Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Gavrilovs Šlesera idejai par uzņēmēju un politiķu apvienību neredz jēgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja kas
j
tas projekts izskatās pēc azartspēļu varianta...žēl godīgos uzņēmējus kurus grūž apvienoties lielajos, t.li. politiskos veidojumos..
Econ
E
Sausnītis un co - atradušies reālie uzņēmēji, bail paliek iedomāties, kas notiktu, ja šie nonāktu pie valsts vadības, droši vien sākumā visu nacionalizētu, pēc tam atkal privatizētu (sev par labu).
vecais-2
v
Šlesers nesaprot, ka tie ēdāji pie Ķirsona LIDO nāk tikai tapēc, lai dabūtu pašvaldības pasūtījumus. Ja nedabūs, tad sūtīs Šleseru ar visu viņa partiju uz ... Un Saeimā grib sēdēt tikai trani, kuriem pašiem bizness neiet, vai arī garīgi tērēti ļautiņi kā Elerte un līdzīgi.
Kaspars Gasūns
K
Labs salīdzinājums! ;)
Neatkarīgs uzņēmējs
N
Valdības politiku visu laiku ir ietekmējuši tai pietuvinātie uzņēmēji, precīzāk, koalīcijas partiju sponsori. Tagad Šlesers grib, lai visi uzņēmēji gultos zem viņa. Sķiet, tas sāk atgādināt vēlmi nodibināt Zobena un Spīļarkla savienību no Ilfa un Petrova 12 krēsliem :)
kurbis
k
Gavrilovs pārstāv darba devējus un viņa kompetencē runāt,pārliecināt un vajadzības gadījumos slēgt līgumus ar valdību,nevis atsevišķi vienas TP priekšsēdim Andrītim.Arī Ainārs SH. iedomājās,ka nauda ir ,tad lūk taisīsim uzņēmēju partiju ,jauc divas dažādas lietas un rezultātā nebūs ne uznēmēja ne politiķa,līdzīgi kā iznācis ar Shķēli,Shļeseru un lielas problēmas sev un valstij sagadajis arī Lembergs.
Nu labi!
N
Gavrilovs saprot, ko kretīni vērpj! Paldies !
Valdis
V
Tāds lūk ir izglītota cilvēka vērtējums neizglītotu cilveku iniacitīvām. Nekas nav bīstamāks kā muļķis ar iniacitīvu...
sponsors
s
Gavrilovs, Šlesers, Šķēle - visus tos aizslaucīs vēstures mēslainē. p.s. Gavrilovu vienīgi atcerēsies pēc viņa epizodiskās lomiņas "Rūdolfa mantojumā".
volk tambovskij
v
to es arii neredzu, var maniit ka kungam klibo ar skolu...intelekts švakraaks kaa traktoristam
Kaspars Gasūns
K
A Gavrilovs labi nolika Šleseru pie vietas... :D Tas ļoti labi ilustrē, cik satura ir tajos Šlesera saukļos. :D Salīdziniet, ko saka Gavrilovs un ko saka Šlesers! :D
kas
k
Vai tad nedzirdējāt šorīt radio,ka šleseram Rīga un rīdzinieki jau ir līdz brošai,tagad aināriņš grib nopirkt sev premjera krēslu,štrunts par visām darba vietām,pasolīja,pajoļi ievēlēja un miers un bērziņš.
gimlers
g
Labi, ka nebļāva "mein kamf!"
LVD
L
Valstij ir jārūpējas par visiem saviem pilsoņiem , ne tikai par tiem , kas taisa naudu un maksā nodokļus.. Politika ir kalpošanas darbs, nevis sava biznesa dzīšana! Biznesā taisa naudu - politikā - valstij un pilsonim pieņemamu politiku!
cony
c
Pilnīgi piekrītu kompetentajam Gavrilova kungam,ja tu strādā BRīVā BIZNESā,tad tu vienlaicīgi nevari darboties valsts pārvaldē jeb KāRTīBā.Katrā šaja jomā ir sava specifika,likumi un svētums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas