Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Gerhards: viena cilvēka atalgojumu nevajag padarīt par sensāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anita
A
Ta nu jocigi sanak.Pensionariem ietureja pensiju,bet tani pasa laika plauka "Lidosta Riga" "Rigas Udens","Rigas Siltums' utt. darbinieku algas.
anuka
a
Gerhards ir nelga. Flika alga ir sensācija, bet lielāka ir viņa 14 miljonu (!) lielais aizņēmums. kā vienam cilvēkam, var aizdot tādu summu, kas tie ir par noteikumiem un kas tā ir par banku, kas uz ko tādu parakstās? vai te nav Knabam darbiņš, m?
Gerhard tu esi mulkis!
G
Apkalpot 31 lidmasinu un sanemt taaaaaaaadu algu! nav tik daudz darba, lai apkalpotu 31 lidmasinu! Un tursjus Gerhard esiet pilnigaa graviii! Jebkurs var apkalpot tik mazu skaitu lidamasinu un gut vel lielakus ienakumus!
Jautajums
J
Kapec cilvekam ar tik milziga algu visus dzivosanas izdevumus sedz papildus kompensacijas?
Nu jā
N
teiksiet ,ka ar bankām viss kārtībā?Liekas ,ka banku uzraudzība arī pieder pie LB funkcijām,un "stabīlais"lats.?PAREX,BB -tie jau arī-cik saprotu-ir kaut kādā mērā LB "darba augļi".
vientulais vilks
v
Lai air BalticIztiek no saviem nopelnitiem lidzekliem un nediedele no VALSTS BUDZETA,samaksa visus nodoklus ,godigi sadala PELNU ,naviens necels NEKADUS iebildumusPatreizi FLIKAM pienakas viss,valstij tuksais nosaukums.
nopride.lv
n
taa var runat tikai zaglu un pederastu atbalstitajs
Yanny
Y
pirms mēs spriežam par darbības rezultātiem, nebūtu slikti konkretizēt, par ko mēs runājam :) ir aizdomas , ka realizētā monitārā politika ir ačgārna?
Nu jā
N
par aviosabiedrību nezinu ,bet ,ka Latvijas Banka tiktu vadīta atbildīgi un profesionāli ,tas nu gan ir apšaubāms fakts.Tos bankas vadīšanas rezultātus mēs vēl ilgi nespēsim apmaksāt.
Yanny
Y
jā, atņemt, sadalīt, apēst, meklēt nākamo... tikai nebūs vairs. ( starp citu, es personīgi, pat ar Flika kunga atalgojumu , nezinātu kā vadīt aviosabiedrību. es arī nezinātu kā vadīt Latvijas Banku.skatos, citi gan neizjustu ne mazāko diskomfortu)
tauta
t
10 gadi ar mantas konfiskāciju.
nost mergli Gerhardu!
n
Es ienistu tik vargu un uzpirktu murmuli kads ir Gerhards! Neesmu nekad redzejusi tik pretigu un sausmigu cilveku. Kurs ir absoluts nulle savaa amata. Kurs klaji melo tautai un pat Dombrovskim, bet Flika prieksaa rapo uz vedera!
meli
m
Nu nepabeidza AB 2009 gadu ar 14 miljonu pelnu! Tie ir tiri meli vai safabricejums, kapec 2008 miljonu iztrukumi tapa zinami tikai 2009. gada augustaa, bet 2009. gada pelna jau 2010. gada 1janvari?!
amatieris
a
1.Jā, JAL ir problēmas, bet prezidents pats sev samazināja algu un saņēma mazāk par pilotiem. Ja AirBaltic pagājušgad arī bija 15 miljonu peļņa, tad 2008.gadā bija 30 miljonu zaudējumi, un kopējā bilance vienalga ir negatīva. Bet Flika ienākumi nemainās. 2. Continental šefs šogad nesaņems ne algu, ne bonusus, ja uzņēmumam nebūs peļņas. 3. AB arī tagad ir mazs, reģionāls uzņēmums, un tādos prezidentu algas ir daudz mazākas. JAL un Continental drīzāk ir ētiskas rīcības un solidaritātes piemēri, par ko Flikam ir nospļauties.
Tā nu tas ir...
T
A kur tad paliek - viens likums viena taisnība visiem.Ja viens var kāpēc citi nevar.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas