Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Gerhards: prese aizņemta ar koalīcijas problēmām, tāpēc par EM darbu plaši neziņo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Sliktais Godmanis uzbrauca strādīgajiem darba rūķiem.Sliktā prese nerakstīja par ekonomiskajiem sasniegumiem tautsaimniecībā,kaut EM savu piecgades plānu jau ir izpildījusi un strādā jau 2011g.robežās. Ņemot vērā pret sevi vērsto kritiku EM ar vēl lielāku entuzjasmu svinīgi apsola kad 2011g plānu izpildīs līdz 2008g 31martam kā ir nolicis mūsu mīļotais un visiem Latvijas iedzīvotājiem dārgais mūsu saulvedis, iedvesmotājs uz jaunām uzvarām ekonomiskajā augšupejā V.Zatlers.
Zix
Z
Labi, ka ir uz ko novelt :)) tik daudz, kā Diena raksta par EM ierosinājumiem, reti kurš, varbūt DB vēl. Kaunējies būtu, ministra skunkss :(
.//
.
Savukārt nekustamā īpašuma tirgus bezzobainais regulējums ir ļāvis ieplūst Latvijā milzīgam neskaidras izcelsmes naudas daudzumam, kas ir ne vien nesamērīgi uzpūtis zemes un mājokļu cenas, bet arī devis prāvu ieguldījumu inflācijas pieaugumā. Resursu nepareizā pārdale ar nodokļu un budžeta starpniecību ir veicinājusi daudzu sociālo problēmu saasināšanos un paralizējusi vidusšķiras nostiprināšanos. cik nu es zinu par visu šito, tad ir vismaz dažas problēmas 1. Tautai ne velna nav priekšstata par ilgtermiņa lēmumiem un to vērtēšanas kritērijiem, kriteriji ir tādi prasti - socdarbinieks parunā ar tantītēm, značit labs cilvēks, aktrise labi tēlo, komponists raksta labu, tautā populāru mūziku - arī, jauns cilvēks klausās pareizo mūziku vai prot braukt ar skrituļdēli - jēeē, jābalso. Kāds tam sakars ar sarežģītu ilgtermiņa lēmumu pieņemsanas kvalitāti - da nekāds, cik tas, ka tādu cilveku, ja tam pateiks prieksā, kas jadara - ja viņš veiks pareizu darbību, vairāk klausīsies un varbūt darīs pareizas lietas. 2. Mediji - avīzes, žurnālīši, tv, radio nevelna tautai šo izvēli nepadara kvalitatīvāku, tikai vieglāku. Vērtīgie priekšlikumi, piemēram, iepriekšējas vēlešanās bažas par ekonomikas struktūru ( nekustamie topā), ieteikums negrābt kredītus ceļojumiem un nekustamajam un bažas par izglītības struktūru par labu kupi-prodaj speciem ir tikai vieni no 1000 citu, kuri ir iesaiņoti labāk un uz kuriem pavelkas. 3. Primitīvisma kultivēšana degradē jebkādu sabiedrisku diskusiju un padara argumentus pliekanus un tizlus - sēdes laikā uzēd konfekti no zelta papīrīša - jēē, tas ir arguments, no tā paša kantora nosauc naftu un gāzi par ogļhidrātiem, sajauc megavatus ar kilovatiem - ne, to mēs nesaprotam . 4. Cenzūra medijos reāli nosaka domāšanas veidu un to, kuri argumenti tiks izmantoti. faktiski, lai situāciju labotu, vajag gudru vidējo vēlētāju un kādu, kas par to procesu maksā. Vai arī aktieru komandu, kas savāc balsis un tad godprātīgi paiet malā un/vai pieaicina vai noalgo reālus ekspertus. Pa starpu tiem 3 vai 4 gadiem vēl vajag vispārēji atzītus kritērijus, kad lietas iet pareizi un kad nē. Piemēram, reālu lauku Madi, kas besījas par to, ka mazdēlam lauku skolā nav fizika jau trešo dienu. Starp citu, augšminētais Ošleja teksts cik % ir 1. zināms 2. saprotams 3. tiek tālak apdomāts un tiek meklēta papildus info, lai vērtētu priekšlikumu, mediju un pārvaldes kvalitāti utt.?
pans
p
Presei nav nekāds pienākums ziņot. Kāpēc visiem jāklausās nevajadzīga informācija. Pietiek, ja Dienas bizness publicē
ierednis
i
Ja Gerherda vaditaja EM strada tadi kadri ka Matis, kurs ir glums pielidejs, iztapona, Zaiga Liepina (kura ir pa blatu iestumta, parstumta no AM, kura ir aprobezots, nekauniga, slinka) tad Gergards butu paklusejis....jo ko tad no sadas ministrijas darbibas kadriem var labu gaidit. Ir javeic visas Latviajs ministrijas ierednu revizija, paratestacija, ir jaizvirz stingras prasibas ieredniem un tam ka vini strada, kadas ir vinu spejas, jo vinu uzturesana izmaksa valstij parak dargi, lai sos brakus, kadi patlaban strada Latvijas ministrija, uzturetu par nodoklu maksataju naudu.
riks
r
Diena.lv "Jau vēstīts, ka pēc pēdējo gadu izaugsmes buma Latvijas ekonomika pašlaik piedzīvo strauju lejupslīdi." Ja nepateiktu - nebūtu pamanījuši!!!! Nu kā tā var rakstīt! Un piekrītu - prese pārāk pasīvi raksta par konkrētiem risinājumiem.
kukainis
k
Tātad, kad un kā tiks sadalīta? tā aizņemtā nauda?
Nothing special
N
Nekas nenotiktu, ja likvideetu visu ekonomikas ministriju, arii zemkopiibas.
Precizējums
P
prese aizņemta ar koalīcijas apcūkāšanu, tāpēc...
osis
o
varētu padomāt, ka uzņēmēji reālo informāciju gūst no preses. nezinu uzņēmēju, kas izlasa avīzi un no tā viņam biznesā paliek labāk. tāpat iet uz pašvaldību, banku vai liaa un skatās reālās iespējas nevis to muldēšanu medijos
heh
h
gerhards ir tāds čalis kas atnāk 9.30 un iet projām 17.00 un pārējais viņu neinteresē.
Grieta
G
ai, ai, ai... sliktaa prese!
Juris
J
"Ir izdarīts liels darbs", bet kur ir rezultāts?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas