Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Francijas iznīcinātājs raida raķeti uz Lībijas kara lidmašīnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nesapratu
N
"vienreiz taa jau notikaas kad vienam shizofreenikjim visa pasaule noskatiijaas kaa shis paariet golopom po jevrope" ------- tu runā par to kurš gāja uz austrumiem vai uz rietumiem? Kuru mums tagad jāatbalsta?
janifer
j
jaa tu esi reaals duraks vienreiz taa jau notikaas kad vienam shizofreenikjim visa pasaule noskatiijaas kaa shis paariet golopom po jevrope labi ka veesture neatkaartojas interesanti cik vecs tu esi izskataas ka shmurgulis tie kas paardziivojushi soviet rezhiimu taa nerakstiitu
ciniķis
c
BBC vajadzētu piešķirt Gebelsa prēmiju kā veiksmīgākajiem masu mediju meļiem. Šajā PR kampaņā ir raksturīgi - vārdi bez pierādījumiem. Nav neviena ne foto, ne video tam, ka Kadafi bombardētu civiliedzīvotājus, neesmu redzējis nu nevienu foto ar Kadafi armiju, kas šauj pa pilsētu. Toties netalantīgu foto iestudējumu, kur "miermīlīgie civiliedzīvotāji" pozē ar ieročiem rokās ārvalstu žurnālistiem. Es neesmu redzējis nevienu "miermīlīgo civiliedzīvotāju" reālu protesta akciju. Foto un ēģiptes un foto no Lībijas atšķirās dramatiski!!! Ēģiptē protestētāju pūlis patiešām bija. Lībijā nebija, jo nav foto. Lībijā ir ārvalstu instruktori un uzpirktie sudānas un citi salašņas, kas imitē "revolūciju". Viņi klīst mazās, vāji koordinētās grupās un rada vētrainas darbības imitāciju. Cik var redzēt no video - no ložmetējiem šauj ne uz kurieni. Skatoties "pierādījumus", izrādās, ka to vienkārši nav. Lībija ir reāla problēma - sociālekonomiskā situācija nav revolūcijas vajadzībām atbilstoša. Bet Gebelsa prēmijas cienīgie mediji taisa ne pārāk talantīgu kampaņu. Nākamreiz jāaicina režisori no holivudas, tie vismaz reālistiskāk uztaisītu bildes un video.
Zigis
Z
Būti tu krievu vietā, tad vis tā nedomāti. Priekš krieva vienmēr slikti ir tas, ka blakus dzīvo kaimiņi, kuriem ir iekārojama teritorija. Ņem gados kuru karu gribi pēdējos 100 gados, vienmēr krievi kādai citai kaimiņu valstij ir atņēmuši teritoriju un pievienojuši to sev. Varbūt vienīgi ar afgāņiem nenoveicās.
Īstvuda
Ī
Īstenībā Juris Krūms vecākais pirmais lietoja šo apzīmējumu
Elamo
E
Karot ir slikti pēc būtības. Štruns par tām naudām un bleķiem. Cilvēki ir tā vērtība, kas tiek zaudēta. Tiem tak ir vienalga kura puse iešauj lodi krūtīs. Manuprāt pie tāda principa ir vērts pieturēties. Mazāk upuru, mazāk pieminekļu un varoņteiku. Nu, kas tur slikts!?
Zigis
Z
Tev ir nepareizs kalendārs. Īstenībā vēsturisks datums, ar kuru iesākās jaunā pasaules kārtība bija 2008.gada 7.augusts. 2008.gada 7.augustā Krievija noteica citas valsts, Grūzijas pastāvēšanu vai iznīcību. Grūzijas valstij un šīs valsts cilvēkiem nebija nekādu iespēju, ne taisnoties, ne pierādīt taisnību. Verdikts viens -jums gruzīņiem atomieroču nav, mēs, krievi jūsu valsti sadalīsim gabalos un iznīcināsim!
who cares
w
Derētu parunāt par "agresora" definīciju, jo, kā Tu varbūt pat zini (kaut izklausās, ka būtībā notiekošajam neesi pievērsīs īpašu uzmanību, bet reaģējis uz signālvārdiņiem "bombardēšana", "uzbrukums" u. tml.) Lībijā šobrīd ir 2 varas, kas pretendē uz leģitimitāti. Kadafi ar ģimeni (Tripolē) un Lībijas pagaidu valdība. Francija un Itālija jau pirms ANO deklarācijas pieņemšanas (cauri to "izstūma" bijušie Kadafi diplomāti un Francija - pirmējie ierosināja un aktīvi lobēja, Francija kā joprojām 1 no lielvarām atbalstīja (šiem tomēr daudz imigrantu no Z-Āfrikas) par likumīgo varu atzina Kadafi gāzējus Bangāzī. Pagaidu valdība (vai vienalga kā šamējos dēvē) aktīvi atbalstīja "lidojumiem aizliegtās zonas" izveidi, jo Kadafi spēki, apspiežot sacelšanos, kuras laikā Kadafi valdība bija zaudējusi varu lielākajā daļā valsts urbāno centu, bija pamanījušies pret demonstrantiem (!) izmantot pat lidaparātus (ne tikai tankus, smagos ložmetējus un artilētiju), tāpat šamējais viens no kārtējiem jauniešiem-revolucionāriem, kas ir kļuvis par diktatoru, diezgan skaidrā tekstā paziņoja, kas notiks ar cilvīšiem nepaklausīgajā Bengāzī ('mēs bez žēlastības apspiedīsim nodevējus'). Tas, ka ANO rezolūciju izdevās dabūt cauri tik ātri, protams, ir kaut kas, kas iepriekš nav novērots, bet tās pieņemšana būtiski samazināja Kadafi iespējas vismaz Bengāzī izrēķināties ar civilajiem un citādi domājošajiem. Aptuveno plānu daļēji (jo bijušajai valdībai ir par dažiem tankiem mazāk) raksturo notiekošais Misratā. Ja vēlies (ja tas neaizskar Tavas reliģiskās jūtas, kas deifnē labo un ļauno), vari paskatīties, i-netā, kas īsti tur notiek. Būtībā materiāla ir maz ~ 10 video un dažas intervijas. = Tāpat neviens no "agresoriem" par iespēju pakarot nebija īpaši priecīgs (liekas, ka ASV tika piespiestas - "palīdzējām jums - palīdziet mums" vai pierunātas) un neko īpašu no tā negūst - visiem jau bija labas attiecības ar Kadafi un piekļuve naftai. == Tas, uz ko džeki uzrāvās ir Bengāzī valdības nespēja nodrošināt kārtīgu armiju, lai spētu tikt galā ar novājināto Kadafi armiju - Bengāzī divīzijas karievji, kas "pārgāja nemiernieku pusē" aizgāja mājās. Ir tikai dažnedažādi parasti ļautiņi (līdzīgi kā 1. Čečenijas karā) ar Ak-47, kas ir pilnīgi neorganizēti (pretēji tam, kas notika 1. Čečenijas karā).
Anonīmais Šakālis
A
Super ziņa! Kaut kādi salašņas palaiduši raķeti uz citiem salašņām! Wow! Šitai ziņai noteikti jābūt lasītāko ziņu topā!
J
Kas tev tik ļoti patika, kas bija tas "labais" ? Ka lielvalsts agresors "varonīgi" uzspridzināja lidmašīnu kopā ar lidotāju? Tad jāiet pie ārsta!
who cares
w
Tikai pēc tam, kad šie savāks visus divus tankus un ar tiem apšaudīs Pampāļus.
who cares
w
Nu, vispār jau šamējam trāpīja ar "gaiss - zeme" jau pēc nosēšanās Misratas lidlaukā.
who cares
w
Beidz nu muldēt. Pirmo reizi džeki tiešām ir izdarījuši ko labu.
Oskars
O
FORŠI , tad jau droši Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJUS PAKĀRS jeb viņiem SIBĪRIJU parādīs.
G-2/Galeb-- югославский самолет 1960-х годов, такой сбить немудрено.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas