Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gerhards: Latvijas Pastam līdz 2013.gadam jākļūst konkurētspējīgam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Maija
M
Tas taču Šlesera biznesa modelis - par vienas 7 latu vērtas grāmatas nosūtīšanu ir jāmaksā 14 lati - ko cilvēks dara? Pērk lēto Ryanair vai Air baltic biļeti un ved uz Angliju pats:)
Mākonis
M
Ar tādu darba stilu, kāds ir pasta darbiniekiem un organizācijas struktūru arī 3013. gadā viss būs pa vecam. Man kā klientam šie murgi ir skaidri redzami. Piemēram, ir noslēgts līgums par norēķiniem bezskaidrā naudā un uzņēmums sūta vēstules, tad rēķinus taisa nevis Grobiņā, bet Saldū.Pasta Rēķina eksemplāru atness pastniece, bet uzņēmuma rēķina eksemplāru sūta pa pastu , ko saņemam pēc 3 dienām. Kur loģika? Sajūta, ka kāds kaut ko dublē vai nemāk strādāt ar tehnoloģijām.
@
@
Vienkārši drausmīgi to visu lasīt, ko tie ministrētāji tur murgo. Visu dara pretēji, vieni vienīgi zaudējumi, bet šie vēl tā atļaujas dzejot. Nelabi paliek.
Dolārs
D
Pasts ir viens, bet pasta funkcijas veic arī citi uzņēmumi. Nav tādu, kas veiktu pilnu spektru to pašu pakalpojumu, bet atsevišķi ir. Gan preses piegāde, gan kurjerpasts, gan biznesa korespondences piegāde, gan sīkkravu pārvadājumi, gan finanšu pakalpojumi, gan preses un sīklietu tirdzniecība. Nesaprotu, kāpēc Latvijā atkal cenšas izgudrot velosipēdu. Anglijā ļoti labi strādā franšīze- mazie veikaliņi veic arī pasta funkcijas. Bet lielpilsētās ir normālas pasta nodaļas. Šāda ideja jau pavīdēja pirms kāda laika, bet kāds nezkāpēc nolēma, ka tas neder. Pat ļoti der. Varētu slēgt vienus 80% pasta nodaļu, jo neblīvi apdzīvotos reģionos pasta nodaļa vienkārši ir lieka. Pastniekam ik dienas piegādā to, kas viņam jāiznēsā un viss. Nekāds birojs tam nav vajadzīgs. Bet nopirkt marku, aploksni un iemest pastkastē vēstuli var arī piparbodītē, kura vēl Latvijas pastam maksā kaut kādu nelielu konstantu summu par to, ka pelna no šādu pakalpojumu sniegšanas. Visus pārējos pasta sniegtos pakalpojumus var darīt jebkurš, kam nav slinkums.
Filatēlists
F
Tad jau būs vēl arī Latvijas dzīvnieku-kamieļu un strausu pastmarkas?
pastnieks
p
Pastam jākļūst konkurentspējīgam līdz 2013.gada 1.janvārim??
Kā tad tā?
K
Tātad(sk.pēdējo teikumu) arī tuvākajā laikā konkursa nebūs? Valde tiks tikai papildināta?
Luidži
L
Un ko par to saka Satiksmes ministrijas parlamentārais sekretārs?
art
a
1. populists. zin situāciju pastā, bet klāsta pretējo 2. nezin situāciju pastā. nepārvalda sev pakļautu institūciju. bija galvā vēl pāris ideju bet tās kautkā pazuda. laikam nav aktuāli. bet varētu ieteikt ideju lai īstenotos viņa vārdi: izvākt visus kompartijas cilvēkus no pasta vadības. iecelt cilvēkus, kas realizētu valstij izdevīgus un pelnošus projektus. itkā nav daudz, bet pie patreizējās politiskās situacijas, NEIESPĒJAMI.
Ilmārs
I
Ar ko konkurēs? Mums taču pasts ir viens?
mjā
m
kā vienmēr satiksmes ministrija visus ieceļ bez konkursa.. priekš kam tādi konkursi ? ja SM ir izcils personāla speciālists Nulle freivalds ar bagātu pieredzi personāla vervēšanā - vēlamie parametri ? 25-40 gadi, sieviete, vai uzrādot izziņu, ka balsosiet par lpp/lc
Oskars
O
PASTU steidzīgi jānodod ARMIJAS uzraudzībā.
nnn2
n
labs joks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas