Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Freimanis: Vērojama tipiska "referendumu aktivitāte"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gyded
g
Vēl vakar Freimanis teica, ka aktivitāte būs zema ! Muldoņa !
Kaut
K
kā pamatīgi apnicis tas viszinošais tonis par mums VISIEM. Neesam taču aitu bars! Kad VISI nobalsosim par Zatleru, tad ko teiks freimaņi, ījābi, rajevski u.t.t., u.t.t. ? Tad būs jābeidz liet "čugunu" mums ausīs, vai skalot smadzenes. Žēl, ka viņi nesaprot, ka tautai - vismaz 80% - tas viss ir pamatīgi piegriezies! Ja grozās tanīs atlikušajos 20%, tad tā arī NEKO nemana, bet tikai brīnās: kā tad tā, visi iet uz referendumu!?
Koments
K
Nomenklaturas parstavim Freimanim (civilizetas valstis tipini ar sadiem spriedumiem Universitatem tuvuma nerodas, ipasi vina spriedumi par zagsanas pareizibu un sasaisti ar politikas sistemu ir neizprotami) jasaka, ka sis referendums ir ipass - jo nav nepieciesams kvorums. No otras puses - dala neiet, jo netiek lidz iecirknim tik viegli (jo ipasi laukos, kur tik biezi autobusi nestaiga, dazreiz paris reizes nedela), vel dala, jo doma, ka jau bus nobalsots par. Ta ka nevajag liet, bet vajag savakties - pamazam beidzas so pseidopolitologu era.
Koments to R
K
Es vinus tapat neatskirus, puse no viniem pa universitatem (izcila LU politologijas fakultate) - runa vienadi bezsakarigi un ari jauniesiem maca bezsakaru par to, ka zagt ir normala politikas paradiba (tas izriet no vinu komentariem, lai gan varbut pasi neapzinas).
  • 0
  • 0
R
R
Nav Freimanis saistīts ar universitātēm.
  • 0
  • 0
prahtweeders
p
Nepiesauc nelaimi - citādi šamais dzeltenā politoloģijas ūdentiņa liešanas vietā vēl ņems un izdomās sastāties kādā partijā.Pasarg Dievs no šīs dabas parādības Sa-jāj-eimas beņķī.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas