Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Gerkens domā, ka nozagto izdosies atgūt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sanita
s
Kurš var pateikt kā nu tur bij, viens ir kas rakstīts presē .... Patiesību vien zin Gerkena kungs, šeit kas rakstīts tā ir tikai atbalss vējā. Ar vis lielāko sapratni pret šo ģimeni
hop
h
hop, Vecais, 20.11.2009 21:52 Demakova raksta doktora pētījumu par tēmu `Ideālā pasaule priekšstatos un īstenojumā Bruno Vasiļevska dzīvē un jaunradē`. Brīnišķīga tēma: der arī jebkura cita persona. Saņem stipendiju 700,- mēnesī (brutto).
Ļeņinam
Ļ
apakšas paņēmušas kredītus zviedru bankās un ... nevar vairs pa vecam. Ko nevar? nopirkt vēlvienu ledusskapi tajā pašā Gerkena veikalā? Vēl vienu autinu ģimenē, kurā jau katrs tāpat pārvietojas ar savu auto? izmisumā ir tiek kas palikuši bez darba. Bet kāpēc tur Gerkens vainīgs???? Viņš tieši, kā reize, savos uzņēmumos cilvēkus nodarbina!
Ļeņins
Ļ
Gribu atgādināt skolā iemācīto definīciju par revolucionāro situāciju: Augšas vairs nevar pa vecam Apakšas vairs negrib pa vecam Pēdējo 6-7 gadu laikā valsts attieksme ir bijusi viennozīmīgi par labu darba devējam nevis darba ņēmējam. Tagad, kad viss galīgā pa--ļā, tad sāk domāt par kapitāla aplikšanu ar nodokli un nekustamā īpašuma aplikšanu, bet liela daļa cilvēku ir novesti izmisumā. Tie gan parasti nezog dārglietas un seifus, bet ja t.s. sabiedrības krējums ņirgājas par pārējiem bez jebkādas solidaritātes sajūtas vai izpausmes, tad tas visu tikai bīda uz revolucionārās situācijas pusi. Mani biedē tas virziens, kurā viss lēnām virzās.
rufo
r
tas nav pasūtīts ? nesen no kādas bankas izņēma visu naudu, un šie atriebās viņam !!!!
meņševiks
m
man patīk te portālā viens izteiciens, aprakstot aizskarošos komentārus, kuros izteikts nevaldāms prieks par Gerkena privātīpašuma apzagšanu - "piedzērušies matroži, kas iemācījušies rakstīt". Lasot šos piedzērušo kreisera "Aurora LV" komentārus jev šļupstus, tiešām pārņem šausmas, jāpiekrīt ieprēkšējam rakstītājam. Nav brīnums, ka Ļeņinam apšaut puskrievijas mātes un mazos bērnus, vecos cilvēkus, mājlopus un palīdzēt nostiprināties Revolūcijai visā Krievzemē - palīdzēja tieši latviešu algotņi. Un te tā karma parādās, kāpēc tik slikti Latvijai klājas! Bija gatavi šaut nevainīgus ļaudis, mācītājus - popus, pilsoņus, inteliģenci, uzņēmējus toreiz - ir gatavi arī tagad izrēķināties. Laikam gatavošanās 100gadei? 2017. gads ar kreisera Aurora LV izbraucienu Daugavā pretī Rīgas pilij patiešām vairs nav tālu. Lai Dievs atpestī!
tas ir kaut kas traks
t
R. Gerkens ir uzņēmējs, viņam ir savs bizness un es nedomāju, ka kādam no suņiem, kas te rej, ir kaut mazākās tiesības zākāties. Ko Jūs iedomājieties? Kuru viņš ir no Jums apzadzis? Jūs vispār saprotiet, ko Jūs te rakstiet? Uzņēmējam darbs tāds = dot darbu citiem un veidot visu darbību tā, lai tā nestu peļņu! Un Gerkens, starp citu, nodokļus maksā un arī labdarībai ziedo, regulari! Bet cik es saprotu, nav Latvijā tālu no Lielās Sociālistiskās revolūcijas... kauns, boļševiku mazmazmazbērni, Staļina mazmazbērni, kur vēl tālāk?
lauķe
l
Savulaik puse Latvijas, kas negribēja pirkties humpalās, iepirkās Gerkena bodēs, tādēļ nav ko brīnīties, ka šiverīgais tirgotājs uzcirta itin brangu kapitālu, tikai šoreiz intuīcija pievīla....varbūt arī zemnieciskais skopums..... Neatbalstu lumpenisko saukli "grabiķ nagrabļennovo"!
Tenis
T
lasot komentārus ir pavisam skaidrs, ka Dievs ir pieļāvis lielu kļūdu, radīdams latviešus.
lēti ir pilīs, kas šā tā
l
... ja, ta i. kads veikals, tads cilveks i maja tada i. lai vai ka sava darba i krami japardod i kada lieta. zel ka taa, bet ta i.
Nu!
N
Kā tur bija ar to znotiņu , kuru padzina ? puisītis ? Un vispār , traki ir ar tām pilīm , kuras paši īpašnieki izrāda visos žurnālos !
klaara
k
Nu, varetu domat, ka Gerkens tiesam kadu aiz ausim un ar varu ir vilcis savos veikalos ieksa un, pistoli pie deniniem turedams, licis kaudzeem vien pirkt preces vina veikalos! Katram no rakstiitaajiem oomes ir n-tas reizes iepirkushas vina veikalos! Un ir tukstoshiem loti apmierinatu cilveku, kas shajos veikalos iepirkusies un ieperkas! Visi jau nevar iepirkties Armani un Gucci, kuros notiek naudas atmazgashana, bet TAS gan nevienu nezkapec neuztrauc...
Jānis
J
Nu cik man ir zināms Gerkens ir normāls uzņēmējs un tā ir nepatīkama lieta, kamdēļ te daudziem tāds prieks? Turaties Gerkena kungs!
nasca
n
Interesanti gan, kā tad Gerkens nozaga? Ar varu ievilka savos veikalos un atņēma maku? Ne daudzi 90-gadu sākumā spēja iepirkties firmu veikalos. Šobrīd gan Gerkena veikalus neapmeklēju, bet kādreiz esmu pirkusi salīdzinoši lētas un noderīgas mantas. Kauns, ka tiek aplamāts šiverīgs uzņēmējs. Priecāties par bagāto apzagšanu - tas jau arī tāds proletariāta cienīgs domugājiens.
zole
z
Utes abi ar Leiškalnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas