Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gerhardu nebaida autovadītāju vēršanās tiesā par situāciju uz ceļiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
noraizējies
n
ta ta notikums, vairāk naudas nekā 2007 gadā :D kādas tad mums bija ziemas iepriekšējos gados
fiksais
f
Diemžēl mēs dzīvojam ziemeļos, ja nav atbilstošas riepas un prasmes nav ko līst uz ceļa!!! Esmu nobraucis tūkstošiem kilometru pa Skandināvijas ceļiem ziemā - tur kaisa tikai mazus atkmentiņus ceļu kāpumos, pārējais ceļš ir tīrs ledus 4 mēnešus gadā. Tāpat netrūkst dullo, kas brauc sānslidē, kā Makinens, bet pārsvarā visi brauc ļoti ATBILDĪGI! Mums ir pilnīgi otrādi, brauc kā idioti un sūdzas par savu stulbumu! Piemēram, vakar, kas bija avarējuši? - bulku vāģi, apsardze uc. ar darba transportu. Cik reizes nav gadījies kad palido garām šāds bulku vāģis ar kādiem 90 km/h, lai gan ceļs neļauj pārvietoties ātrāk par 40-50 km/h. Pat Vācijā uz Autobāņa, kur normāli brauc pat līdz 200 un vairāk km/h, sniega un apledojuma laikā brauc uz 20-30 km/h. Tā ir atbildība pret sevi un pārējiem! Tāpēc nevainosim ceļu, laiku, ministru, dievu uc. - ja nemāki braukt, neesi drošs, nav atbilstošas riepas vai tehniskajā kārtibā auto - NEBRAUC!
zaglers
z
ZINI SAVAS TIESĪBAS,ZVANIET UN PIEPRASIET !!! Rīgas Domes satiksmes departamenta informatīvais tālrunis : 80003600. Latvjas valsts ceļu informatīvais tālrunis : 65025555.
Lelle
L
Skatos sēž te atbildīgās personas siltos kabinetos un darba laikā klabina klavieri! Ceļat savas pakaļas ārā no beņķiem un brauciet skatīties, kas notiek uz ceļiem! Tikai paši saus kaklus neaplaužiet! neviens ne par ko vairs neatbild, bet algas tūkstošos saņem!!!
Lelle
L
Jāmaina likumdošana un jāsāk prasīt samaksa par sasisto auto remontiem un cietušo ārstēšanu no atbidīgo amatpersonu personīgajām kabatām, arī no satiksmes ministra! Par ko gan saņem tūkstošus algās no tautas maka, ja tautai jāļauž kakls uz slidenajiem ce;liem?! Kad, beidzot, kāds sāks atbildēt ar personīgo maku, tad sāksies arī kārtība šajā bardakā.
ee
e
vai gerharda ministrijas darbiniekiem šodien jāstrāda nemaz nav? bet par gerhardu nav ko teikt - viņam viss ir labs - ceļi, sakari, lidostas un pat atklāta maucība zeļ un plaukst viņa ministrijā
krauze
k
Rīgas ielas šodien pilnīgi neizbraucamas. Sastrēgumi tādās vietās, kur parasti to nav. Šleser, kur solītie labie darbi Rīgai? :)))
qwerty
q
Kā es, neizkāpjot no mašīnas, varu konstatēt, ka ceļa seguma stāvoklis pēkšņi mainās pēc 80 metriem? Kā? Un kāpēc man pēc tam jājūtās vainīgam, ka es neesmu paredzējis, pareģojis un prognozējis šādu iespēju? Tikai nedaudz uzspiežot uz bremžu pedāļa. Tādos laika apstākļos tas jādara regulāri. Ja slīd, jābrauc atbilstošā ātrumā - tas nu diemžēl katram savs. Pārak daudz tādu gudrinieku, kas ne reizi nav aizbraukuši patrennēties braukšanai normālas ziemas apstākļos. Tas taču elementāri - sevišķi šogad. Nav problēmu atrast kādu noledojušu laukumu, vai aizsalušu dīķi. Kam vairāk naudas vai soda punktu, var to darīt arī poligonā. Pamēģiniet - pat vienreizējs dažu stundu trenniņš palīdz.
kaija
k
ja ceļus tīrītu tikai par auto īpašnieku veiktajiem ceļa nodokļa maksājumiem, tad ceļi paliktu tik pat kā netīrīti vai arī nodoklis visiem būtu jāmaksā simtos latu
krett īnam Grhardam
k
Tādu cinismu ministram nevajadzētu atļauties, jo tie, kas tavas neizdarības un reālu priekšlikumu trūkuma dēļ sitas uz apledojušajiem un piebraukāta sniega ceļiem ir tavas algas maksātāji! Varbūt sākt strādāt? Un nebērt mīnus 20 grādos sāli uz sniega, lai arī labi zināms, ka zem mīnus astoņiem grādiem tas tikai palielina bīstamību, jo visa puskususī massa apakšā paliek par ledu, bet virspusē pārvērsās putriņā? Varbūt tiešām reizi saprast, ka Latvijā, paldies dievam, smilšu netrūkst un tās ir labākais iespējamais pretslīdes materiāls, kā tas pierādīts vēl kopš mūsu tēvu laikiem? Varbūt tie ceļu policisti tiešām varētu šādā laikā ne tikai lekt mašīnām priekšā ar savu zilzli, iedzenot tās grāvī, bet gan par melnā ledus vai piebraukta sniega ceļu posmiem informēt cee``lu nodrošinātājus, lai tie MOMENTĀ uzliek ātrumu ierobežojošas zīmes? Kā es, neizkāpjot no mašīnas, varu konstatēt, ka ceļa seguma stāvoklis pēkšņi mainās pēc 80 metriem? Kā? Un kāpēc man pēc tam jājūtās vainīgam, ka es neesmu paredzējis, pareģojis un prognozējis šādu iespēju? Aizbrauc uz Vāciju Gerhard- tur uz autobāņiem ir interaktīvās ceļazīmes, kas saliktas posmos, kur iespējama slīdamība sliktos laika apstākļos un kur MOMENTĀNI, pasliktinoties ceļa seguma kvalitātei, mainās arī maksimālā ātruma ierobežojums! Bet Tev Gerhard- māte daba un knišļi vainīgi! Nekā nebij- grūtā ministra galva un resno pēcpušu CSDD un Ceļu uzturētājos, kuriem idejas saistās tikai ar komandējumiem uz Tunisiju, nevis Latvijas ceļu kopšanu- tur ir vaina!
Senais>kolektors
S
Jums noteikti jāuzraksta vairāk un jāizplata publiski, jo to ko pateicāt ir svarīgi zināt katram. Arī tam, kas pats pie stūres nebrauc.
puaro
p
Demagoģijas augstākā pilotāža - ''kā var vērsties pret ziemu''. Nu, ja mēs dzīvotu 19.gs, brauktu ar ragavām pa ragavu iebrauktām sliedēm, tad jā. Bet 21.gs mēs maksājam ceļa nodokli un vēl dažādus citus nodokļus, uzturam satiksmes ministriju ar visu ministru taja skaitā! Mazliet cieņas pret tautu, ministra kungs, derētu!
mja
m
gerhardam ir bēdīgi... žēl viņa. nekas, drīz, jau rudenī pēc vēlēšanām (bet varbūt pat ātrāk) varēs iet bezdarbniekos, tad varēs vairs neskumt.
bimbam
b
Sliktos laika apstaklos braukšana japiemero cela apstakliem un viss! Paskatamies arzemju TV, kur celu tiritaji ar lielajiem naudas resursiem ari netiek gala sniega masam. Pats ar so problemu sastapos laukos, kur tikko iztirits cels pec 2 stundam atkal bija veiksmigi aizputinats ta, itka vispar nebutu tirits un pie tam vairak 10 cm augstuma! Apnikusi tie zvankstetaji. Butu jau labi, ja sudzmani pasi darbotos tikpat labi, cik vini to prasa no citiem.!
kaka
k
nelamāsu ceļu uzturētajus, nesūdzēšos par ziemu, vispār neko sliktu neteikšu, tikai pateikšu to, ka ja ceļus kaisītu ar smiltīm-sāli, tad arī neslīdētu un būtu kā krievu laikos, kā te dažam labam labpatīkās atcerēties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas