Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Georgs Andrejevs izstājas no LPP/LC

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dags
D
LLP/LC ir kriminalu bande, nekas cits
K-K
K
... 'Tik gudrs un izglitots ...' ! Luk, tiesi musu inteligencei vajadzeja sen izprast, novertet savu lidzdarbibu un demonstret ar agraku atteiksanos no tas musu ologarhu partijas un to mahinacijas, kas sagrava musu valsts etiku, morali, finances un ekonomiju un ari sodien apdraud sentautas kulturu - EKSISTENCI !!!!
cinītis> Lāpītāja
c
Acīmredzot ir kaut kādi objektīvi kritēriji (nevis Jūsu proponētais "rēgojies TV), lai rezultāts būtu šāds: "sliktums jau tur rodas no tā, ka vēlētājs ieraudzījuis Andrejeva uzvārdu sarakstā uz vēlēšanām nobalso viņa dēļ". Sliktums vai labums - tas katram jāizvērtē atbilstoši sviem kritērijiem, taču Jūs neapstrīdēsit, ka ir iemesli, kāpēc vēlētāji uzticētos Andrejeva uzvārdam kādas partijas listē. Manuprāt, tas ir godaprāts. Un Jūsu gaušanās par citu sadarboņu "apriešanu" neiztur kritiku - ja viņi, savu parakstu dažos dokumentos zinādami, būtu tikpat godprātīgi kā Andrejevs publiski paziņojuši - jā, tādu un tādu iemeslu dēļ parakstīju papīriņu par sadarbošanos ar VDK, - iespējams arī viņi būtu saņēmuši Latvijas sabiedrības indulģenci. Taču tā(izņemot vēl vienu gadījumu) nenotika. Līdz ar to vaimanas nevietā. Jūs: "Ir Latvija vēl pietiekami daudz godprātīgu profesionālu cilveku, kas tāpēc vien neiet politikā, ka negrib savu vārdu ļaut izmantot negodprātīgiem oligarhu sponsorētiem veidojumiem.". Protams, tādi cilvēki ir. Taču viņi uzskata par labāku rīkoties saskiaņā ar principu "lai laiva grimst, jo, pie airiem ķeroties es taču varu sasmērēt savas baltās rociņas". Tikai, malā stāvot un par savām tīrajām rociņām priecājoties, viņi pilnām mutēm gatavi kritizēt tos (šajā gadījumā V.A.), kuri mēģina pieliktsavus spēkus, lai laiva nenogrimtu. Konformisms? Ideālisms? Naudas un varas kāre? Nekādā gadījumā visus nevar mērīt ar vienu olekti - jāredz katrs cilvēks kā indivīds ar viņa tieksmēm, vēlmēm un goda vai negoda prātu. Un - saskaņā ar vērtējumu - arī jāizšķiras: par ko un pret ko.
Lāpītāja.
L
Pēc pauzes palasījuos atkal komentus un redzu, ka atšķirība no tiem kas tā pamatīgi skarbi,rupji pateica par G.A. bez kādiem tur attaisnojošiem argumentiem, es savā iepriekšējā komentā vairāk akcentu liku ne tikdaudz uz G.A. ka viņs būtu kads tur briesmīgs, bet gan uz to neizsvērto attieksmi,kas vairumam latviešu ir, par to, ka vienus čekas sadarbniekus(nemaz šeit neanalizējot iemeslus,jo tas ir atsevišķas analīzes vērts,tikai norādīju ka laiki tiešām bija grūti un visādi varēja cilvēkam misēties) toties citus iespējamos sadarbniekus bez kādiem pierādījumiem un pamatojumiem tūlīt žultaini nolamā par pēdējiem briesmoņiem. Un to ka tik inteliģents cilvēks savā vēstnieka amatā un ari kā EPdeputāts spēj veiksmīgi darboties es nemaz nekur neapšaubīju, mani drīzāk mulsina tā ielgstošā atrašanās bezgodīgās partijās, un pilsoņu aicinājumi meklēt viņam atkal kaut ko ,kādu partiju, nu vai tad nepietiks. Tas sliktums jau tur rodas no tā, ka vēlētājs ieraudzījuis Andrejeva uzvārdu sarakstā uz vēlēšanām nobalso viņa dēļ, bet tādēļ partija kā tāda dabū šī velētāja balsi un reizē ar viņu tāpēc iekļūst visādi oersonīga lauma meklētaji.Neticu,ka viņš to nesaprot..un tas atkal ir kārtējais konformisms. Ir Latvija vēl pietiekami daudz godprātīgu profesionālu cilveku, kas tāpēc vien neiet politikā, ka negrib savu vārdu ļaut izmantot negodprātīgiem oligarhu sponsorētiem veidojumiem. Kamēr nebūs jauna politiskā spēka, kurā nemudžēs no izbijušiem politiķiem, tikmēr viņi arī neies.Bet vai jūs būsiet hatavi balsot par pilnīgi jauniem cilvekiem.Lielai daļai jau kritērijs līdz šim bijis -"es viņu zinu,ir redzēts televīzijā,labi runāja,solīja,peiredzējis utt." tas nekas ka solījumi nekad nav turēti,ka vārdi ir tukši,toties svarīgi un smuki,galvenais ka redzēts.Un neapvainojieties tie kas balso pēc cita principa,virums diemžēl pēc šāda.
puķe
p
ja tik godīgs tad kāpēc tagad atklāja ka nesaskan ar Šleseru,laikam jau naudas pietiek un ir labi nodrošinājies vecumdienām,tagad var pagriezt muguru jo vairāk neko nevajag
sakāmais
s
>>Lāga vīrs Vienīgais,kurš atzinās-bija Bojārs! Bet šis lāga vīrs - G.Andrejevs atzinās tikai tad,kad bija "piespiests pie sienas",parādījās kompromati.Tagad bēg no grimstoša kuģa.Bet arī tas labi-nenoslīks kopā ar pārējiem..
cinītis>Lāpītāja
c
Uz Jūsu jautājumu (konstatāciju?) - "Es domāju ka viņš vienmēr ir bijis izcils konformists.Vispirms piekrita sadarboties ar VDK,jā, laiki bija grūti misējās,bet tad jautājums ir kāpēc tauta citus,kuri tikai VARBUUT ir sadarbojušies ar VDK tūlīt ar pārgrieztām acīm lamā no panckām āra"- atbilde ir elementāra. Padomju laikā "kāja paslīdēja" daudziem zinātnes, kultūras un mākslas darbiniekiem, jo, lai tiktu komendējumos (ne izklaides braucienos, bet zinātniskos komandējumos) uz Rietumiem, bija absolūts priekšnoteikums: pēc komandējuma jāraksta atskaite (viens tās eksemplārs nonāca stūra mājā). Atkārtoju: tā bija nevis stučīšana par kolēģiem, bet zinātniska atskaite par komandējumu. Un Latvijā tikai diviem cilvēkiem pietika pašcieņas un godaprāta, lai atklāti atzītu: jā, esmu sadarbojies. Viens no tiem - G.A. Un tieši tāpēc - visu cieņu viņam. Šo cieņu pauda arī vēlētāji, atbalstīdami viņa kandidatūru EP. Atcerieties, lūdzu, citus sadarboņus - "Saeimas piecīšus" un pārējo, Latvijā it plašo kompāniju, kas i šodien dzīvo kā strausi : galva - smiltīs un skleroze - galvās. Neaizmirsīsim, ka G.A. bija arī Latvijas Ārlietu ministrs un strādāja tā, kā neviens cits viņa amata brālis pēc neatkarības atgūšanas. Vērts pieminēt kaut vai viņa "pazudušo vēstuli", kas vēl joprojām nav "atrasta", bet valsts ārpolitika pakāpeniski, bet izteikti ir pagriezusies (cik simptomātiski!) uz Austrumiem. Ja kāds nav informēts par G.A. darbību EP, - pats vainīgs, jo ne jau G.A. sūtība - taisīt skaļus PR kā Ždanokai krievu presē un uz Rīgas namu ugunsmūriem (ja interesē, kāda šī odiozā persona izskatās pēc ģimja un līdzības, iesaku - brrr! - palūkoties uz Deglava tilta sākumu). Tā kā, pirms rakstīt komentus, žults izvirdējiem iesaku atsvaidzināt atmiņu un iegūt plašāku informāciju par tēmu. Bet G.A. - vēlreiz PALDIES!
kažulēns...
k
p.s. jaunais ''partijas'' nosaukums būšot (laikam???) PIRMĀ PUTNU (ŽAGATU) TUSIŅA PĀRTIJA...AR SEKTANTISKU PIESITIENU......PPTPSP:))))))))))))
U2
U
VISU CIEŅU JUMS ANDREJEVA KUNGS!!!!!...un šī nav pirmā reize kad izrādaties ĪSTS GODA VĪRS!!!!
Pel'ekais Vilks
P
ZBL » senais 14.11.2008 10:14 Tieši jau tā ir ētika un drosme atdzīt, ko esi darījis! ============= Baisi Atdz'i'sana. Govs dzin'as, kam'er atdzin'as. LR starptautisk'as atdz'i'sanas 100-t'a gadadiena. Tie's'am ZBL.
>>Lāpītāja
&
iespējams, ka andrejevam tiešām laiks atpūtā tikai īpatnēja ir to cilvēku attieksme, kas visu redz divās krāsās - melnā un savējā! cilvēka vērtību nenosaka piederība partijai, ne PSKP, ne LDDP vai krustiņzariņiešiem, cilvēka vērtību nosaka viņš pats un tikai. tas, ka sasniegt jebkādu mērķi bez atbalsta nav iespējams, laikam arī mazam zaķim skaidrs, tikai ne lāpītājai. nu nevar viens, lai cik labs un gudrs, un skaists, nu, nevar neko paveikt nezinu, nenosodu nevienu, kas bijis da jebkurā partijā, bet tas, ka andrejevs izstājās no LPP/LC ir ok, iespējams LPP viņam nemaz nepiedāvāja atkārtoti balotēties EP vēlēšanām LPP ir vajadzīga sava roka, savs 'sešinieks', jo buldozeriem nepietiek, ka latviju sa..pi..su..ši... tagad cer eiropai ķerties klāt tikai LPP 'kiška tonka' - tur tādus sīkos zaglēnus ātri atkož un no aprites viens divi izslēdz ___________ Šlesers trešdien nevarēja pateikt, vai partija arī pēc nākamajām EP vēlēšanām vēlēsies palikt EP liberāļu grupā. ________________________ bet to, ka EP viņa partija būs pārstāvēta, šlesers jau zin !!!! un, ja nu ? MĒS balsosim par citiem kandidātiem, nevis LPP driperistiem?
Lāpītāja.
L
Kā latviešiem patīk būt sentimentāliem,laikam no ilgās kopdzīves ar vāciešiem mantots,un sabāzt viena maisā visu.Tas ka Andrejevs ir labi izglītots,inteliģents,labs ārst, tas viss tā ir, bet kur grābts, ka viņš tāpēc automātiski ir tik izcils politiķis. Es domāju ka viņš vienmēr ir bijis izcils konformists.Vispirms piekrita sadarboties ar VDK,jā, laiki bija grūti misējās,bet tad jautājums ir kāpēc tauta citus,kuri tikai VARBUUT ir sadarbojušies ar VDK tūlīt ar pārgrieztām acīm lamā no panckām āra, kapēc tāda nevienāda attieksme, pēc tam šis inteliģentais konformists mierīgi iestājās LC, kas būtīūbā ir partija kura 4 Saeimas pēc kartas veda Latviju pa ekonomiskās iznīcības un izzagšanas taku, tad viņam nemaz nelikās ka tur slikti, kad nu tagad partija kopaar savu PP ir zem strīpas, tad iet prom un viis uzgavilē it ka viņs nez kādu varoņdarbu būtu paveicis, tik vien kā no karupainas cūkas nokāpis.Andrejevam laiks pelnītā atpūta memuārus rakstīt,tie varētu būt interesanti, bet aicināt viņu uz kārtējo konformismu, līst kārtējā partijā...nu gana būs.
cinītis
c
Lai Jums veselība, izturība un gaišs skatiens nākotnē, Andrejeva kungs! Un sirsnīgs paldies par to, ko esat paveicis politikā. Partija, kurai pievienosities, būs ieguvēja - tā saņems ne vien godīgu politiķi, bet vēlēšanās arī daudzu pilsoņu simpātijas. Lai Jums veicas viss, ko darāt!
Margarita
M
Ak,ja Andrejevs būtu mūsu valsts prezidents!!!! Mēs būtu lepni par savu prezidentu.Pat Vaira Vīķe-Freiberga ,būtu otrā aiz viņa.Nu runāsim godīgi,vai gudrāks cilvēks Latvijas politikā ir? Nav! Vai viņš būtu gājis uz zoodārza ''vēlēšanām''? Nekad mūžā! Nu jā!~bet kas tad viņu būtu ievēlējuši?Tā redz ir-kā būtu,tā nekā...Gudru cilvēku mums valsts galvgalī nevajag.Pietika,ka iekrita ar Vairu Vīķi-Freibergu..''.'vainīga'' bija viņas puķotā blūzīte un baltā krādziņa.Lai nu kā ,slava Andrejevam par šo godīgo soli,nu vajadzēja agrāk, izstāties,vai tad neredzēja,kas ir Šlesers un ak Dievs tas Šmits...kautkas traks....
K-K
K
... Analizejot Andrejeva politisko gaitu ir janak pie secinajuma - pretejs tips Gunaram Astram ! ... Un ka sadu tipu definet un nosaukt - angliem ir vards OPPORTUNIST - STAVOKLA IZMANTOTAJU - tipisku liberalisku politikani ... ... So cilveku laiks BEZABRENE ir aizgajis, jo laika gaita vinu darbi, neskatoties uz panakto, prasa citadus politikus - patriotus bez pagatne pielipusiem amoraliem traipiem un ar tiru sirdsapzinu !!!! ... Ir laiks rakstit savu memoraru !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas