Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gaismas pils būvnieki: makets nepieciešams ēkas sarežģītības dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
replika
r
Par projektu Birkerts tipa naudu neņēma (tā teikt dāvana latviešu tautai) , par tehnisko gan aizgāja nenormāls čungurs. Tur jau nu vajadzēja visam būt precīzam līdz milimetram... Ir lasīts, ka Eifeļa tornī pat skrūvju vai tapu caurumi neesot bijuši jāpārurbj... Un te ir nepieciešams arī makets... :)
Ausma
A
Pasaulē līdzīgas ēkas celtas 100-tiem! Būvniekam bez pieredzes ar līdzīgām konstrukcijām būtu lētāk aizbraukt un izpētīt (protams, ne uz Šarmelšeihu vai Dienvidameriku). Tur arī iespējams uzzināt problēmas.
Dārznieks
D
Tā dīvaini izklausās par to maketu. Eksistē taču ēkas konstrukcijas digitālā 3D izpildījumā. Pie tam - detalizētas. Jeb varbūt projekta esamība ir tikai māņi ?
tonijs
t
Kas notiks ar šo maketu pēc tam? Jātaisa atrakciju parks, te kādam esot arī Dienvidu tilta makets...
U
U
Vai Dienvidu tilts ir jau īstais tilts vai vēl tikai makets???
rufo
r
vajadzētu kādam pa degunu un pa pirkstiem iesist, es domāju par tiem bezatbildīgiem ierēdņiem, miskastnieki !!!!!!!!
Vija
V
Visa šī muldēšana un strīdi aiztaupītos, ja mēs būtu labāk informēti. Vai tas būtu daudz prasīts, ja būve ir mūsu visu nauda?! Nespeciālists patiešām var apkrist augšpēdus, ieraugot kaut kādu maketu, jo viņš sava šuņa būdu uzklapējis uzreiz!
Ausma
A
Sidnejas Operas ēkā ir gan Austrālijas opera, gan Austrālijas balets, gan drāmas teātris. Pirms rakstīt muļķības, ka Sidnejas operu vērts izpētīt tematu. Turklāt Sidnejas opera ir daudzkārt sarežģītāka par stiklakalnu.
opis
o
??
opis
o
slaucēju bars vien .
Ēriks
Ē
Man prieks,ka Latvijā ir tik daudz pasaules klases celtniecības speciālistu.,kas ziedo savu dārgo laiku komentu rakstīšanai.Citās zemēs gan celtniecības korifeji neslēpjas aiz nikiem un prot savus uzskatus pamatot.
Versija
V
"Откат" = visas izmaksas ir PAMATOTAS !!
OTKAT
O
Kur ir mūsu valodnieki ? - laiks taču latviskot šo krievu vārdu, kas apzīmē eksistējošu parādību arī Latvijā ( kukuļdošana - neder ) ! Kādas ir diena.lv blogotāju versijas - "Откат"
otkat - I_a
o
Vajag žurnālistiem un Valsts Kontrolei (galvenajai kontrolistei) paskaidrot un izskaidrot pašlaik eksistējošas parādības darbību praksē. Iespējams, daudzi vēl nespēj apjēgt Krievijā jau oficiālajā valstiskajā līmenī piesaukto vārdu - "Откат".
A_priori
A
'' Būvnieku pārstāvis M. Saukāns ir pārsteigts, .....'' - tāpat kā pārsteigti ir Dienvidu tilta plānotāji un būvnieki par Valsts Kontroles revīzijas rezultātiem ! Par kādiem pārtērētajiem Ls 27 miljoniem iet runa - par kādu nelietderigu līdzekļu iztērēšanu var būt runa Gaismas pils celtniecībā ? ! VISAS IZMAKSAS BŪS PAMATOTAS !!!!! a priori

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Raidījums: LNB būvlaukumā par 25 tūkstošiem latu top ēkas makets

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas