Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +19 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Fotoradaru uzstādītājs no iekasētajiem sodiem varētu saņemt 35%

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tālu tiksim
T
Brīvo tirgu! Katrs pērk ci grib un liek kur grib. Būs lētākas cenas sodiem!
otmorozhenijs
o
dzjeki, juus bakroteesiet ar tiem radariem, tiek dibinaata radaru dedzinaataaju partija. to jau leishos puishi pieraadiija ka ar radariem var viegli tikt galaa, ar moci bez numuriem jaanobrauc gar radari un jaanomet pudeli ar degmaisiijumu un radaris sadeg zilaas liesmaas.
Bo
B
Man arī liekas kā par daudz. Vispār jau kaut kādam procentam jābūt, lai viņi strādātu čakli. Bet 35% izsklausas stipri par daudz. Es dotu 10%.
Barons
B
Kas tas atkal ir par sviestu? Kādēļ kautkādam komersantam būs jāatdod 35% no peļņas? Kādēļ? Redzot, kas īstenībā stāv aiz šīm firmām gan jautājumu nav... Izbrīna tikai tas, ka valsts to pieļauj. Valsts jau nevar paņemt starptautisku aizņēmumu, izlikt radarus un pēc pāris mēnešiem atdot aizņemto. Ir jāļauj "KĀDAM NABADZIŅAM" arī nopelnīt.
Anna
A
"Labs" bizness! Un foto radari noteikti piederēs politiskajam aprindam pietuvinatiem cilvekiem.
pārdotā IeM
p
Ļoti trekni, lai neteiktu vairāk!
Me
M
Kas tas par sviestu. Tad jau mazais komersants būs ieinteresēts palielināt soda naudas - tas ir palielināt pārkāpēju skaitu un pasliktināt satiksmes drošību. Kā normālu sadarbību šādā projektā es redzu, ka valsts maksā komersantam fiksētu maksu mēnesī par radaru infrastruktūras uzturēšanu, savukārt pilnīgi visa soda nauda nonāk valsts budžetā. Ministrijas piedāvātajā kārtībā uzņēmēja naudiskā motivācija būs vērsta pretēji sabiedrības (un arī Valsts) interesēm.
Muldētāju Konfederācija
M
Kāds ir radaru virsuzdevums - uzlabot satiksmes drošību vai uztaisīt mazu biznesu? Izskatās, ka otrais, kārtējo reizi sistēma būs vērsta uz naudas iekasēšanu, nevis satiksmes drošību. Aizvien vairāk kļūstam policejiska valsts....
Ministry of Truth
M
Vai arī Canon vai Nikon par katru lietotāja uzņemto kadru varēs prasīt atlīdzību? Un kailfoto gadījumā arī buču no modeles? Kas notiek? Ko valsts iestāde dara? Te ož pēc valsts izzagšanas tā, kā sen nav odis. Vai tas ir vienīgais fotoradaru ražotājs/piegādātājs pasaulē? Kāda tad ir jēga no sodiem valsts kasei? Un, vai tad sodus nevajadzētu attiecīgi tgrīskāršot, lai arī valstij kaut kas paliktu? E-talons II.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas