Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Freimanis: Lielākas izredzes iespējai iekļūt valdībā ir SC, nevis VL-TB/LNNK

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to caune
t
Komentāri ar niku ir speciāls diskusijas nosacījums.Ar īstiem vārdiem tu diskutē publiskās vietās. Šeit ir patieso domu komentāri.
17.jūnijs tagad 17.septembris
1
Liktenīgi datumi! Nāk vēl viena latviešu došanās trimdā. Ja zatlers tiešām sadarbosies ar SC,tad Latvija kā valsts ir norakstīta. Aizbrauks vēl 500 000.
nameja pectecis
n
Ne, tad aizbrauks 500 000 + 4 cilveki no manas gimenas aridzan....
  • 1
  • 0
budzis
b
Freimanim ir vislielakas izredzes izgazties!
ES
E
Te jau tik pat labi var izveidot koalīciju ar 4 partijām bez sc. Atdot ZZS lauksaimniecību un viss. Vairs jau lembis neko nevarēs pasākt !
[email protected]
c
Nesaprotu kāpēc tāds Zvirbulēns, kurmis, dddd, ibo, žuks, cik vai ciri anonīmi komentatori negrib payeikt savus īstos vārdus un E-pasta adrese. Gribētos no kāda no viņiem dabūt adresi lai varētu parunāties. Tagad viņi tkai muld mulķības un slēpjās aiz pseodnīmiem. Gļēvuļi vienmēr slēpjās ai maskām. Neticu vai kāds no tiem gļēvuļiem man atbildēs.
Zirka
Z
Loģiski, ka koalīcijā jāņem SC. Un tas jau bija gaidāms, bet būs vēl "jaukāk". Tāpēc jau vajadzēja par varas makti paturēt Latvijā visu lielo prokrieviski noskaņoto okupācijas mantojumu. Ar šādu etnisko sastāvu Latvija nekad nebūs brīva un nacionāla valsts.
KINO
K
Dievam noteikti jaasveeta Krievija !
Ko teiksi?
K
Zatlers mēslus savārījis. Tagad viņu sitīs no abām pusēm.
Politologs
P
Bijušais TP ideologs Freimanis kūda uz šādu koalīciju. Viņš cer, ka ZRP un V tādējādi diskreditēsies Latviešu acīs un 12. saeimā banku paņems jaunizveidots PLL klons.
?
?
Un cik ilgi šāda valdība noturētos? Pat ekonomiskie uzstādījumi viņiem ir diametrāli pretēji. Labākajā gadījumā, pēc gada atkal jaunas vēlēšanas un miljoni pakāsti! Nav pat vērts pieminēt, ka SC elektorāts dzīvo citā realitātē un Latvija kā valsts viņiem nav vajadzīga. Kāpēc gan kādai tautai būtu vajadzīgas divas, blakus esošas valstis?
6745
6
Uzbrēks onkuļi no ārzemēm, ievajadzēsies šiem iemainīt SC ietekmi Latvijā pret kaut ko citu un būs jums valdība ar SC.
Latvijas Rusifikācija
L
un tad mēs mainīsim himnu uz Dievs Svētī krieviju..............
Justs
J
Ja ZRP veidos valdību ar SC, tad es nolādēšu šo 17.septembri, kad nobalsoju par ZRP un būšu laimīgs par ātrāku šādas valdības galu, bet tādu sludinātāju kangaru, kā Freimanis tiešām Latvijā ir daudz.
upuruzvārds
u
Būs jānolād,esam atkal apčakarēti
  • 0
  • 0
budzis
b
Un kapec balsoji par ZRP? Jau pirms velesanam Zatlers paspeja izplapaties gana daudz, lai atsistu vismazako velmi par vinju balsot...
  • 2
  • 0
K-K
K
.....Vards no tali
K-K
K
... Ja ZRP nems SC par partneri - tad Zatlers ir divkosis un meligs politikis, jo pirms velesanam vina koalicijas partiju izvele bija publiceta 1. - Vienotiba, 2. Visu latvijai/TB/LNNK !!!!! ... Tada izvele ari vinu padaris par latviesu Kangaru II

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas