Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Gārbere: Mēs ļoti bieži konsultējamies ar Latvijas valdību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
1mans
1
Ta cik saprotu dienaa komentos sezh Vemjotibas pr.. .skaidrs skaidrs, cik jums maksa sykataji ?
dērdzīgais
d
Parlamentā ir ievēlēti pavisam jauni cilvēki,- :) :) :) vai tas maina būtību, tikai formu, paņēmienus un veidus
ragana
r
Ak tad tagad to sauc par konsultēsanos?Izskatījās gan pēc direktīvām gojiskajai valdībai.
Dr.xy
D
To: paldies USA. Protams,ka Latvija ir NATO un ari ES,bet mums,Latvijas Valstij un latviesu tautai IR svarigi,ka uzdevuma rikojas bijusi ASV vestniece Latvija un H.Clinton.Sis abas nav kristalskaidras ASV politikas parstaves,bet gan kriminalas sektas Scientologie parstaves.Tas ir pieradts fakts,par ko zino neskaitamas TV programmas un prestizi preses izdevumi.Vai kriminalas sektas darbiniece H.Clinton neieradas Latvija ar merki,lai Latvija piekristu pienemt islamistiko,Eiropai naidigo valsti Turciju,Eiropas Savieniba ?? Vai H.Clinton neieteica,ka Latvijai ir jaatdod,2003.gada dibinatajai, holokausta industrijas filialei "Ebreju kopienu mantinieki",ipasumus,uz kuriem viniem NAV nekadu tiesibu ?? Cerams,ka nakosajas velesanas pie varas ASV vairs nebus Hussein Barack bin Obama,bet Republikani,tad ASV tiesam bus musu sabiedrotais un aizstavis PRET Launuma Imperijas agresivo politiku.
liekkuļu vlsts pārstāve
l
ak ši liekulība ! .. :))) 1. mēģini atcerēties (asv pilsoņiem t.i. amnēzijas savienoto valstu pilsoņiem tas var būt problemātiski) 1971. gada augustu, kad jūs uzsēdinājāt uz dolāra atkarības visu pasauli un būtībā pārvērtāt putekļos citu valstu idomātos zelta iekrājumus; 2. atceries, ka Irāka 2000 gadā visus savus naftas darījumus pārlika uz eiro, bet tad 2003 jūs iebrukāt šajā valstī bex jebkāda iemesla un tūlīt naftas darījumi tika pārlikti atpakaļ uz dolāriem; 3. atceries, ka Lībija iestājās par panĀfrikas politiku t.i. izveidot vieotu valūtu un ko jūs izdarījāt ar šo valsti? 3. atceries, ka no 2008 gada Irānas Kišas naftas birža vairs nepieņem maksājumus par naftu asv dolāros; 4. atceries, ka no 2012 gada marta Irānas Kišas birža vairs netirgo, nenosaka cenas asv dolāros ... un ko jūs tagad potējat pasaulei? ... un Sīrija ir atslēgvalsts kara mašīnas loģistikai, lai piekļūtu pie Irānas ... Nelieši un Liekuļi ... tāpat kā krievi!
ekharts
e
Krievija šobrīd nav impērija,kā te daži mēdz izteikties,drīzāk jau ASV pretendē uz šo lomu,vai Latvijai nevajadzētu padomāt par to,ka katra impērija reiz sabrūk,un krampjaina turēšanās pie vienas valsts var nākotnē būt bīstama/
PALDIES USA !
P
Runas par Latvijas suverenitāti ir smieklīgas.Mēs esam ES un NATO un turpināsim pildīt savas saistības.Latviešu profesionāļi turpinās karot ASV karos,jo tikai tā var apgūt modernākās un spēcīgākās pasaules armijas prasmes,kas ir LR drošības interesēs !Jautājumi par Dombrovska kredītu ,kuri tiek iepīti gluži svešas temas komentāros ir tikpat smieklīgi,jo sevišķi,ja tos uzdod Latvijas lielākā zagļa Lemberga kabatas avīze NEATKARĪGĀ. Premjera aizņēmums bankās,kura atdošanai itkā ir problēmas , pret Lemberga sazagto naudas kalnu ir nenozīmīgs jautājums.Un nav svarīgi,kurš ir ASV vēstnieks Latvijā .Galvenais,ka viņi un tikai viņi var garantēt mūsu neieslīgšanu austrumu kaimiņa muklājā.Kam tas nepatīk,lai pārceļas uz Maskavu .... !
sii
s
Daiļa sieviete.
Juzis
J
Tagad to sauc par konsultāciju? Nezināju! Laikam ar pliku pirkstu konsultē, ko mums jādara.
mode
m
Labāk vienreiz būtu pakonsultējusies ar Ievas pārvērtību vadītāju Budi, lielāka jēga būtu...
ritdienis
r
Latvijas valsts""nodokļu sistēma""un Nekustāmo īpašumu Denacionalizācija ir ""suverēnas ""valsts iekšējā lieta un tur nu nebūtu ko bāzt degumu ie ietekmēt to norisi.PALDIES PAR KONSULTĀCIJĀM, bet man nav par ko samaksāt,jo maza pensija.
Lasītāja
L
Visu cieņu ASV vēstniecei Latvijā. Ļoti vienkārša un cilvēcīga, bet reizēļoti gudra un inteliģenta personība. Lai viņai laimīga turpmākā dzīve un turpmākās darba gaitas.
Ivars Graudums
I
Atkal tiek iespiests tendenciozais raksts "Veesture atkaartojas". Shoreiz no Smukaa Jura. Bleenjas, veesture nekad neatkaartojaas! Vai tad Romas impeerija neizniika, kad bija pienaacis laiks tai izniikt. Un redzeesim, cik ilgi veel pastaavees milziigaa Krievija! Domaaju, ka taa saaks sarukt Kaukaazaa, deelj lielaas moslemu dzimstiibas un arii izpleeshanaas rietumu virzienaa ir tai beigusies.
tiem, kam biezpiens galvā
t
Viena lieta ir abpusēji izdevīgas konsultācijas ar stratēģisko partneri. Un cita lieta ir valsts nodevība, sadarbojoties ar Latvijai naidīgu valsti, kuras jūgā Latvijas tauta smaka desmitiem gadu, kura nogalināja Latvijas civiliedzīvotājus un inteliģenci. KAD TIKS TIESĀTS NILS ŪŠAKOVS?!
confession
c
tā jau ir, tas tika jau atspoguļots un tauta zina par mūšu tautas kalpu biežajām vizītēm štatu vēstniecības telpās, kā arī ka visas lietas kā pie bikts tiek izklāstītas, kā jau paklausīgi pakalpiņi............

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas