Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Ģeologs: Mazsalacas "meteorīts" patiesībā ir cilvēku roku darbs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
talis
t
Tas bija tapat kaa ja jums piezvanitu un pateiktu- JUSU SIEVAI/VIIRAM IESPERA ZIBENS!! ha ha ha, joks. piedodiet. Latvenergo reklama. Sviests. ja cilveki agentura butu tiesam izdomajiusi ko neparastu un GALVENAIS NEREALU, tad tas butu aspratigi.
igaunis
i
Eu sketiķi...nez vai Kaali krāteri Sāremā arī ar rokām rakuši, ka tik apaļš iznācis. pameklējiet Wikipedijā Kaali bildes
pzd
p
tos raceejus vajag nodot tiesai , cik atkal taa peetiišana valstij izmaksaas??? ... veel biļetes andeleejuši , skaidrs ka gatavojušies...
skeptiķis
s
Latvijaa shaadi gadijumi nav dzirdeeti. Nez cik meteoritus uzreiz peec nokrishanas pats Vilks ir redzejis, ka taa spriez par to kas ir un kas nav iists. Latviesha skaudigums nem virsorku??
Emma
E
Iespejams,ka cilveki ir izrakusi kapu Godmanim, Skelem, Gilim, Kalvitim, Grutupam, kinnam, Naglim, Sleserim, lembergam, Riekstinam, Demakovai, TP, LC, ZZS, LC/LPP partijniekiem. Saja bedre varetu apglabat visus kuri ir pedejo 20.gadu laika laupijusi o Latvijas valsts, Latvijas iedzivotajiem, Nu ir tikai jasaved saja bedre, pec tiesas un soda izpildisanas so banditu, zaglu, korumpantu lumpeni un tie ir taja jasadedzina.
Pelēkais Vilks
P
Hvz 12:17 . Spriežot pēc bildītes, krāteris ir tāds vienveidīgs izveidojies, nav manāms, ka trieciens būtu bijis zem leņķa. Sanāk secinājums, ka vai nu cilvēks pastrādājis, jeb meteorīts kritis vertikāli ============ Pa stingram ņemot, kosma objektam vertikāli uz Zemes nokrist pagŗūši, jo Zemes rotācijas dēļ mūsu pusē horizontālā ātruma komponete būtu jāņem vērā. Un "vecenīte" tomēr griežas stipri ātri - par lidojošu lodi ātrāk.
rezidents
r
Varoņa nāvē ir gājis bojā politiķis,miljonārs, babtists - Cilvēks-raķete. Valstī tiek pasludināts 3dienu Oktoberfests!Prozit!
made in Latvia 2
m
protams, ka visi runaa. Ja tas tiesam ir meteors, tas tacu notiek tik reti! Bet galvenais, ka musu vienigais geologs ir ekskursija ar skoleeniem..... !!!!! arprats!!! vismaz buutu samuldejis, ka ekspedicijaa vai veel kur. kartejais KAUNS par Latviju. ja tas tiesam izradisies meteorits, tad pasarg,Dies, ka par so megasvarigo ekskursiju nesak runat pasaulee.
Minka-Zoss
M
Jā, un vēl - man sāk likties, ka to bedri ir izracis Šķēle, lai novērstu tautas uzmanību no sevis un šavas atgriešanās politikā. Nu jau liela daļa Latvijas runā tikai un vienīgi par meteorītu. It kā cita nekā vairs šajā dzīvē nebūtu. :)))
Minka-Zoss
M
Man visvairāk patīk šis teikums: ... Ģeologs pagaidām izdedžu paraugus nav paņēmis, jo šobrīd devies divu dienu pārgājienā ar skolēniem... Ļoti labi raksturo Latviju. :)
students
s
NOSKATIES VIDEO!!! No Buiķa daudz neatpaliek arī Roberts Ķīlis un vēl daži Prezidenta padomnieki. UN ŠITIE PRASA PALIELINĀT ZINĀTNEI FINANSĒJUMU!
borcinsh
b
....tas ir Loch (caurums) Latvijas bidzhete !...protams ka cilveeka roku darbs !
made in Latvia
m
Divaini, BAT VAKAR MAZSALACA NESTRADAJA NEVIENS MOBILAIS TELEFONS!!!??? Bet nu- musu viengais ģeologs ir pargajiena, bet labaratorija parslogota. !:))
deputāts
d
Vai Prezis no Zoo arī ir apskatījis un izteicis viedokli???
Clash
C
Un cik daudz krāteriem uz mēness ir lenķis. Ir taču arī zemes gravitācija, kas izmaina lenķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas