Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

FOTO: Zatlers: vērtību «priekškars» starp Latvijas un Krievijas iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ba
B
Pārsmējies, ko - īpatnēja Tev tā humora izjūta, ja nepārsmejies par to, ka zvērudārza slotumājā "visnotaļ demokratiski ievēlēts" prezidents māca pasaulei īsteno demokrātijas izpratni.
arturs
a
nu ja jau es esmu peec tautiibas krievs tad tu droshi esi chukcha.
lasItāja
l
Šoreiz Latvijas prezidents izrādījās zinošs valsts pārstāvis ar labu polītiķa iejūtu internacionālās spēlītēs. Ulmani II atceros tikai ar smiekliem. arturs sevi parādījis kā krievu, kas dzīvo Krievijā, ar sliktu latviešu valodu (krievu skolās gājis Latvijā ?) un īpatnu pieeju vēstures faktiem (dzīvo Krievijā). Hitlers jau nu gan neatzina Marksu un Engelsu par vāciešiem. Fašisms plauka zem Il Duce Itālijā, bet ne Vācijā, kur valdīja nacionālsociālisms. Starpību tikai krievi nesaprot. Pārsmējos par "alhogolikģu". Tikai krievs ir spējīgs šo vārdu tā samocīt!
arturs
a
pati par sevi ziedu nolikshana pie briiviibas piemineklja jau nav nekas nosodams, bet ja to dara pieminot fahistiskaas vaacijas armijas karaviirus tad taa ir fashizma atbalstiishana.
arturs
a
tad jau uzreiz pie fashistiskaam valstiim jaapieskaita asv, peec svas buutiibas shiis (domaats krievija un asv) valstis ir ljoti liidziigas gan preses neatkariibaa, gan imperiaalismaa, agresivitaatee pret citaam tautaam asv jau tagad napstriidami ienjem pirmo vietu.
Bo
B
Fašisma definējumā nav nekā par veterānu ziedu nolikšanu pie Brīvības pieminekļa. Fašisms ir centrālā diktatūra + totalitāra ideoloģija + intolerance + citādi domājošu cilvēku fiziska iznīcināšana + agresivitāte pret citām tautām + imperiālisms + genocīds. 20. gadsimta bija trīs galvenās fašistiskas valstis (hronoloģiskā secībā) - Krievija, Itālija (itāļu fašisti bija lieli Marksa un Ļenina fani!), Vācija. Tagad Itālija un Vācija ir pārvertušās par pilnīgi normālām valstīm. Varbūt arī Krievijai tas izdosies, bet jo vairāk tas process ieilgst, jo mazāk izredžu paliek.
lno
l
Fašisms ir diezgan precīzs pašreizējās Krievijas politiskās sistēmas novērtējums, protams, ar nelielu pārspīlējumu, jo vēl jau pastāv kaut neliela, bet tomēr samērā neatkarīga prese, Vācijā fašisms nekad nav bijis.
arturs
a
ja tev nav skaidrs ko noziimee jeedziens fashizms, ieluukojies enciklopeedijaa. us fashizmu vairaak velk vashistiskaas vaacijas legjionu pieminjas dienu atziimeeshana.
Bo
B
Es neieredzu nevis jebkuru Krieviju, bet tikai fašistisku Krieviju. Var gadīties, ka fašisms Krievijā kaut kad beigsies. Tad mainīsies arī mana attieksme.
lūriķis
l
Tad jau varētu pastāstīt par gruzīnu specdienestu"nolaupīto" krievu dembeli!
arturs
a
man informaacijas pietiek, es dziivoju krievijaa.
lūriķis
l
Labāk būtu palasījis ko raksta lenta.ru,Itartass,vai interfax.ru un tad nācis mūs muļķīšus apgaismot,bet šitā kaut kādā Patriot līmenī.
arturs
a
kaa jau kaadas paaris stundas atpakalj rakstiiju, starp latvijas iedziivotaajiem kaadi 5% konkreti neieredz krieviju, vinji raksta visadas muljkjiibas par krieviju ar sakostiem zobiem jo pashi skaidri zina ka shiis muljkjiibas nekad nepiepildiisies. tu esi viens no taadiem. tas ir taa saucamais latviesha komplekss. izaarsteet to praktiski nav iespeejams.
Bo
B
Visa tehnoloģija Krievijā ir beigusies. Tā bija iespējama tikai tikmēr, kamēr Krievijai piederēja Baltijas valstis, Ukraina, Baltkrievija, Azerbaidžana (lētā nafta), Turkmēnija (lētā gāze) u. tml. Kamēr Krievijā varēja aizliegt izbraukt no valsts ebrējiem un likt strādāt Krievijas labā vācu inženieriem (piemēram, Hugo Šmaiseram, raķēšu konstruktoriem). Bet tagad visi ir prom - kolonijas, ebrēji, vācieši, arī liela daļa izglītotu tautiešu. Pārējā tauta strādā pārsvarā par ohrannikiem, miličiem, cietumusargiem, virsniekiem, ierēdņiem un citiem dīkdieņiem. Viņiem vēl palika kaut kas no PSRS tehnoloģijām, bet tās strauji novēco. Par Krievijas aviāciju jau smējas arābi un indieši, pēc pāris gadiem tas pats notiks arī ar kosmosa taksometriem.
petersons
p
Zatler, tikai lūdzu nelien

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas