Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Galīgie rezultāti: Zemgalē uzvar Vienotība, Ēlerte sagrauj Šķēli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
33 miljoni
3
tikai nevienoties ar SC!!. neaizmirstiet viņu izdarības Rīgas domē!
priecē
p
no cita stāsta- bija amizanti,ka Dinēvičs caurkrita.
Gatis Ozoliņš
G
Kāpēc "sagrauj" ? Abi taču ir Saeimā !
I.Gr.
I
Sarmiite manupraat nav slikta sieviete. Vieniigaa vaina, ka vinjai nav vismaz 2 beerni un ka vinja Dienas lielo iespaidu izmantoja lai kljuutu diezgan turiiga. Bet vinja ir gudra latviete.
Ak vai!
A
Galvenais nesakauties! Urbanovičs, Šlesers, Šķēle darīs visu, lai traucētu izveidot koalīciju un normāli strādātu! Tas nu ir skaidrs, ka mierīgi strādāt Dombrovskim neļaus!
jelgavniece- zemietis
j
Kāda vaina Kristovskim? Es pievilku krustiņu: viņš ir īsts Latvijas patriots, un tādu viņu pazīstu jau no TF laikiem. Nevienā partijā visi nav ideāli cilvēki, tāpēc mūsu uzdevums uzraudzīt, ko un kā strādā tie, kurus izraudzījām! Arī pašas partijas uzdevums noturēties uzstādītajā līmenī!
tautas griba
t
Sarmītei nākamgad jākļūst par prezidenti
Jozefs Šveiks
J
Pievienojos sveicieniem. Diez ko komjaunieši klusē?
Zane - zemietis
Z
Šķēle pats atskrēja uz Ozolniekiem par sevi balsot un vilkt krustiņus, bet pigu vien dabūja! Mēs pierādījām, ka esam par labu Latviju tikai bez kampējiem, demagogiem, uzpūteņiem! Stendzenieks forši palīdzēja to uzpūteni uzkult un mūsējie uzvarēja!
Zane - zemietis
Z
Tā arī nesapratu, ko gribēji pateikt?!
zemietis
z
Gribu tikai nodot vislabākos sveicienus kurmītim, jaunietim, vienotības triumfam un vēl pāris pīšļu atbalstītājiem!!! Tagad vēl jānoskaidro, kas ir ņēmuši virsroku vienotībā. Es ceru ,ka jl, jo paklausoties ģirtu valdi , šķērmi metas. Protams viņu izsvītroju un ceru, ka pisisti būs mazākumā. Pareizi šorīt urbanoviču janka teica-cilvēki domā, ka V visi ir kā Dombrovkis, bet pārsvarā tur ir kristovski un tos derēja kā nezāles ravēt.
rabarbers
r
Ē;erte ir vēl sliktāka par Šķēli - padomju stila uzmetēja ar tautu mātes sindromu... :((
OPĪTIS
O
Kolosāli, ka Tauta skaļi pateica nēē: - Ulmanim, kurš (pretēji VVF) kļuva par npžēlojamu "Svētku ģenerāli" AŠ kliķei, jautājums tikai uz kādiem nosacījumie? Sapnī ,redzēju murgu, ka viņu atkārtoti nominē par prezidentu, bet viņš prasa kaut ko taustāmāku - nesapratu ko jo pamodos nosvīdis! - AŠ brālībai ar visiem viņiem pietuvinātām personām - Demakovu,Rozentāli (ar kampējas spīdumu acīs) šoferu dēliem,Dripēm,Liepiņu,Segliņu,Stalidzāni,Verzi u.t.t.; - Ēķim ar viņam piederošā LNT smadzeņu skalošanas "semināru Tautai" pēc Stendzenieka scenārija Burkovska vadībā, kurā pieaicinātie - vajadzīgie "visu jautājumu speči " ar iespaidu,ka ir nolaidušies no mākoņiem aizmirstot, ka paši Tautu pirms 1,5 gada ir novedši dziļajā krīzē, centās raidījumos "Latvija Tevi dzirdam" mums radīt iespaidu ka viņu "ANTIŅU " komanda mūs uzvedīs stikla kalnā! Pateicoties Tautas saprātam, AŠ komandai katra no 8 pagaidām vēl nezināmiem Saeimas deputātu (varbūt starp tiem pat nebūs Šķēle!!!) vietām būs izmaksājusi vismaz apmēram 125000 LVL (oficiālie un trešo sabiedrisko organizāciju tēriņi) ar ta arī viņus apsveiksim,jo apvienībai "Visu Latvijai" katra deputātu vieta būs izmaksājusi apm. 10 000.-LVL
tauta
t
Re, Rumpis neizvilka partiju! Tauta uzsplauj tadam prezidentam!
bimba
b
Jaa, interesanti kuas personalijas bus sie 8, varbut Skele unvina varza nemaz netiks! Bet tiks kads mazs PLL biedrs no laukiem. Hehhehee Sleseriene ari nedeldes vairs solu tur!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas