Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gandrīz 43 tūkstoši ir pret PVN paaugstināšanu grāmatām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marupietis
M
Nodokļi jāmaksā visiem un vienādi. Darba burtnīca 54 lapuses no Zvaigznes maksā virs 3 LVL. Diez cik maksā nodrukāt šīs lapas ? N doklis par lielu vai ? Atcels lielo pvn laikam maksās 60 santīmi ? Tā laikam domā tie parakstītāji .
Vuarzazi
V
Pēc 1897.g. tautas skaitīšanas Latvijā bija 83.1% « lasītspējigi », Vidzemē pat 94.4%, bet caurmērs Krievijā bija ap 20%.
Paija
P
ļoti daudz ir sēnalu literatūra un tām cel vai necel PVN, tās tā vai tā neizpirks. Labas grāmatas grāmatmīļi izpērk ar visiem augstajiem nodokļiem. Tas ir fakts.
standzinieks
s
Lieliskā Birutas Baumanes "Glezniecība" Valtera un Rapas veikalos maksā Ls 40,99. Galerijā "Daugava" to var iegādāties par Ls 20. Uzcenojums 100%.
cilda
c
Visi, kas protestē pret nodokļu paaugstināšānu ir tautas, Vienotības un valdības ienaidnieki. Lai samaksātu parādus ebreju baņkieriem ir jāceļ PVN gan grāmatām, gan avīzēm, gan siltumam un visam citam. Par nodokļu samazināšanu runā tikai pašlabuma meklētāji, PLL atbalstītāji. Uz priekšu - par Vienotību uz saulaino tāli! Nodokļi ir jāceļ!!!!
Ditto
D
Man gan nekas nebūtu iebilstams, ja grāmmattirgoņi vairāk samaksātu PVN un mazāk atstātu sev peļņā. To, ka uzcenojumi grāmatām ir zvērīgi, liecina, ka dažreiz vienas un tās pašas grāmatas cena divās gāmatnīcās var atšķirties pat dubultā.
Gosh
G
43 tūkstoši no 2,5 miljoniem?
vecis
v
Kāda tur pvn ietekme.Ja jūs te pīkstat tad parādat visai sabiedrībai cik ir pašizmaksa vienai skolēnu darba burtnīcai un kāds ir uzcenojums ceļā līdz veikalam.Ja sabiedrība to zinātu varbūt parakstus varētu saņemt tikai no savas ģimenes locekļiem.
Nastasja Fiļipovna
N
Jā, es arī parakstījos. Mani patiešām interesē, cik liels cipars ir vajadzīgs, lai tam būtu kaut kāds svars.
!
!
Varda "stukas" lietosana, saistiba ar literaturu, saistiba ar cilvekiem, manuprat, nodod visu, kas jusos vien var but nodevigs un meligs. Pat nerunajot par domasanas procesu un ta rezultatiem. Esmu viens no gramatu pircejiem. Ja gramatam PVN butu zemaks, tas butu jauki, bet diez vai palielinatu gramatlasitaju skaitu to vidu, kas iztiek ar senalu zurnaliniem. Tas automatiski nenozimetu ari to, ka ikviens gramatumilis pirktu vairak gramatu. Gramatu milis perk gramatas sa vai ta. Jo tas ienem augstu vietu vina vertibu saraksta. Labu gramatu ir maz, vai PVN butu 5 vai 21%. Labu gramatu rasanos tad jau drizak stimule augsts PVN, jo kuru katru lubeni vairs nevar atlauties risket izdot, tikai gramatu, ko gribetu lasit daudzi. Mani mazliet mulsina ari lielie gramatnicu rekini par telpam lielveikalos, kas jebkura sezona drosi vien ir merami tukstosos. Sai naudai kaut kur ir jaatspogulojas - un ta ir cena. Mana pieredze un gramatplaukta saturs rada, ka gramatnicas cel cenas tik ieverojami, ka ne ar kadu PVN to skaidrot vien nevar. Bet varbut ari sai publikai nemaz nevajag lielu gramatnicu (vai pat tris) ikviena lielveikala? 30 Ls vertas enciklopedijai 5% PVN dod 1,5 LS pieaugumu, bet 21% PVN - 6,3 Ls. Tas nav maz, bet nav ari loti daudz.
Vika
V
Patiesībā daudz, zinot mūsu valsts iedzīvotāju ne pārāk lielo vēlmi paust savu viedokli. Tas priecē :)
kerot
k
tas nozīmē, ka gandrīz 43 štukas ir pret Dombrovski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas