Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Freimanis: Referendums jau šķiet norakstīts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skaisti
S
Referenduma kontekstā varētu runāt arī par saturu - ko šie grozījumi mainīs un kādas varētu būt sekas, ieguvumi, zaudējumi. Es iešu uz referendumu un balsošu "pret" un "pret" tāpēc, ka Štokenbergs, Kalniete, Repše ir par, jo nākošajā reizē šo īpatnējo politiķu vietā var būt vēl īpatnējāki un neuzskatu, ka latviešu tauta ir tik dumja un vadāma. Latviešiem ir ļoti daudz izglītoti, zinoši un progresīvi cilvēki, kam nav jāņem viss uz masu, kad vien viņus kāds iekārdina ar abšaubāmu ēsmu. Es piekrītu visu referendumu nepieciešamībai, bet ne šādam - redz izgrozīsim Satversmi un viss būs atrisināts! Esmu par to, ka jāseko līdz procesiem valstī regulāri un jāiesaistās lēmumu pieņemšanas procesā ikdienā.
elzza
e
2.augusts būs vasaras sestdienas diena, kuru daudzi pavadīs ārpus Rīgas. Vai nebūs tā, ka, piemēram, Ventspilī, kur būs pilsētas svētki, būs jāstāv garās rindās. Vai varēs atrast iecirkņus? Parasti augustā daudzās pilsētās ir dažādi pasākumi- koncerti, kapusvētki utt.
Canon
C
Nav uzticības abiem šitiem ruk-ruk veidīgajiem. Tik un tā iešu uz referendumu un ticu ka tauta uzvarēs. Ja vajadzēs iesim tik ilgi, kamēr uzvarēsim!
Kinza
K
Iešu vienalga, būs kvorums vai nebūs.. iešu vienreiz, otrreiz, iešu cik vajadzēs,kamēr būs rezultāts, jo runa ir par manu bērnu nākotni, kādā valstī viņiem būs jādzīvo.Punkts.
lops
l
referendums ir bezcerīgs variants - nekad nesavāks tos 750000. Ir radikālāki risinājumi, bet te vajag kādus, kam nav ko zaudēt.
Dase
D
Ka var but, ka CVK neveiks ar to ari aicinoso?? Nu ka var ta but??? Tas taks vinas intereses, ka cilveki piedalas procesos. Norobezosanas??? Klau, jau paradija ka norobezojas. Tas ir tapat, ka valdiba visiem saka un aicina ka tagad ir taupibas rezims, bet pasi dzires svin uz urraa. tiesi tas pats- viens process aicina piedalities, cits stav neitrals un telo bezmugurkaulnieku. Blac- esi karsts vai auksts, remdenais skebina, splaut uz ietves Tevi Cimdar man gribas.....
to
t
Pilnībā piekrītu - interesanti kāpēc mums ir tāda e-lietu ministre!? Jau gadiem ilgi tehnoloģiju jomā nav nekāda progresa /tas it kā ieviestais e-paraksts ir vien fikcija ķeksīša atzīmēšanai - tam nav ne kvantitātes, ne kvalitātes/.
janis
j
vajadzeja ieviest interneta balsosanu, tad daudzi cilveki nobalsotu. Saja gadijuma, ja liela dala cilveku celos un bus arvalstis, ir neiespejami savakt nepieciesamo balsu skaitu
klucis
k
nu protams ka jaiet uz referendumu, partijam ir jataisa kampana un jaaicina cilveki. Varbut Sarmite Elerte varetu dziesmu svetkos visus aicinat iet uz referendumu, i Kalnietei un JL ari vajadzetu stradat saja virziena. Kautka visi opozicijas politiki ir apklususi, laikam jau pasiem apmierina sada dzive.
Ilmārs
I
Pilsoniskā apziņa mostās, bet pašreizējām paaudzēm vēl "nespīd". Pārāk dziļi ir ieaudzināta padomiskā "ķēķa neapmierinātība". Arī tad neapmierināti bija visi, bet reāli tas izpaudās virtuves sarunās savējo vidū, aizverot aizkarus un aiztaisot vēdināšanas caurumus, lai, Dievs nedod, kāds ne savējais dzird vai redz. Arī tagad, "pašūmējāmies", bet reāli iet uz referendumu lielākā daļa neaizies. Neticu, ka savāks kvorumu. Sitiet nost, bet neticu! Mēs principā esam pasīva, depresīva tauta! Kādas emocijas bija redzamas Eirofutbolā 2008? Cita štelle. Bet paskatieties, kas notiek jebkurā masu pasākumā pie mums, visi stāv kā iemieti. Tikai uz jaunatni cerība kaut kad nākotnē. Tā vēl kustās!
kā miets
k
Nav jēgas saukt visus uz referendumu, kamēr aicinātāji nebūs ieskaidrojuši ikvienam tantukam, ka jābalso PAR, nevis Pret!
žēl
ž
Kāpēc blefojam?: "Satversmes grozījumu pieņemšanai nepieciešams 750 000 balsu." Kur pazudis "par"? Pats jau, domāju, saproti slēpto dezinformāciju?
d'Andris
d
Šodien publicētais partiju reitings parāda, ka nav līdera, kas uz to referendumu varētu aizvest kaut cik iespaidīgu skaitu vēlētāju. Diemžēl katra opozīcijas partija slimo ar tādu paštaisnumu, ka viņu aicinājumi bieži vien izraisa emocionālu atgrūšanu, lai gan ar prātu pareizie piedāvājumi ir pieņemami. Atkārtošos, ka manuprāt Loskutova tēma varēja apvienot opozīciju, ja vien Loskutovs nebūtu pārcenties savā narcisismā. Daži šeit velk paralēles ar Krieviju. Tad nu mūsu opozīcija centīgi atkārto Krievijas opozīcijas kļūdas (šķeļas un strīdās par ideāliem, aizmirst par praktiskām lietām, stratēģiju un taktiku) tik precīzi, ka var padomāt, ka arī viņiem no gāzes maksā ...
Ērglis
Ē
Varbūt parunāsim par to, ka "milzīgi iztērētie līdzekļi" pirms iepriekšējām vēlēšanām tā arī nedeva cerēto iznākumu? :) Nu nevajag pļūtīt. Būs kampaņa no 10. jūlija. Būs pamatīga kampaņa. Un tad arī redzēsim.
nezinu
n
Es gan tik parliecinats nebutu, jo pats taisos iet un balsot, lai gan teiksim uz pedejam velesanam nebiju. mani mereni kaitina valdibas patreizeja attieksme, kaa arii tas kaa partijas karto savus savstarpejos rekinus. mans uzskats, ka Latvijaa partijas rikojas tiesi taapat kaa biezi to dara mazie uznemumi ... nodibinas, savarija pamatigus suudus - nekas, dibinam jaunu SIA(atvainojos, gribeju teikt partiju).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas