Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ģimenēm laukos bērnu pabalsts ir gaidīts ienākums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Peka
P
Nu jā...Ir jau atņemts, tik nav vēl publicēts...Mani 2 bērni jau negrib ēst... Tagad būs kā padomju laikā,kad daudzbērnu ģimenēm deva gaļu, bet mums 2 bērniem- paši staties...nu redz- es tāda pati muļķe, tikai 2 piedzemdēju..Tos pašus ne priekš valsts, bet sevis. Lai tad tā sūda valdība no manis ar neko neprasa. Kam nodokļus maksāt,ka garantijas nekādas??Ne sociālās, ne morālās. Jādodās ,gribi,negribi laimi meklēt, kur zāle zaļāka, un debesis zilākas!!!!
Nu un kapec?
N
Jau visās pilsētās nav cilvēki izgajuši ielās protestā????????
papus
p
nedrīkst mainīt noteikumus spēles laikā.visi cilvēki nav vienādi kas vienam ir daudz otram var būt nekas bet tikuntā paņems.zinu gadījumus ar pārtikas pakām kad tās saņēma cilvēki kuriem tās galīgi nevajadzēja bet cilvēkiem kuriem patiešām nav ko ēst nepienākas nekas.sociālos dienestus vajadzētu kārtīgi izravēt un šīs funkcijas nodot baznīcām tad būtu nauda pat lielākiem pabalstiem bērniem.diemžēl pie varas esošie turpina zāģēt zaru uz kura paši sēž.lai jums mīksta piezemēšanās vismaz redzēsiet kā dzīvo cilvēki uz zemes.
mmz
m
tev taisnība!
Es atvainojos berniem un ģime
E
Vienoti tautas inīcināšanai = VIENOTĪBA Es par viņiem balsoju, bet man viņi ļoti nepatīk. Es atvainojos visiem par man''an īsredzīgām muļkībām
paskaidrojiet?
p
bet,vai tiem ,kam ir 2 un vairāk bērni , maksās tikai sākot no otrā?
I.Gr.
I
Izlasiiju rakstu un ja taa ir, tad gan tos 8 latus gjimeneem nedriikst atnjemt! To Valdim buutu jaasaprot! Bez tam lauki tachu ir muusu valsts vislatviskaakaa dalja. Laukus jaatbalsta. Shito nieciigo naudu ir jaaietaupa citaas vietaas.
visu naudu pensionāriem
v
Atbalstu, jo tieši Lemberga kabatas partija un tās ieceltie labklājības ministrētāji pēdējos 10 gadus ir sevi pierādījusi, kā īsta bērnu un ģimeņu nīdēja.
Lembergu, Lembergu
L
Lembergu par prezidentu! Nu zog, nu un tad, bet ir kārtība un nevienam neko neatņem un Eiropas naudu prot izlietot un vidi sakārtot.
bērni ir apgrūtinājums
b
Vienotības un ZZS valdībai bērni ir tikai apgrūtinājums!
BOLDRIKS
B
Nesaprotu ja kādam te kas nepatīk visa eiropa vaļā, Anglijā pa minimālo var normāli dzīvot, lai tie politiķi vieni palik te un paši sev pelna pensiju.
nu RE
n
Nabaga Latvija! Viena mafija nomaina citu! Mūsu izvēle ir: Vai nu Maskavas roka (SC), vai ultranacionālisti (VL/TB) vai nu oligarhi (PLL, ZZS) vai sorosīti-liberasti (Vienotība), kuriem ne ģimene, ne tauta nav vērtības, vienīgi bankas un to nauda! Vai tiešam Latvijā nav citu spēku??? Kad Latvijā būs tādas normālas partijas kā CDU - kristīgie demokrāti - Vācijā vai sociāldemokrāti Zviedrijā?!???????????????????!
mazais ganiņš
m
laiks iet ganos beerniņi , mees vasaraa gaajaam ganos lai ziemaa ietu dskolaa...
VAI
V
Vienotība nostājas PRET ĢIMENI?? Nav brīnums, ja pie varas ir geju jeb pederastu atbalstītāji!
visu naudu pensionāriem
v
Tā nav šīs valdības problēma!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas