Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gerhards atsakās TV5 raidījumā runāt krieviski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
visu cieņu
v
Tagad man ir skaidrs, par ko balsošu un ieteikšu draugiem, radiem :)) Malacis! Visiem tā vajadzētu...kauna vairs nav tiem krieviem Latvijā :@
orange
o
super, Gerhard!
yuj
y
PLL galiigi izgaazaas.kaa veca seeta!
Sirmais
S
Cilvēki beidzot sapratīs kas ir TV5 un kas ir Mamikins. Jācīnās un jāpanāk TV5 slēgšanu! Latvieši, sargājiet savu valodu! Resnais urbējs no SC to nesaudzēs!
loģika
l
Nu, jā franču un angļu ministriem vajadzētu mēdijos sniegt intervijas arābiski, vācu ministriem turciski, bet amerikāņu valstsvīriem sen jau vajadzēja dot vaļā gan ivritā, gan spāniski, gan arābiski. Putinam ar Medvēdevu jau akūti vajadzīga ķiniešu valoda.
cela dit en passant
c
Piekrītu!!!!
Par krieviem labu Latviju
P
Ja tavā konspirācijas teorijā būtu kaut kripatiņa patiesības, tad Ēķis Mamikinu šorīt būtu patriecis no darba. Jeb arī tu sāksi apgalvot, ka arī Ēķim samaksāts un turpmāk šie cels nevis PLL, bet TB/LNNK reitingu?
Eva Braun
E
Deokupācija,Dekolonizācija !!! Kas nevēlas mācīties latviešu skolas un runāt latviski ,lai vācas prom no mūsu valsts !!!
vispār
v
man ir vienalga, kurā brīdī un kurš no varasvīriem to ir uzsācis. bet tas ir sākums un labs piemērs. tas, protams, nenozīmē, ka Gerhards kā ministrs ir augstas klases profesionālis. bet neprasme vai neveiksme vienā jomā nebūt neliek kādu uzskatīt par pilnīgi norakstāmu visās jomās. tas ir precedents. lielisks, pozitīvs, augstu vērtējams precedents. te ir Latvijas valsts un valsts amatpersonām jebkurā valstī ar savas valsts iedzīvotājiem ir jārunā valsts valodā.
cik tas maksāja?
c
vientiešiem 01.09.2010 13:22 Ziņot! Izskatās, ka Mamikins no tēvzemiešu liekuļiem saņēmis baigo piķi! Pat Stendzenieks nevar uztaisīt tādu reklāmu kādai personai kā vakardienas notikums. Visus šos gadus Gerhards bez pārmetumiem ir sniedzis intervijas krieviski un uzstākies krieviski. Tagad esot izlasījis zinātnisku pētījumu....par latviešu valodas bēdīgo situāciju. Ak, kungs, kāda liekulība no šoferu dēlu bīdītāja!
Buba
B
Klimpiņš reaģēs ....., gaidi ar maisu. Un vispār, ko šūmēties, - pēc vēlēšanām taču, vienalga, būs jāpāriet,tā vismaz šlesakovu draugs Lužkovs teica, un arī Mamīkina saimnieks Labais Latvietis Ēķis acīmredzot atbalsta, un savukārt Ēķa saimnieki visi Labie Latvieši arīdzan.
cela dit en passant
c
Te jau viens otrs ar svešiem nikiem publicējas. SC elekrtorātam tā laikam pieņemts.
pamela
p
"pamela" 12:08 NAV MANS KOMENTĀRS!!!!Vai pašam smadzeņu trūkums izdomāt niku? "he" vai tad sievietes pīpē?Zinu vīrišķus kuri pīpē,bet pat pēc pīpēšanas nav NEKĀDU izmaiņu.Vai ar tevi ir citādi?Varbūt krievu mahorka tevi dara krieviski domājošu. NEPĪPĒ! Tici man sajūtas ļooti labas,latviskas! Ne tu vai tev līdzīgi būs tie,kuri pat bez pīpēšanas,bet ar Toričeli tukšumu paurī,spēs mani aizvainot.ТОРГ НЕ УМЕСТЕН!!
cik tas maksāja?
c
Izskatās, ka Mamikins no tēvzemiešu liekuļiem saņēmis baigo piķi! Pat Stendzenieks nevar uztaisīt tādu reklāmu kādai personai kā vakardienas notikums. Visus šos gadus Gerhards bez pārmetumiem ir sniedzis intervijas krieviski un uzstākies lrieviski. Tagad esot izlasījis zinātnisku pētījumu....par latviešu valodas bēdīgo situāciju. Ak, kungs, kāda liekulība no šoferu dēlu bīdītāja!
cela dit en passant
c
Vieglāk palika?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES, KĀ TAS NOTIKA:

Raidījumu "Bez cenzūras" meklējiet šeit

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas