Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Galvaspilsētā bija sabraukuši pustūkstotis traktoru, policija pieļauj sodīšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
labais
l
Nevis zemniekus sodīt! Jāsoda būtu citi, kas valsti noveduši līdz tādam stāvoklim, ka zemniekiem jābrauc uz Rīgu, jo citādi nesaprot.
Paltraku Vilis
P
Policisti saprot ka Segliņu Mareks drīz aizies, tapēc neviens neņem viņu galvā. Aizies Mareks- būs jāiet prom arī Ribkinam..............
Paltraku Vilis
P
Vaira teica ka zārks nedrīkst palikt tukš.................
cukurgailītis
c
Baigi šikie traktori.Izskatās,ka soļarku rij kā traki.Tagad vismaz Lembergs varēs paspēlēties ar 27 miljoniem.
Ija
I
Tiem, kuri aplamā zemniekus! Vai esat papētījuši Latvijas miljonāru sarakstus, vai tur daudz zemniekus ieraudzījāt? Par kādu naudu pirkti tie lepnie džipi, kuri diendienā redzami Rīgas ielās? Vēl dažam liekas, ka tie, kuri strādā laukos un brauc ar normālu, prasībām atbilstošu traktoru, nav tauta. Īstā tauta skatoties futeni vai hoķi, arī teātra izrādes, nevis ražo pienu, gaļu. Visi jau nevarēja uz Rīgu atbraukt, zemniekiem tomēr jāstrādā, bet, ja tā turpināsies, ka zemniekiem atmet tikai to, kas paliek pēc pārstrādātāju un tirgotāju peļnas nodrošināšanas, iespējams, ka uz Rīgu atbrauks vēl arī ar autobusiem. Kāpēc neuztrauc tie miljoni, kurus iegrūž Pareksā, zinot, ka atpakaļ nedabūs, bet par to maksās visi?
vai
v
sūdus sataisa korupcija,tā "valsts vīrus"saēd,politiķis neatšķiras no biznesmeņa (kupi pradai)
aicis
a
Neiedziļinājos iepriekšējos komentāros, bet apskatot bildes jāsecina - katrs traktors maksā, kā kārdīgs mersis, kur palika domāšana kad ņēma lielos kredītus? Man savā darbā bija jāņem kredīts, kuru tagad cenšos atmaksāt, kas man dos, ja man nesanāks kā plānots?
kaka
k
nu es te gribu pajautaat tiem john deere speccukiem - ar kaadu auto braukaa? peec komentaara par zemnieku tehniku saprotu shie komentu traktorspeccuki ikdienaa lieto VAZ markas auto :) P.S. mēs neesam tik bagāti, lai pirktu lētas mantas.
Terorists
T
VAI izveidos mājaslapu www.traktordūmi lv,.Visiem pilsoņiem kas atpazina sava kaimiņa traktoru,vai sajuta pazīstamu smaku no kaimiņa fermas lūdz ziņot par norādīto telef.
labvēlis
l
Nedaudz paskaidrošu, jo apzinos, ka masu medijos reāli trūkst informācijas, tāpēc cilvēkiem tiek radīti greizi priekšstati par "miljonāriem". Nu, tad tā, mēs iestājāmies eiropas savienībā, nu, tas tāds modernais kolhozs ar savu plānveida ekonomiku ( finansējumi piecgadēs, razošanas un tirgošanas ierobežojumi kvotās, "brīvprātīgas" nozaru restrukturizācijas pēc "rekomendācijām' u.c. jaukumi). Nu, vot, vienkāršiem vārdiem runājot, valdīja bērnudārza optimisms, ko viesa paši politiķi - eiropa došot uz haļavu naudu mūsu valsts attīstībai. Nu, labi, paldies nesavtīgā eiropa! Bet vajagot projektus un ko tur, ko tur, tad izrādās, ka nauda būšot tikai līdzfinansējums ar daudziem un dažādiem nosacījumiem. Nosacījums Nr.1, kas bija iekļauts VISĀS veidlapās - kredīts bankā, praktiski uz līdzfinansējuma summu. Tas ir, ja tu gribi eiropas naudu 50 000 attīstībai, tad gribi, negribi, brīvprātīgi piespiedu kārtā ņem kredītu vēl 50 000 da jebkurā bankā. Nākamais smukais nosacījums - tehniku nedrīkst pirkt pēc konkurences principiem - lētāk un kvalitatīvāk, to drīkst pirkt tikai eiropas valstīs, citādi līdzfinansējumu nedabūsi. Ja tev ir pašam sava nauda, lūdzu, pērc lētāku (un labāku) tehniku Baltkrievijā, bet, ja gribi "līdzfinansējumu", tad pērc eiropā par eiropas ražotāju un spekulantu cenām, nu, tad tie traktori "valmeti" un kas tur vēl, bija "brīvprātīgi" jāpērk pa 50 un vairāk tūkstošiem, jo eiropa tak dalot naudu par velti. Par kvalitāti un apkopēm neviens neko glaimojošu nav teicis, dārgi un bieži lūzt, arkli vispār mūsu augsnēm eiropā nav nopērkami, bet tas nu tā. Nu, tad lūk, kad tu esi ielīdis bankā lielajā parādā, lai dabūtu eirops "bezmaksas" naudu, tad ar tavu saimniecību jau banka var rīkoties pēc savas sirds patikas, tirgotājs var diktēt cenas utt. Izrādās, "eiropas nauda" bija banku lobēta afēra kā piesaistīt lielu daudzumu klientu. Tā, ka tā ar tiem "miljonāru" traktoriem.
Zilite
Z
Lellei 17:26 Jums nevajadzetu but saubam. Tauta atbalsta zemniecibu. Ari es. Tacu, vai zemnieciba ir tautas prats , gods un sirdsapzina ? Es distancejos no sis domas. Zemnieciba ir iztika un nevis " ari iztika ". Latvijas zemnieku sarazotais , acimredzot , ir laba produkcija , jo parstradataji gala rezultata iegust " gardas lietas ". Es tas labprat perku un protu novertet to parakumu ar citas valstis noperkamajam partikas precem. So veidokli , es domaju , Latvija atbalsta lielakais vairums pirceju. Bet runa ir jau " par ko citu ". Mes neesam vieniga valsts uz sis planetas , kurai ir sava razojosa zemnieciba. Tas nozime konkurenci , jeb vienkarsi - kurs letak un labak dos , pie ta ari pirksu. Un to ir gruti pieciest. Un vel - kas tas ir - " pasutitie paraziti , kas aprej zemniecibu " ? Un ka var "sedet uz milzigas algas ar visadiem labumiem " ?
zuze
z
Malači!Tā tik uz priekšu!Un ko skolotāji gaida?
Wheeler
W
Dzipus, 4x4 laukos vajag! Ko gribat , ar Fiestu pa lauku celiem izbraukat, pa sitiem sniegiem un bezceliem? Laucinieki ir vienigie, kas sajos ekonomiskajos un dabas apstaklos bez jebkadiem sirdsapzinas parmetumiem drikst braukt ar 4X4! Tapec, ludzu, nevajag izteikt skaudibas pilnus parmetumus. Policijai, ka tik sodit! Kada summa jamaksa? Ja lidz 50 Ls, tad tas ir ta verts! Es ari labprat aiznemtos kadu traktoru un pa Brivibas ielu sastreguma stunda! kads kaifs!
Aiga
A
Nu mūsu policija nadzīga,aizstāvēt dažus miljonārus,ne tautu.
izmisušie???
i
Jāsmejas, es redzēju ar šos ,,dumpiniekus,, - kas nebija ar amerikāņu traktoriem - tie ar bieziem džipiem!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas