Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gerhards neredz iespēju atlaist apsūdzētus SM uzņēmumu valdes locekļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
To interviju pat nav jēgas lasīt.Tāpat viss skaidrs bija jau pēc šlesera/Lesčinska intervijas NRA ,kur šis uzpūstais krupis pavasara riestā ,paziņoja,ka Gerhards ir jau SEN viņa izvēlēts cilvēks un sen jau strādājis pie Š./L. "na pobeguškah". Nu neielika taču Kristovski,BET TIEŠI GERHARDU !!Un tas tagad darīs to,ko akvārijā ,zivju paviljonā pie ozolkoka galda liks Blumberga,Lužkova u.c. vareno klons.МЫ - Айнар --- 1.Ja daži deputāti jūt sviluma smaku pie dibena un paši pamet polit.dejas placi,jo nav laikam partnera priekš tango,tad Buldozers dragās čečotku vienatnē.KUR šis ņems tādu robu lai iedzīvotos par neko miljonos?Tikai apzogot valsti un tagad cer vēl uz RĪGU.
andris
a
Darba tiesiskās attiecības var izbeigt piem atsūtot pārsteigumu ar pulksteņmehānismu.Iesaku papētīt ārvalstu pieredzi.
Politiskaa atbildiba
P
Un vispar visa TB visus sos gadus ir raadijusi tikai nespeju, gan Grinblats, gan Gerhards, nulle Straume utt. Neviens normals cilveks vairs par so partiju nebalsos. Nekad! Domajiet ko darisiet nakotnee bez deputatu siles!
LOLa
L
Lai sūta bezalgas atvalinajuma ;)
ERVINS
E
TAD TAUTA ATLAIDIIS VINUS , AIZIES UZ MAAJAAMUN ,ARESTEES , PIESIES MEZAA PIE KOKA
Dix
D
LNNK/TB/CCCP veleshanu sauklis: "MES NEREDZAM IESPEJAS!"
OME
O
GERHARDA KUNGS, jŪS ARĪ ŠAJĀ JAUTĀJUMĀ, TĀPAT KĀ LĪDZ ŠIM EKANOMIKAS MINISTRA POSTENĪ, ESAT TIKPAT NEVARĪGS UN KUSLS. kO TIE TĒVZEMIEŠI AR ŠITĀDIEM CER UZ VIETĀM NAKAMAJĀ SAEIMĀ?
Imants
I
Aiziet , piemēram, republikāņi, aiziet visa komanda, bez kļauzām un dubļiem, kā zolīdā valstī pieklājas (ASV) Aiziet LPP+LC, bet ielikteņi vēl turās, vēl ķengājas, kurš kuru nesveicinās vai iespļaus sejā... Tas tādēļ, ka tādi vīri kā Gepards nespēj un nevēlas sakārtot valsts likumdošanu, nespēj padarīt Latviju par godājamu valsti. Tādiem vīriem, kā Gepards, labāk strādāt par zvejnieku vai mežstrādnieku.
Krists
K
Kā nevar atcelt? Ļoti vienkārši - Komerclikumā un likumā “Par valsts un pašvaldību kapitāla daļām un kapitālsabiedrībām” ir sastopami divi veidi, kādos var tikt pārtrauktas darba tiesiskās attiecības ar valdes locekli: 1) valdes locekli var atsaukt padome, ja tam ir svarīgs iemesls (saistīts ar pārkārpumiem – rupja pilnvaru pārkāpšana, pienākumu neizpilde vai nepienācīga izpilde (..)) - attiecīgi saistīts ar uzticības zaudēšanu; 2) valdes loceklis aiziet pats. Tā kā attiecībās ar valdes locekli būtiskākais ir šīs uzticības attiecības, tad, munuprāt gluži loģiski, ka Dripes un rakstā minētās otras personas situācijā jebkāda uzticība ir zudusi.
mērglis
m
mums jau likumus pasuuta potenciaalie to priekšrociibu baudiitaaji , vai tad mums nav smagos noziegumos apsuudzeeti meeri un citi kakla kungi , šaadiem kompromiteetiem iereedņiem pilna valsts , vajag taadaa gadiijumaa pieņemt likumu , kurš ļautu atbriivot kompromiteetas amatpersonas , ja taada nav liidz tiesas spriedumam nav noņemams , ar deputaatiem veel interesantaak , kaa tur bija ar to Kubulu pgastveci , vai seedeedams čohaa pat veel loni nesaņeema ...
okolokova
o
tas taču kaķim skaidrs, ka buldizers ir piedraudējis auseklīšiem, jo to grēki ar batju priekšgalā nav mazāki. Tikai viņi tik skaļi nebļaustās ka buldozeris, bet nelietības nodara klusām
eks
e
Tieši tā sasaukt Padomi un tā kā kaitē uzņēmumam nomainīt tos valdes locekļus
Nožēlojami!
N
Tā ir TuB norakstīšana pasvaldības vēlēšanās. Ar vienu teikumu - visas reklāmas kampaņas pakālā.
Politiskaa atbildiba
P
Radas, ka Gerhards ir dzili impotents it visaa ko vins it kaa parvalda. Slesers vareja visu darit! Gerhards neko. Vins joprojam klausa Sleseru. Nozelojamama nulles vertibas figura!
HipnotiskaisBrauciens
H
Sistēma neparedz - pareizi jau izbūvēta ši Sistēma, tak' ne jau kāda viena pareizā partija būvēja. Daudzi roku pielikuši gan pamatu, gan fasādes izveidošanā - tik viegli viss neizdosies pat kosmētiskais remonts !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

NOSKATIES VIDEO


VIDEO: Satiksmes ministrs Gerhards par Šlesera draudiem un Flika algu


DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Par apdrošinātāju krāpšanu KNAB lūdz apsūdzēt lidostas valdes locekli


Dripes maluzvejniecības lietu atliek apsūdzētā slimības dēļ

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas