Ir reizes, kad nav viduscelja. Ir taads jeedziens, ka moraale un nozhelojami ir tie, kuri morale meklee vidusc elju. Tie ir neveiksminieki un nozhelojami cilveeki - Shkeele, Lemberg - visi tie,kurus tu ikdienaa lamaa. Ar politiku ir taa pat.
dzeris
d
Atkal jau - ja speciāli nekonfliktē, tātad izdabā, vidusceļa nav?Vienkārši racionāla attieksme, pirmā vietā liekot valsts ekonomiskas intereses. Kā to dara daudz bagātākas valstis, un tur to par izdabāšanu nesauc.
un
u
Tavuprāt, realitāte ir tā, ka Krievijai vajag izdabāšanu? Es domāju, ka Krievija vispirms ievēro pašcieņu. Jeb mums dažādi uzskati par pašcieņu? Ceru, ka jūsu realitātē nedarbojas pahanu likumi?
dzeris - un
d
Teoretiski - nav nekāda daļa, bet mēs nedzīvojam pasaku valstībā, bet reālā pasaulē.
nv
n
Domāju, ka Jums ļoti noderētu striķis, ziepes varbūt ir pašam - ar ieziepētu striķi ir ērtāk ------------ ziepes, cienītais, uzdāvināšu Jums - ar tām tiešām ērtāk - līst vienā vietā :)
un
u
Dzeri, kāda daļa Krievijai?
un
u
Kāda daļa Krievijai?
VG
V
Vot, nafig provocēt Krieviju uz darbībām, kas negatīvi ietekmēs Latviju?
rinkii apkaart
r
Atceries Atmodu, cik mees bijaam pateiciigi jeb kuram par vismazaako atbalstu? Un veel - Polijai un Baltijas valstiim Gruzijas jautaajums - kaa tas tiks risinaats, vai nerisinaats, ir cieshi saistiits ar droshiibas jautaajumu. Polija p at luudz,, lai amerikani ieved savu karaspeeku Polija, lai justies droshi no krievu iebrukuma :) Patiesiba ir vienkaarsha - nevajag piities ar ljaunajiem un ljaunais shajaa konteksta ir Krievija. Tiirs tirgus, bez draudziibas, luudzu
dzeris - riņķī apkārt
d
Visu cieņu Islaindei, kas gan toreiz vēl bija bagāta valsts un sevišku ļaunumu tas Islandei nodarīja. Bet, vai tad mēs jau neesam vairākkārt pauduši atbalstu Gruzijai, skaidri un nepārprotami? Un kur tad Zatleris bija taisni kariņa laikā?Skatīja olimpiādi, uz Gruziju devās pavisam citi cilvēki? Tad ko viņš tur meklē tagad? Kāda reāla nozīme šā te pārīša kārtējai ekskursijai? Nešķiet, ka viņam, tomēr, kā Latvijas prezidentam, pirmām kārtām būtu jādomā par Latvijas cilvēkiem, nevis par Gruziju, kurai, ,atkārtoju, atbalsts jau pausts vairākkārtīgi un šī te viņa vizīte neko būtisku nemaina, toties var nodarīt lielu kaitējumu daudzām Latvijas ģimenēm, kas var pazaudēt sadarbību ar Krieviju, jo to, ka Krievija to neatstās bez sekām, tas jau ir skaidrs. Un es nebūt nesaku, ka mums jādanco pēc Krievijas stabules, bet, var taču kādu reizi, īpaši pie patreizējas ekonomiskas situācijas, speciāli nekaitināt, īpaši, ja tam nav nekāda principiāla nozīme? Es domāju, tā būtu vienkārši gudra un atbildīga(savu cilvēku priekšā) rīcība, nevis piekāpšanās. Nu, un ja zatleris domāja, ka tas viss paliks bez sekām, tad man vispār nav ko teikt. Tāpat man nav ko teikt, ja viņš uzskata, ka var riskēt ar simtu un pat tūkstošu cilvēku labklājību tikai tāpēc, lai n - to reizi nodemonstrētu to, kas tāpat zināms - savu atbalstu Gruzijai.
imants
i
Normāli. visā pasaulē kolekcionāri apmainās ar nozīmitēm.
rinkii apkaart
r
Un kaadu ' pigu' paradija Islande PSRS (Krievijai), kad ta atzina Latvijas neatkaribu? Vinji toreiy iedzivojas ekonomiskajas sankcijas.
dzeris
d
Jā, pilnīgi pareizi, tas nav latviešu vairākuma viedoklis. Latviešu vairākuma viedoklis ir līdzīgs tavējam - nepalaist garām izdevību parādīt kaimiņam pigu, lai kompensētu savus mazvērtības kompleksus. Ko neatļaujas darīt ne Francija, ne Vācija, ne Itālija, mēs to varam atļauties. Un tam nav nekāda sakara ar vecākā un jaunākā brāļa politiku. Tam ir sakars ar to, ka vēl arvien iekšēji neticam, ka esam neatkarīgi, tāpēc uztveram visu pārāk saasināti un mums nepārtraukti pašiem sev jāpierāda, cik m;ēs neatkarīgi. Tāpēc jau esam parādos līdz ausīm un bez biksēm, ka nepārtraukti cīnījamies ar Krieviju un krieviem, tā virtā, lai cīnītos ar pašu bāliņu mafiju, kas pa to laiku smīnēdama burtiski izlaupīja valsti. Nu, acīmredzot, daudzi turpinās to darīt arī turpmāk, jo tas taču ir tik ērti un vienkārši - ir zināms ienaidnieks, kas mūs visus apdraud, un vietējā mafija kaut mafija, bet savējie, tāds sīkums, salīdzinot ar lielo ienaidnieku. Nu, katrā ziņā, acīmredzot, ne es pārliecināšu tevi, ne tu mani.
rinkii apkaart
r
Un vēl - ja gribi zināt, patreizejā ekonomiskajā situācijā es tiešām domāju, ka mums svarīgāk saglabāt normālas attiecības ar Krieviju, nekā Zatlera bezjēdzīgā braukāšana un Krievijas kaitināšana, +++ uzskati, ka esi parkapis sarkano liniju.:) Es laikam atteiktos no pilsonibas, ja manaa valsti valditu tavs viedoklis par morali, ja runajam par arpolitiku. Te pa ieksh varam bakstiities kaa patiik Par ekonomiku nerunasim. Tevis paustajaa nav ne grama no ta, ko sauc par tirgus attiecibam starp civilizetam valstim. Tu te piedavaa kaut kadu mainjtirdznieciibas modeli starp vecaako un jaunaako braali. Ceru, ka tavs viedoklis par to, kadai ir jabut Latvijas valstij nav latvieshu vairakuma viedoklis. Piedod, bet rakstu bez Tildes :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas