Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Zatlers tiekas ar latviešiem ASV

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
putru desa
p
uzas kas te dzivo un vel grib savu valsti un grib but laimigi, tas hm un tas krievs kas te uzstajas par to kadam smaidam jabut..........................
TP nopelns:
T
Nožēlojams āksts no ZOO uz tautas kakla.
odnako
o
bantam weight...
Tālā Amerika
T
Domāju, ka šodienas Amerikas latvieši ir pamatīgi atpalikuši no rēālajiem notikumiem Latvijā. Ja viņi būtu pilnībā informēti, tad Valdis atpakaļceļa, līdz pašai Rīgai neizkaltētu un neatlobītu olu čaumalas ar tomātu mizām no sava glaunā uzvalka. Labi, ka tā Amerika ir tik tālu!
ērce
ē
Tika izgudrots jauns vārds latviešu patoloģiskai vaimanāšanai -- "vaimanoloģija". Tagad vajag jaunu vārdu latviešu patoloģiskajai savējo nepelnītai noriešanai.
Janis J. Dimants, Jr, M.D.
J
Pateicos un priecajos pa musu Valsts prezidenta tiksanos ar tautiesiem Nujorka. Sadas tiksans ir loti nozimigas un svarigas, mums arzemes dzivojosiem latviesiem - tautiesiem Tas dod ceribu - ka viss vel nav pagalam! Ja, katru dienu japadara kads mazs darbins Latvijas laba! Paldies Prezidentam par sis idejas apliecinasanu un stiprinasanu musos. Patiesa ciena - Janis J. Dimanrs, Jr., M.D..
Zilite
Z
Sveiks , Prezident !
Barons
B
Ar katru vizīti latviešu bērnu ārzemēs būs arvien vairāk un vairāk. Vai tie būs latviskotie amīši? Nē. Tie būs bērni, kuru vecāki nebūs izturējuši saulaino Latviju un viņas dižo prezidentu...
vela
v
Затлерс с такой глупой улыбкой рассказывает американским латышам, как он доламывает их историческую родину?
KLM
K
Bija traģēdija (veselā saprāta) ,kad Ļeningradas blokādes laikā ik mēnesi ar divām lidmašīnām piegādāja svaigus augļus aplenktās pilsētas sarkanajiem vadoņiem, laikā, kad tūkstošu tūkstoši mira drausmīgā bada nāvē......pie mums šodien vissmagākā krīze, un Lilitas vazāšanās līdzi ir pilnīgi tas pats! Ar ko arī apsveicu kundzi !
Taleirāns
T
Jauns kaķis, jauna lapene, "Jaunais vilnis" prezidenta pilī - viss jauns. Skaisti. Valdis Zatlers turpina "cīņu" ar Gunti Ulmani par "sliktāko" prezidenu ranga tabulas pirmo pozīciju. Valdi - varbūt cirkū vēl jāuzstajas - tad pirmā vieta garantēta. Patīkamu dienu! P.S. "Mazs mīļš muļķīts viņš vienmēr man bijis un būs." Tik labi uzrakstīts - super.
hm
h
Lilita, ja varētu, gribētu lai Latvijā būtu Zatlera diktatūra un uz mūžu. Dikti jau nu tās pieņemšanas ir pa prātam, skaistas, pagozēties šur un tur tāds sapnis. Patīkami beidzot justies ietekmīgai globāli un cilvēki respektē. Kas to būtu domājis, kad sitāmies nožēlojamajos 90jos! Labi, ka laicīgi nofraktējāmies pie koalīcijas, tas nekas, ka muļķa tauta pārmet, ka tur zoo un aploksnes. Ļautiņiem arvien patīk pamelst. It kā paši labāki. Es tomēr nostādīšu prezidenta sievas statusu Latvijā reiz pa reizei. Ulmanim sieva bija galīgi bāla, nekāda. Patiesībā jau es esmu tā, kas vada valsti. Valdis bez manis būtu pavisam gļēvs. Pelēkais kardināls, sievietes azvien ir tā stiprākā puse, matriarhāts esot bijis pat senbaltu ciltīm. Tāda kā Vīķene 2 es pat teiktu, tikai reglamentam vajag Valdi. Lai jau! Mazs mīļš muļķīts viņš vienmēr man bijis un būs. Labi vien, ka toreiz pie viņa izgāju, lai tur ko dažs labs iebilda tagad varētu pārsprāgt no skaudības. Ak sauc, jāiet apmīļot Amerikas bērniņi, viņiem jau nu neiet tik grūti kā mūsējiem. Cik jauki sasēdināti pirmajā rindā, kad Valdis priekšā oficiāls, tik burvīgi!
Rachel
R
un lillita atkal liidz... SVIESTS!
Radrigo Rācenis
R
Kur tad Kārlēns? :)
pseido
p
Lilitas Zatleres kundzes pienākumiem, ------------------------------ Nu jā, bērni jau nezin kādi ir sievas pienākumi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas