Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Gaiķēnam par pacelšanos pie Šlesera logiem piemēro 20 latu naudassodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Paskatīsimies.
jet
j
Nebūs problēmu atcerēties - līdz maija beigām nav tālu. Pagāšgad pavasarī un vasarā man daudzi teica, ka būšot nemieri septembrī, jo tad bezdarbnieka pabalsts daudziem beigšoties. Nebija ne septembrī, ne oktobrī, ne novembrī. Joprojām nav. Protams, ja dažu cilvēku pasākumu nesauc par sociālajiem nemieriem.
Jukums
J
Sekoju politikai jau pirms atmodas un praktiski viss ir gājis tā kā prognozēju. Reiz pirmsvēlēšanu laikā zālē aptuveni 150 cilvēku klātbūtnē tikšanās laikā prognozēju kādai partijai ievēlēšanu un vietu skaitu saeimā. Zāle pārsteigumā noelsās, bet manas prognozes piepildījās 100%. Līdzīgi ir bijis arī citos ar politiku, sociālajiem un ekonomiskajiem jautājumiem saistītajos gadījumos. Ironija par bin Ladenu ir nevietā - varu gan teikt, ka karošana visu laiku kādam ir izdevīga, jo vajag, taču, izmēģināt ieročus utt. Es redzu, kas notiek sabiedrībā - milzīgais bezdarbs, zemās algas, kuras tapat neizmaksā, absolūta darba likumdošanas nedarbošanās, ienākumu tāla atpalikšana no ieņēmumiem, valsts parāda lavīnveidīgais pieaugums, reformu neesamība, reālu vērtību radošu nozaru neattīsīšana, blēžu netiesāšana. obligāto maksājumu pieaugums, trūcīgo un bomžu (parādījusies pat inteliģenti un nenodzērušies bomži) skaita palielināšanās, greizais valsts budžets un greizie principi pēc kuriem tas tika sastādīts, iztikas līdzekļu izsīkums cilvekiem - sarakstu varētu turpināt gandrīz bezgalīgi. situācija var atrisināties tikai 3 veidos:1. mierīgā velēšanu un reformu ceļā - diemžēl, tas ir neiespējami, jo nevienai partijai pat nav attiecīgu plānu un uzstādījumu. 2.tautas nemieru ceļā - ko arī prognozēju. 3. ekonomiskās emigrācijas ceļā - kas jau sen notiek. Turklāt, aizbrauc labākie, uzņēmīgākie, gudrākie. Aizbrauc ar smagu sirdi, bet apzinoties, ka citas izejas nav. Paliek tā daļa, kuri ir tikuši pie īpašumiem (tos palēnām pārdod un no tā arī pārtiek, neko nerazojot, neattīstot...) un vēl tie, kuri pamazam degradējas arvien vairāk. Izsalvētas vidusšķiras praktiski nav!
Tāuntā
T
Podā šito Valsti ar visām viņas tiesām
Tvaika ielas sanitārs
T
Kūdītāji uz nemieriem ir redzēti. Bet viņu dēļ acis jāzaudē citiem. Ja esi nekļūdīgs, varbūt vari uzrādīt amerikāņiem vietu, pa kuru jāšauj, lai trāpītu bin Ladenam? Atlīdzība, ko šie sola, 25 miljoni. Ja pārāk nešiko, kādam laiciņam pietiks :D
Kalējs
K
Lētāk būtu ķieģeli iemest!
hehe
h
tiesas motivācija kā 5.klases skolniekam kas tas par tiesnesi, sakiet, lai tauta zina!?
Lelle
L
Idiotiņi...ko tad no bezdarbnieka var piedzīt, ja šlosakovs darbu nedod...
sveša nauda
s
Tas nav daudz, ja salīdzina ar to, cik buldozero samaksāja Stendzeniekam par savu pacelšanu.
Jukums
J
Izskatās pēc iebaidīšanas akcijas. Ka tikai nesanāk pārrēķināties. Paredzu sociālo sprādzienu un nemierus tuvāko 2-3 mēnešu laikā. Piebildīšu vēl, ka savas prognozēs līdz šim ne reizi neesmu kļūdījies!
zaglers
z
Lai Šlesers man samaksā 50 000 lvl,jo es esmu guvis morālu un fizisku traumu sakarā ar to ka viņa milzīgā MB apvidus auto gabarīti man trraucēja kustību,pa sniegotajām Rīgas ielām,kuras viņš solija iztīrīt trīs dienās !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas