Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

GNP sacenšas par dabas brīnuma godu; visticamāk, to organizē iedzīvoties kāri darboņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zemnieks
Z
Nu tie 200 dolāri jau nav tāda summa,lai nesamaksātu.Atdeve būs daudz lielāka! Lai gan varbūt šumējās tāpēc ka tā summa par niecīgu!Nekas vietējiem bāleliņiem neatlec!Nav jau Dienvidu tilts!
krīze
k
Tur takš Demakovai pieder zeme, un koki ar visiem melniem stārķiem nocirsti! Par ko ta 200dolāri. Krīze, viss paliek lētāks, Demakova Francijā - dodu tikai 100dolārus!
daarta
d
nav par tēmu, bet - Lai vai veicas Gaujas Nacionālajam parkam būt tikpat garā un miesās spēcīgiem, lai izdodas tikt galā ar valsts un pašvaldību birokrātisko aparātu, lai zemes privātīpašnieki nav ļauni, atriebīgi un alkatīgi (kā daži ) .... Visvairāk gaidu, kad normāli sāks darboties GNP izveidotais velo ceļš no Murjāņiem līdz Siguldai!:)
.
.
Bet par GNP kā tādu runājot,mani draugi no UK te bija vienā rudenī un viņi 2 reizes vienas nedēlas laikā brauca uz GP. Un tie cilvēki ,kas pasaulē daudz kur bijuši dažādās vietās un kontinetos, atzina ,ka šitās bija vienas no jaukākajām dienām, ko tur pavadījuši.Parka rudens noskaņas un aura vien ko bija vērtas.
.
.
Bet tā taču ir tīrā reklāma un par to ie jāmaksā!!! Neviens piedalīties arī nespiež. Ko nozīmē veiklie darboņi?Viņi taču organizē jums tādu iespēju! Par jums taču balso un no tā saņemsiet atdevi tuvākā nākotnē. Ar padomisko domāšanu taču sen bija laiks tikt galā!
lauku vecis
l
Piekrītu Niko, šajā gadījumā 200 dolāri jau nu nav dižā nauda... Salīdzinājumam- kāds spāņu kantoris jau nez cik gadus nepaguris uzņēmumiem Latvijā sūta vēstules ar aicinājumu par 1000 EUR reklamēties mistiskā interneta katalogā, par kuru nav skaidrības, vai vispār kāds apskata.
čabe
č
tipiski ne tipiski, bet interneta balsošanas rīkotāji tomēr mānās. Uz to jau laikam tie cer, ja prasīs lielu naudu, tad skaidrs, ka neviens nemaksās. Bet tā - vai nu trūks mežu un rezervātu, kas samaksās tos 200 dolārus..
niko
n
tipiski latvieši - 200 dolāri nu gan baigā nauda lai kāds iedzīvotos. lai arī kāds pasākuma raksturs - jebkurā gadījumā laba reklāma pasaulē GNP un kautvai mājaslapas izveide maksā kādu naudiņu. paši laikam netērājās mārketingam - latvieši tāpat brauc ~100 tk un no tiem vien jau labu naudiņu var iekasēt ...
pele
p
Laikam jau sen neesi bijusi GNP, ja redzi tikai krūmus. Parks ir gana vērtīgs, lai par to runātu arī pasaulē.
Gauja
G
GNP dabas brinums, nu gan jasmejas!!! Ar krumiem aizaudzis mezenis! tad ta brinums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas