Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ģīlis un Kabanovs diskutēs par Eiropas un Vidusjūras valstu sadarbību

Ceturtdien un piektdien Atēnās notiks Eiropas un Vidusjūras reģiona valstu Parlamentu Asamblejas (EVPA) sesija, kurā piedalīsies Latvijas delegācijas vadītājs Valdis Ģīlis un pārstāvis Nikolajs Kabanovs, pavēstīja Saeimas preses dienestā. Asamblejas delegātiem paredzēta tikšanās ar Grieķijas prezidentu Karolosu Papuliasu.

27.martā V.Ģīlis piedalīsies Politikas, drošības un cilvēktiesību komitejas sēdē, savukārt N.Kabanovs - Ekonomikas, finanšu, sociālo un izglītības lietu komitejas sēdē. Tajās diskutēs par gada laikā paveikto, kā arī izstrādāti ieteikumi nacionālajiem parlamentiem. Savukārt 28.martā EVPA plenārsēdē ievēlēs jaunu EVPA prezidentu un komisiju vadītājus uz nākamajiem četriem gadiem. EVPA ir izveidota 2004.gadā, lai stiprinātu Eiropas Savienības un Vidusjūras valstu partnerības parlamentāro dimensiju, kā arī veicinātu dialogu un savstarpējo sapratni starp dažādām kultūrām, tautībām un civilizācijām. Asamblejas mērķis ir mazināt vardarbību, nodrošināt mieru, drošību un stabilitāti reģionā, kā arī īstenot nepieciešamās politiskās, sociālās un ekonomiskās reformas un apkarot terorismu, fundamentālismu un organizēto noziedzību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas