Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Fotoradari varētu fiksēt vien pārkāpumus, kas pārsniedz +30km/h atzīmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
z
z
vislabāk būtu +100. tad es varētu droši braukt, jo mans Opelītis iet tikai uz max 185km/h!
prezīc
p
Vaiii diena mani cenzē
prezīc
p
PPP partnerību drīzāk varētu izmantot ceļu remontu un rekonstrukciju projektiem nevis tādām naudas slauktuvēm kā šie tupie fotoradari. Mēs jau tā maksājam visai augstus auto nodokļus, pietiekoši augstu degvielas akcīzes nodokli, bet ko saņemam pretī? Tādus ceļu posmus kā no Murjāņiem līdz Inčukalnam - šaurus, bīstamus un ar tik lielām risēm, ka nezini kā mašīnu vienmērīgi noturēt! Vēl labs posms ir pāri Rīgas HESam - līdz ko pārbrauc elektrostacijas tiltu, tā uz aizsprosta virsū un lai mašīnas hadene tik turās - bedru bedres! Tie ir ceļi, nemaz nerunājot par labās Latvijas vadītās galvaspilsētas ielām - kauns!!! Maksājam nodokļus, a pretī ko saņemam? Čiks! Neko! Nodokļu maksātājs var sisties nost un vēl sodu samaksāt. Prieks aizbraukt uz Lietuvu, kur tik labi ceļi, ka mierīgi var dragāt uz 110. Cilvēki negrib braukt lēni kā ar zirdziņu, bet normāli. Tāpēc drīzāk bija jāparūpējas, lai viņiem būtu normāls ceļš, pa kuru braukt, nevis radari, kuri tagad vinus čakarēs. Lai mūrniece iet dir*t ar visiem savien radariem! Tad vēl Labās Latvijas mākoņtēva un rajončika firmelei vajadzētu vinnēt konkursu un tik kāst naudu no ātruma pārsniedzējiem attiecībā 9:1.
ŽB
Ž
Nesaprotu kāpēc japērk valstij dārgie radari. Tad jau varēja palielināt atļauto ātrumu no 90 uz 120 un viss būtu OK.Tos 1,5 procentus, kuri brauc virs 120 varēja turpināt ķert policija.
stulbums
s
Piemēram, uz taisnas, platas, labi pārredzamas četru joslu šosejas gaišā dienas laikā uz sausa asfalta formāli atļautais ātrums ir 90 km/h. Uz līkumaina, grantta lauku ceļa naktī, lietū formāli atļautais ātrums ir 90 km/h.
nesamērīgi sodi
n
Latvijā lielākā problēma nav formālā ātruma pārsniegšana, bet nepareiza ātruma izvēle konkrētiem ceļa apstākļiem. Diemžēl, arī ceļa zīmes neatbilst konkrētiem satiksmes apstākļiem. rezultātā veidojas konkrētiem ceļa apstākļiem neatbilstoši, līdz ar to nesamērīgi sodi, kas ilgā termiņā nepadara satiksmi drošāku, bet rada naidu pret valsti.
20 km/h
2
Tad kāpēc Latvijas valsts maksā bargu naudu un tos iepērk? Robežai vajadzētu būt 20 km/h
KLM
K
Vēl vajadzēja papildināt, ka nositoties ātruma pārsniegšanas dēļ, mironim sods 100000, ko maksā mantinieki. ................................................ ............................................................ ..................................... Diemžēl, bet gadās, ka nelaiķim nav mantinieku - tādā gadījumā amatpersona, kura šādu sodu akceptējusi, ir tiesīga šo sodu piedzīt TUR, kad arī amatpersona beigs staigāt (nepārsniedzot ātrumu) šīs dzīves ceļus.Vienīgā problēma - kā nogādāt naudu ŠURP..bet ir iestrādes kā šo problēmu atrisināt (stingri sekojot ar radaru, lai naudas nogādes šurp laikā netiktu pārsniegts ātrums)
Senais
S
Toptā bēdīgi lasot šo ziņu. Vienīgā cerība, ka varbūt kaut kas raksta saputrots, bet, ja nē, tad mūsu valstī kārtējais absurds. Vēl vajadzēja papildināt, ka nositoties ātruma pārsniegšanas dēļ, mironim sods 100000, ko maksā mantinieki. Piebilde qwe: Ir valstis, kur apdzīšanas laikā pārsniegto ātrumu policija ignorē.
figurants
f
ja 8 000 000 tqd šis bizness velk uz maakoņiem , jo taadu naudu katrs nevar ieguldiit....
qwe
q
Kā tiks atrisināta apdzīšanas problēma? Priekšā esošais t.līdzeklis brauc uz 80, satiksmes apstākļos drošai apdzīšanai nepieciešamais ātrums uzlēks kā minimums uz 105 -115. Protams, var mēģināt piespiest t.līdzekli, kuram atļautais ātrums ir tikai 80, nobraukt ceļa malā un palaist aizmugurē izveidojušos auto rindu. Tikai reāli tā nenotiek. Tāpēc solim jābūt +30.
Jass
J
Forši - davaj nodokļus arī maksāsim tikai tad, kad būsim vecāki par 30 gadiem.
jana
j
Ja par 30 km stundā pārsniegšanu - tad atbalstāmi. Ja 10-20, tad nē.
ssd
s
...tas ir labās latvijas biznesa stils,atbaidīt konkurentus,lai vēlāk savējie varētu zagt uz nebēdu...uzvarētājs jau ministram ir padomā,ir saskaņots arī konkursa pieteikums,citādi korumpantu labajā latvijā nemēdz būt....
Jukums
J
Tas pasākums ir kāda bizness vai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas