Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gatavojas izsludināt iepirkuma konkursu jātnieku godasardzes izveidei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krisko
k
God. universālais ministra k-gs! 1) Ja, apmeklējot Latvijas karavīru kontingentu Irākā (vai, sliktākajā gadījumā, Afganistānā), Jums tiktu piedāvāts izvēlēties: darīt to, sēžot zirga mugurā, vai tomēr labāk bruņumašīnā- kāda būtu Jūsu izvēle? 2) Vai pat pēc pēdējo desmit dienu notikumiem Gruzijā Jūs joprojām nevarat atrast veidu, kā lietderīgāk izlietot AM budžetu? 3) Mēģiniet aptvert, ka augstākminētais AM budžets ir visas Latvijas iedzīvotājiem piederoša nauda, savukārt Jūs esat algots ierēdnis, kura pienākums ir rīkoties ar šo naudu tā, lai visefektīvāk aizsargātu valsti no jebkura ārēja apdraudējuma, nevis veidot savu smilšukasti ar zirdziņiem un zobentiņiem!
Izc. revolucionārs
I
Toties padomājiet, kā zirdziņi izskatīsies kārtējā mūsu karavīra bērēs! Nu vai tad nebūtu krāšņi? Tāds GODS!!!
Bizbiz
B
Ierosinu šito piķi novirzīt: bērnudārzu celtniecībai un uzturēšanai. Ierosinu šito piķi novirzīt: bērnunamu uzlabošanai. Ierosinu šito piķi novirzīt: skolotāju algu celšanai. Ierosinu šito piķi novirzīt: medmāsu algu celšanai. Ierosinu šito piķi novirzīt: ceļa Rīga-Ērgļi remontam. Ierosinu šito piķi novirzīt: ... Neierosinu šito piķi novirzīt: zirgu godasardzei. Tā nemaz nebūs "precīza reakcija pareizajā laikā".
jautājums
j
A ko viņi (t.i., zirgi) darīs pārējā laikā? Izklaidēs Veldri vai kā????
Inga
I
Pensiju likuma grozījumu realizācijai vajagot mazāk naudas...
Govs
G
"....zirgi sabiedrībā izies divas reizes mēnesī...." Vai tas teikts par ministru? :))
Muhlis
M
Vis intresantākais ir tas ka visiem Zemessargiem un Citam militarajām struktūram,vajadzeja par savu naudu iegādātos ieročus ,vai nu utilizēt,pārtaisit par rotaļietam,vai mēģināt reģistrēt policijā un to vajadzēja izdarīt 3mēnešu laikā ,kas nav fiziski iespējams atiecībā par reģistrāciju policijā.Tā rezultātā tagad Latvijā ir liels daudzums rotaļietu un metālužņu. Macības arī tiek izmantoti koka ieroči ,jo nevienam nav nekādas vēlēšanās izsniegt ieročus.Par šaušanu vispār nerunāsim patronas humanitārajām G3 ir dārgas naudas nav.Ložmetejnieku apmācības nav notikušas 2gadus,tā ka nemsim ausaines iebērsim smiltis un gaidīsim ,varbūt ka nekas arī nenotiks!!!!!
sviests
s
Ja pamanijat, tad AM darbinieki pirms tam bija komandejumos, lai dalitos pieredzee par shadas zirgu sardzes izveidi. Tad luk, kadam nolukam tiek notrallinata komandejumu nauda. Man rodas iespaids, ka AM ir lieki ieredni, kurus vienkarshi jasamazina, ja tiesham nav ar ko nodarboties. Ka Godmanis pielauj shitadu marazmu tados taupibas laikos! ARPRATS!!
Padosanas 1940,.g
P
Vai Latvijas NBS pietiek lodzmeteju, pret tanku raketes, pret helikoperea raketes, utt.lai pasargatos pre Krievu uzbrukumam? Baidos ka musu aizsardzibas ministrim nostalgija par to ka Polijas jatnieki ciniejas pret Vacu armijas Panzeru korps 1939.g. Vestures gramatamas atrodamas loti forsas bildes par siem varoniem kuri ciijas pret vacu tankiem, Ceru ka Veldre to nemeginas atdarinat pret Krieviem. Varburt Veldre veido NBS lai varetu svinigi padoties Krieviem, jo par Latvijas aizsardibu es ne vardu neesmu dzirdejis.
tim
t
stūrgalvīgāks kā latvju strēlnieki Nāvessalā.
Terorists
T
Neaizmirstat kad mūsējos arī uz Iraku aizsūtija bez ekipējuma.Laikam domāja ka mūsējiem kā krieviem jāaplaupa kāda Sadama karabāze,bet baigā ķibele to jau jeņķi bija sabumbojuši. Un no afgāņiem ko paņemsi ja nu vienīgi varētu iepirk lētus išakus godasardzei.
tie ir tikai ziediņi!
t
Tas tač sīkums 120 000 turpu šurpu un katru mēnesi vel tik pat par uzturēšanu!!!!! Kur tos zirgus turēs ?????GAN JAU PIE VELDRES MĀJĀS,lai draugi un partijas biedri varētu pajāt!!!!Smieklīgi vis tas!!!!Citur naudu rauj nost ,bet te taisās tērēt!!!!! Godmani vai tev prāts atļaut šadu izšķerdību!!!!!! Iedodiet šo naudu bērniem!!!!!!!!!!!! ...................................... ..... Klīst baumas, ka Rīgas rajonā tiek b'ūvēti īpaši staļļi šiem zirgiem, budžetā tas nomaskēts ar citām vajadzībām
tādi esam
t
Šodien redzēju šā vetārsta interviju LTV. Man kauns par šādu ministru. Būtība jau neslēpjas šajos 120000, bet gan vetārsta ietiepībā par katru cenu, neskatoties uz saspringto valsts budžetu, panākt savu.
DD1
D
Kas tas Veldre ir par "svēto govi", kādas nejēdzības pēc viņš nokļuvis šajā amatā un kurš būs tas, kas šo klajo vājprātu pārtrauks?
Com
C
Latviešu karavīri mirst tur, kur ar elementāriem drošības pasākumiem (bruņumašīna!) būtu sveiki un veseli. Plānprātiņu valsts visās jomās - pensionāri sadeg, karavīri uzsprāgst uz vietējo paštaisītām mīnām, a ministriem ka tik kādu jaunu brošu (zobenu) iepirkt. ZB.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas