Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmaņa izšķiršanās diena

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lux
l
_tauta_ Tu noteikti pieņemtu pareizus lēmumus. Jāsmejas. Vai tiešām nav skaidrs, ka neviens šobrīd nevar paredzēt kā krīze attīstīsies. Un ko tad Saulveži - naudu sazīmēs, būs vēl sliktāk. Godmanis vismaz ir cilvēks, kurtā klausās kaut vai SVF. Nedomāju ka populistos Stokenbergā u.c. daudz klausītos. ES savu populistu pietiek, Patiesībā KĀ TE VIENA PAZINOJA," PĀRMAINĪJIES KALVĪTIS," TĀ SALAIDIS VISU DĒLĪ, KA DEVIŅI GUDRIE IZLABOT NEVAR. aTTIECĪBĀ UZ zATLERU PILNĪUGI PIEKRĪTU _KRITIĶIM_. šobrīd nedrīkst mētāties ar "ticu" "neticu" un tamlīdzīgām izrādēm.
Šampēteris
Š
Godmanim jāaiznes uz Rīgas pili Satversmes exemplārs. Ja tas nelīdz, jāuzņemas arī prezidenta funkcijas, līdz Saeima atrod sakarīgu.
XXX
X
Nu jau pēc komentāriem var saprast, ka Kalvītis atgriezies uz pareizā ceļa. Skaidrs, viņam tas ir izdevīgi šobrīd bīt mazliet labākam, lai tautai tik ļoti nekrīt acīs viņa un viņa sievas plāns par valstij piederošas zivjaudzētavas prihvatizāciju.
A.B.
A
Nu jau gan liekas, ka Godmani neviens vairs neklausa, bet pēdējā panikas lēkmē vēl cenšas izspiest maksimālo labumu katrs priekš sevis. Ja viņiem vajadzēs uz kāda pakāpties, lai vēl kaut vai dienu noturētu galvu virs ūdens, viņi ne brīdi nešaubīdamies pakāpsies uz Godmaņa un neviens par viņu pat neiedomāsies. Galvenais vēl nedēļu, vēl dienu, vēl stundu, vēl minūti,... bet pie varas.
kritiķis
k
piekrītu!
kritiķis
k
piekrītu!!!
tauta
t
nabaga Godmanis - raudāja TV : krīze padz''linās un atbalstītāju skaits samazinās!! Un nekādi "dižas" premjers nespēj apjēgt, ka krīze padziļinās ne jau pati no sevis, bet tādēļ, ka viņš pieņem NEPAREIZUS LĒMUMUS! Tāpat bija ar inflāciju - valdība vilcinājās, neko nedarīja, tikai vaimanāja, bet inflācija auga.
zvirbulēns
z
Par to ticēšanu - es reizēm neticu pats sev, kur nu vēl svešniekiem. :))) P.S. Personiski mazīstams.
Senais>zvirbulēnam
S
Ticēt vai neticēt var tam, kas nav acīm redzams. Tam, kā pastāvēšana tieši no šīs ticības ir atkarīga, bet ticēt vai nē kādam personīgi nepazīstamam , nav tā kategorija par ko vajadzētu raizēties. Zatlers netic Godmanim , bet kas to lai zin kur tas āķis. Varbūt banāla greizsirdība, vai kas cits provocē šo neticību, jo personīgi pazīstami jau šie tagad ir un , iespējams, ka arī agrāk bijuši, ja Godmanim bijušas kādas problēmas ar muguru, kas viņa gados nav nekāds brīnums. Bet mirstīgajiem, tādiem kā es un pieļauju arī Tu tāds esi pie sava gleznainā dīķa , nelon svešiem ticēt, vai neticēt. Vai tad Tev vecmāmiņa nemācija neuzticēties svešiem? Un palīdzi man , lūdzu, kā ir pareizi personĪGI pazistams, vai prsonISKI. Man te dažs labs piekasās bet es neesmu vainīgs, jo tur kur pavadīju bērnību runāju vietējā valodā.
zvirbulēns
z
Valdim Zatleram ar kundzi jālasa Satversme. Viņi nezin savu vietu varas hirarhijā. Es neticu Godmanim, nu vai nav jāsmejās? Es ar viņam neticu, nu un? Kamēr parlamenta vairākums atbalsta Godmaņa valdību, tikmēr būs Godmanis, vai tiešām Zatlers to nesaprot?
Students
S
Neatbalstu prezidenta V.zatlera rīcību! Izskatās, ka V.Z. no sākuma runā un tikai tad sāk domāt, ko ir pateicis! Ir saprotams, ka ar populistiskiem paziņojumiem V.Z. vēlas atgūt zaudēto latviešu tautas uzticibu viņa prezidentūrai! ja latvijā ko vajag, tad pirmkārt, tas ir JAUNS prezidents, kuru ievēl tauta! Lai I.Godmanis veic savas funkcijas, un ālusim I.G. turpināt labi iesākto premjera darbu! Ja kāds ir tik gudrs, tad lai skaidri un gaiši pasaka - kurš šobrīd Latvijā būtu labāks premjers par I.Godmani! V.Z nevajadzētu nodarboties ar destruktīviem darbiem! tauta labi atcerās, kurš (I.G.) strādāja valsts labā un cēla valsts prestižiustarptautiskajā arēnā tajā laikā, kad kāds (V.Z.) baudīja Pekinas olimpiādes jaukumus ...! Skumji, bet fakts!
Laura
L
Zatlers = TP prostitūta.
Andrew
A
Shlesers grib buut ministrs..un taapeec Godmanim ir paveeleets tureeties liidz peedeejam...wot i visa strateegjija..oranzhiem seedeet Godmanja eenaa pirms veeleeshanaam nav izdeviigi..un tie sho grib dabuut prom..a Huutes blicei i taapat labi
dzeris - Zvārgulis, Santa, Zi
d
Par Kalvīti nebrīnos, nedaudz gan izbrīna, ka ir vēl tādi, kas atvērtām mutēm var uztvert un ticēt tai demagoģijai, meliem un puspstiesībām. Tad jau mūs sagaida gaiša nākotne.
Jana
J
Problēma ir Zatlerā un viņa attiecībās ar TP!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas