Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Freimanis: koalīcijas veidošanās process sāk izskatīties pēc strupceļa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
...letiņi kārtējo reizi kašķējoties padirš valsti! Kuŗš duraks varēja balsot par ZRP? Kurš 1,50Ls dēļ balsoja par SC? Ir par ko! Esam apspēlēti!
Nesaprotu,
N
kāpēc strupceļš. Viss ir labi. Koalīciju veidos 2 partijas ar balsu vairākumu un kopējiem mērķiem. Kas tur slikts, lai parāda, ko māk.
inkubators
i
patikami,Aboltina rusnjaku varzai iebliezusi pa olam,kremlis apkjezijies
monitors
m
Un ko viņa varēja izdarīt, ja Kristovskis viņai ar sava spārna aizbēgšanu draudēja?
  • 0
  • 0
Biete
B
Pastāv jau iespējama arī šāda koalīcija - V + VL! + ZZS + 11 deputāti, kuri neapmierināti ar sadarbību ar SC.
Sveiciens Rudajai lapsai
S
Vai tad pēc ZRP lemuma Āboltiņas trakošanas nav skaidrs, ka uztraukums ir tikai par spīkeres krēsla izslīdēšanu no dibenapakšas? Bija sadomāts, ka kopīgi ar panaivajiem, bet iedomīgajiem VL čakarēs to Zatleru ar viņa jaunuļiem kā gribēs. Vēlētāju priekšā tēlos nacionālos patriotus. Memmīgo Dombrovski atkal iedabūs par premjeru, un pati komandēs parādi vēl trīs gadus. Šoreiz Zatlers parādīja izcilu viltību un negaidot Vienotības pirmdienas lēmumu, kura saturs jau bija zināms iepriekš, pieņēma vienīgo pareizo lēmumu. Tā viņš ierādīja Rudajai lapsai īsto vietu, t.i. trešo, uzvarētāju hierarhijā un izteica arī brīdinājumu, ka var iztikt bez Vienotības. Diezin vai daudzie Vienotības amatos saliktie Rudās lapsas ambīciju dēļ būs ar mieru zaudēt savas labi apmaksātās vietas? Ja Zatlers iepauzēs un nesatrauksies par koalīciju tikai no ZRP+SC, tad drīz vien ne viens vien laidīsies no V un ZZS, un sāks apliecināt mīlestību valdošajiem. Ar laiku bučot roku būs gatava arī Vienotības lielākā daļa un sanāks nepieciešamais 67 deputātu skaits pozīcijā lielo Satversmes reformu veikšanai. Pa to laiku ZRP būs iespēja likvidēt Vienotības Jaunupa un Co iestrādātās blēdību shēmas, un tiešām sākt JAUNU SĀKUMU bez valsts izzagšanas un savu klasesbiedru bīdīšanas.
x
x
Divi zagli viens otru labi sapratis un Zatleram protams nebutu iebildumu pret Lembergu, bet tad rodas tiesiskuma jautajums kapec tika atlaista saeima.
Tas butu kronis visam..
T
Nepietiek ar to ka Zatlers krapsanas rezultata ir nozadzis veletaju balsis vins lauztu savu prieksvelsanu mantru nesadaboties ar Lembergu un tagad kopa ar Lembergu taisitu valdibu..
Tas
T
viņam tik pat viegli kā divus pirkstus apčurāt....
  • 2
  • 0
Teo
T
Izskataas, ka Zatlers izdariijis speeciigu gaajienu, Tagad, kad rudaa nozaakaajusi SC, gruuti buus izskaidrot koaliciju V-SC-ZZS. Tagad bez Zatlera vairs nespeesiet kombineet!!
zanE
z
ttt....neuzdod vēlamo par esošo!...Zatlers neko nav sagrāvis...neviens neko nav izmetis vai uzmetis..... viena frāze par 50 okupācijas gadiem vēl nenozīmē okupācijas fakta atzīšanu....nupat SC prezidentam iesniedzis lūgumu atbalstīt pensiju indeksāciju no nākamā gada....kas tad ir mainījies?..... ...neaizmirsti, ka Ušakovs pieprasa valdības deklarācijā iekļaut tēzi, ka Latvijā nav okupantu un to pēcteču, kam Zatlers gatavojas piekrist, jo "SC vēlētājiem un arī nepilsoņiem ir jādod drošības sajūta."....
  • 1
  • 0
ttt
t
Vienīgais ,ko zetlers ir paveicis- SC sagraušnas procesu. PIESPIEDA uškovu atzīt Latijas okupāciju, IZMKEST rubiku ar savu soc.partiju no nesaskaņas centra un mainīt vēlētāiem doto solījumu par pensijām. Ar šiem lēmumiem sc atbalstītāji ir vīlušies.
  • 1
  • 0
artūrs
a
Ja Zatlers sāks sadarbību ar ZZS, viņš būs lielākais idiots Latvijas vēsturē! Īstermiņa ambīciju dēļ, nākamajās vēlēšanās ZRP var tādā gadījumā neiekļūt Saeimā un Zatlers izčākstēt kā "sapuvis banāns". Vēl viena lieta: Jūs tikai padomājiet, kā kritīsies Latvijas starptautiskais prestižs, ja koalīcija ir korumpēts dakteris (dāņu laikraksts)+ prokremliska partija (BBC). Mēs kļūsim par banānu republiku, par kuru visiem pie kājas. Jau šobrīd mūs uzskata par mafiozu valsti, tad padomājiet, vai pēc šādas koalīcijas izveides mūs nedēvēs par Kremļa satelītu +mafiozu valsti? Vienotība, neatbalstiet šādu valdību un koalīciju!
zvirbulēns
z
Freimani, Tu mums varētu pārstāt atstāstīt ziņas, ja jau reiz esi mācījies, tad izskaidro - kāda ideoloģija ir SC, kāda zatleristie, kāda Vienotībai, kāda NA! Kas ar ko saderas, utt.. A tā no tevis viens pliks blā, blā, blā. pašam kauns nav?
Janka
J
A tur ideoloģija viena - ka tik pie siles, kaut ar pašu nelabo...
  • 2
  • 0
no malas
n
Ja Zaglers vēl ievilks koalīcijā ievilks sevis dikti nolamātos ZZS, nu tad būs pataisījis sevi par pilnīgu aunapieri.
nu šis džeks
n
ir noiets etaps. visu šo gadu visu ko prognozējis pilnīgi šķībi. šitais ir kārtējais bullšhit. Ko tas vecis vispār saprot.
Freimanim
F
Rej, rej, krancīt, Hūte pasviedīs apgrauztu kauliņu !
AUNITE
A
Taisniba jau ir freimanim. Bet Zatlers ir glups politikis. Savilcis visadaS LINIJAS, BEIGAS VAJADZES KAPT TAM PARI. uN TAS JAU IZSKATISIES GLUPI.aR KO TA sc LABAKI PAR zzs.mULKA TAUTA IEKRITA UZ 3 OLIGARHIEM.pASVIEDA zATLERS KAULINU UN MES APGRAUZAM.
archivārs
a
Es gan līdz šim neesmu pamanījis nekādu Vienotības alerģiju pret SC.Vēl svaigā atmiņā Jaunupa mēģinājumi pārliecināt Ušakovu,ka SC koalīcija ar Vienotību Rīgā būtu vislabākā..Tāpat Kristovska aģitācija,ka Ušakovam daudz vairāk tiesību uz Rīgas mēra amatu nekā Šleseram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas