Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 9. jūlijs
Asna, Asne, Zaiga

Freimanis: PLL cenšas radīt iespaidu, ka ir ietekmīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuklismans
K
Verza nebija tiesiiga parakstiiit to vienoshanos visu pensionaaru vaardaa.....man tuvi un draugiem tuvi cilveeki-pensionaari bija , ir , un buus pret shaadaam pashdarbiibaam!!!! Nost to veco , resno Verzu-Varzu!!!!!labi, tas par cjammmaam...tagad par pashu Freimani....Nu vinjsh tak neko sliktu nedriikst teikt, jo barojas no leishkalna maka.....draugi tak......Speelee kaartis, brauc copeet, sho un to dara......neteiks tak sliktu!!!!!!!!
Heli
H
Par VL! Neuzvarēs, vēl par zaļu. Bet lai VL iegūtu pēc iespējas vairāk vietas Saeimā! Tad kopā ar ZZS varēs teikt savu vārdu un iebremzēt maskavmīļus, kampējus, buldozerus, vienotības kosmopolītus vai kā tos visus sauc...
Šampēteris
Š
Vai esi pārliecināta, ka VIENOTĪBA vēlēšanās iegūs nedalītu varu ? No Tavas mutes - Dieva ausī !
Dace - Brr!
D
Te intensīvi darbojas viens vai divi skribenti! Laikam labi maksā? Man viena radu meitene novervēta pie kampēju reklāmas lapiņu dalīšanas, meitene priecīga par samaksu, bet svēti nosolījās gan par saviem naudas devējiem nebalsot!
Brr!
B
Pēc komentāriem spriežot, nu šeit vairumā kā maitu lijas salasījušies kampēju pakalpiņi, kuri sajutuši smirdoņu!
bremze
b
3) Uzvar politiskā apvienība PAR LABU LATVIJU. Vadošie oligarho piepilda savas kabatas lemberga stilā- lobējot savus uzņēmumus un intereses, kas savukārt tautai rada darbavietas un stiprina valsts ekonomiku (uzvarētāji visi). ........................ "Labā" LatvijA pie varas bija visus šos gadus. Kaut kā nebija to darbavietu ne par normālu algu, ne minimālo, tauta izbrauca visu laiku lai tik varētu izdzīvot. Vai nepietiks vienreiz melot? Cita starpā, AŠ kvadrātā jau ieblēdījās pagājušajā vēlēšanās, pārtērējot pusotru miljonu. Kāpēc viņiem ļauts startēt šajās vēlēšanās zem cita nosaukuma? Kur skatās tiesībsargi, KNABI uc.? "Par labu Latviju" ir īsta blēžu apvienība, kas par valsti nedomā, viņi domā tikai par savām kabatām, tauta viņiem ir vergi. Bet ja jau mēs viņus ievēlam, tad laikam esam pelnījuši būt atpalikušākai valstij Eiropā gandrīz visos rādītājos. Priekā!
Lelle
L
Jā jā balso par šiem Vienotības siles cilvēkiem! Ko nu par šo cepaties! Lielāks joks ir Prihvatizācijas aģentūras šefene, kuru bez konkursa Vienotība jau rīt iecels amatā... kā arī Valsts zemes dienesta jaunās gendira kandidāte, kurai JL jaunpups speciāli uzrakstījis konkursa noteikumus, lai mērniecības un ģeodēzijas speci nevarētu vadīt šo nozari.... Viss Vienotībai tiek gatavots rudens privahvatizācijas bumam, kuru līdz 2. oktobrim slēpj, bet tajā paša laikā jau tagad aizņem Vienotība visus posteņus, lai viss aizietu SVF bonzām bez aizķeršanās!!!!!!!!!!!
Alma
A
Lūdzam visus klātesošos balsot par Māras zemi. ,,Manas mājas dvēselīte baltu sagšu auda.. kā tur bij talāk? aizmirsu.......
Nu gan - Skatījums no malas
N
Ja godīgi, es balsošu par Vienotību, un Tavi pretargumenti šai partijai ir vienkārši smieklīgi, faktiski, Tev to nav! Tie tādi slima cilvēka murgi!
saraksts Nr 7
s
Par prezidentālo republiku ! Skaidra alternatīva pastāvošajai vecajai politiskajai elitei un savu laiku nokalpojušajai valsts iekārtai !
saraksts Nr 7
s
Par prezidentālo republiku ! Par pārmaiņām !
Skatījums no malas
S
Es neatbalstu nevienu no politiskajiem spēkiem, tamdēļ gribu visiem uzmest nelielu sktījumu no malas. Mums ir 3 scenāriji: 1)uzvar krievi un krievu valodu ievieš kā otro nacionālo valodu (ko vēlējās jau darīt uzreiz pēc Rīgas ieņemšanas, bet par laimi neizdevās). 2) Uzvar VIENOTĪBA un Latvijā tiek īstenota globālā sorosa idialoģija, kas paredz, ka pasaules kultūra tiek sadalīta nevis pa valstīm, bet pasaules kontinentiem, kas savukārt nozīmē nāvi Latvijas kultūrai un disciplinētu paklausību valūtas fonda iegribām. 3) Uzvar politiskā apvienība PAR LABU LATVIJU. Vadošie oligarho piepilda savas kabatas lemberga stilā- lobējot savus uzņēmumus un intereses, kas savukārt tautai rada darbavietas un stiprina valsts ekonomiku (uzvarētāji visi). 4) Uzvar kāda no mazajām politiski patriotiskajām partijām- bet ietekmes un privātā pamatkapitāla lielu iznākumu nebūs. Izvēlieties paši kas nu kuram tuvāks...
///////
/
nu tādi ir tie jenoti maitēdāji gatavie ...
..........
.
PLL lame duck klibās pīles ......... jenoti maitēdāji noskrubina kas vel palicis ....
..........
.
divi L politiskie līķi kvadrātā ... jeb arī Lame duck - klibās pīles ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas