Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Fotoradari vēl jāgaida

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Stenlijs
S
re kā lattelecom tikai pabļaustījās, pareklamēja savu zīmolu, bet patiesībā nekur nav pazudis. nav jau brīnums, varbūt ka te šie kaut ko dara bet kas attiecas uz televīziju čušs vien ir - kā nav normālas bildes tā nav. rīt pie manis atnāks viasat uzstādītāji, varēšu tv skatīties un par lattelecom fotoradariem vien dzirdēt pa tv...
priekš kam
p
100 gadus tos radarus nevajag! Tikai uzjautrina kā LTC brēc uzreiz kā kaut kas nav pa prātam! Ņemot vērā dekoderu kvalitāti - labi vien ir, ka izstājas...
pakausis
p
jaanjem te talkaa amerikaanju pieredze.. shiem vienaa shtataa kaadi 90%-80% cilveeku prosta nahaliigi nemaksaaja tos sodus kas ar fotoradaru shiem piestaadiiti.. nu un ko? iebaaziis 90% cietumaa? hehe.. aga.. naacaas njemt tos radarus nost :) un nekas nav ne jaademolee, ne jaaarda.. viss vienkaarshi un civilizeeti :)) vara pieder tautai.. mees vienkaarshi to meedzam piemirst :)
Šoferis
Š
Kā var uzlikt ātruma ierobežojumu +1, ja auto spidometru precizitāte ir apmēram 5%
Dundurs
D
Ja radarus uzstādīs uz vanšu tilta - tad tur nav nekadu melnu punktu - un tas ir tikai naudas mašīna !
WALA
W
Jā nu šis lieta kaut kā baigi nerūp !!! Neesmu tāds vienmēr un visur pārkāpējs lai šis mani satrauktu, nu ja teiksim ik pa katriem 5 metrirm manā ceļā tādus radarus (ar fiksēšanu no +1) noliktu - tad varbūt rastos kaut kāds satraukums, kaut gan ticamāk ka kādā taisnā ceļa posmā paņemtu GPS un samērītu sava auto speedo precizitāti un tālāk brauktu godīgi !!! Bet tā protams gadās pa reizei uzrauties, bet nu tas tāpat ne biežāk kā reizi gadā !!!
arts
a
vai tad vienu reizi nevar beigt ākstīties ar tiem iepirkuma konkursiem tā dēļ viss aizkavējas.Mums skolā solīja rudenī datorus lai var strādāt e-klase ,konkursu pārsūdzējuši ,datoru nav ,bet e-klase jāstrādā ,stulbums kaut kāds.
kantainais
k
Varētu ātrāk tos radarus salikt. Gribas kaut ko pademolēt, bet nav ko lauzt, radari tieši priekš tā kā radīti.
ciniķis
c
Biznesā, kā biznesā, kurš lielāku kukuli aiznesīs ( šobrīd uzvaras cena valsts pasūtījumos esot 30% no summas), tas arī uzvarēs. Bet prinicpā jāpiekrīt Lattelecom, ka projekts ir apšaubāms no investīciju viedokļa. Pat, ja viņi uzliks fiksēt no +1, tad principā transporta plūsma pati par sevi ir samazinājusies un samazināsies vēl vairāk, nākamgad, pēc kārtējās budžeta griešanas. Bet samazinoties transporta līdzekļu skaitam uz ielām samazināsies arī potenciālo pārkāpēju skaits. Un otra šī biznesa problēma ir tā, ka cilvēki negribēs maksāt sodus un brauks prātīgāk, tur atkal mazāk pārkāpēju, daži lietos radardetektorus, būs infas noplūde par to kur uzstādīti foto radari, vadītāji cits citam pamirkšķinās redzot, kur tie tiek uzstādīti. Finālā ieņēmumi no šī biznesa var izrādīties tik niecīgi, ka investīcijas varbūt atmaksāsies 10 -15 gadu laikā. Tas ir, ja ar pašu līdzekļiem šie radari pirkti, ja uzņēmējs ņems kredītu bankā, tad var gadīties ka kaut kāda daļa vai pat visa kredīta maksājuma atsevišķos sevišķi neveiksmīgos mēnešos ( slidens, aizputināti ceļi u.c.) jāmaksā nevis no peļņas, bet no savas kabatas:))) Šo projektu kā perspektīvu var realizēt tikai pie pieaugošas ekonomikas, kad mašīnu un pārkāpēju kļūst vairāk nevis mazāk. Auto un soda naudas - tas ir bez kā cilvēks var iztikt 100%. Daži simti agresīvo un bagāto šo projektu nepavilks, pārkāpēju skaitam ir jābūt lielam, lai tas atmaksātos.
rododendris
r
Un tad arī nebūs-dragājiet tik!
prieks par to
p
Jo ilgāk, jo labāk.
U
U
Tur jau ir tas āķis, vienam uzvarētājam dos komandu fiksēt no +5, citam uzvarētājam dod komandu fiksēt no +30...
U
U
Gaidam, gaidam,... visi ļoti gaidam...
Re jau raksts
R
No rīta jau lasīju par šo tēmu Tautas balss blogā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas