Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Gerhards: analogo apraidi 1.jūnijā izslēgs; skeptisks par "Lattelecom" piedāvājumu dekoderu lietā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
miegs
m
Šodien 21:10 kanālā TV3 redzēsiet labāko reklāmu visas analogās televīzijas vēsturē!
mja
m
lattelecoma vecos hlamiņus (mākoņos sapirktos) grib iesmērēt maznodrošinātajiem gerhards šito afēru palēkdamies atbalstītu, ja nebaidītos, ka vajadzēs Eiropas Komisijā taisnoties un, ja tiesvedība.. ar intelektuālo potenciālu šlesera cilvēkiem, arī gerhardam, pašvaki
kaka
k
cik gerhards sanjem no katra dekodera?
lūriķis
l
Nafig TV ja ir nets?Var taču visus vēlamos kanālus skatīties monitorā!
Arturs - Pensionars
A
Mīklaini spriedelējumi.Tuvākajās - 100 m radiusā,7 mājās pēdējos 15 gadus nedzīvo neviens latvietis un neesmu ne reizi dzirdējis,ka kaut viens no šiem maniem kaimiņiem skatītos Latvijas televiziju.Viņu TV ir NTV,Trikolor,dažkārt Hotbird kanāli,jo tur krievu valodā raida Kazahstāna un K+ vidusāzijas kanāls,Vesti arī Euronews.Neesmu dzirdējis,ka kaut viens satrauktos par kautkādiem vietējiem dekoderiem.Gluži pretēji,lamāts tiek Viasat,jo tur esot par maz krievu valodas,bet tākā viens no šiem kaimiņiem ir polis,tad tas slavē iespēju skatīt Polijas kanālus.
tas, kurš vietējais
t
Visa šī digitalizācija ir paranormāli politizēta - vienā katlā viss, Šķēle, dekoderi, digitālgeita, maznodrošinātie, vēlēšanas, TV3. MANI TAS NEINTERESĒ! Es martā nopirku to TV Star, skatos, ko vēlos, brīvdienās ņemu līdzi uz laukiem, kur iepriekš vispār televīziju nerādīja. Kāda jums starpība, kas tai ķēķī notiek? Man savi nervi dārgāki - es vēlos skatīties TV un to arī daru, arī digitālajā standartā.
Dullais D
D
tu kaut ko jauc - dekoderā jau ir iekšā conax slots, kur iespraust to karti.
Maitam Gerhardam
M
Pat arzemes Eiropaa joprojam lieto analogo sistemu. Latvijaa ar varu cilvekiem uzspiez digitalo. Viss tikai Skeles del!
barakuda
b
Tie 30000 ,kas ir iegadajusies, jaunus TV ar dekdieri,ir jaiegadaties VEL Conax modulis,kas maksa VEL 36 Ls
...
.
es arī esmu atteicies no TV.. vakar ieslēdzu, noskatījos hoķim finālu.. pirms tam pēdējoreiz olimpiādes laikā ieslēdzu.. un nekāda vaina... kamēr ir pieeja internetam, man TV vairs nevajag. vienīgais izņēmums - tagad uz PČ futbolā laiku vaidzēs kaut kur aizņemties dekoderu. a pēc tam - atā atā Šķēles kungs ar visām savām mahinācijām.
juris
j
Atceraties, ka katra dekodera cenā iekļauts maksājums Hannu Digital, kas iespējams ir saistīta ar AŠ. Tāpēc katrs, kas nopērk dekoderi, ziedo labākai Latvijai.
Tontons
T
Nē, tas ir "normāls" dekoders, bez zīmola, ar visām free-to-air nepieciešamām fīčām, SCART izeju, vadības pogām uz dekodera + infra pults, USB ieraksta iespēja. Ja būs normāls "noiets", tad latviešu valodu varēs "upgradēt" pēc tam (vispirms EPG infa lai ir ar garumzīmēm, vēlāk arī menu, ja kādam ļoti vajag). Precīzu cenu zināšu, kad palete būs klāt (piegādes izmaksas), bet prognozēju ap 30 Ls ar PVN.
esmu atteicies no TV
e
Ir jau nepatīkami kaut ko papildus maksāt un tā, bet domāu, ka TV jau nu galīgi nav tās pirmās nepieciešamības prece, kura vajadzīga karam valsts iedzīvotājam. Atteicos no TV jau kādu laiku iepriekš un ir ļoti labi! Nav daiudz vērtīgu lietu iekš tās kastes, kas ļautu būtiski uzlabot dzīves kvalitāti, bet laiku TV gan paņem milzīgu. Saprotu, cilvēkiem nav naudas un kādu izklaidi gribas, tomēr palieku pie viedokļa, ka TV nespēj piedāvāt sakarīgu un vērtīgu izklaidi! Es tad drīzāk domāju, ka valstij maznodrošinātajiem internets un kāds subsidēts dators jāpiedāvā, nevis muļķīgs dekoders
pojaco
p
galvenais ir iztirgot visus dekoderus!Par to kada ir parraide-nevienam galva nesap.Nemitigie sprakski,kvadratini,kadrs apstajas-diktorei mute vala,acis ciet,hokeja ripa pec sitiena ekrana pazud.Nelidz ne antena,ne dekoders par 39 ls. Vairaki ar karti apmaksatie kanali vienkari-nav redzami.Analoga apraide bija ideali.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas