Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanim izredzes palikt, TP risinājumu redz plašākā koalīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Lai cik paradoksāli tas arī neizliekas, rosīšanās ap patreizējo valdību ļoti atgādina gadījumu ar KNAB seifu. Gan toreiz , gan tagad itkā vienkārša tēma - cik daudz naudai ir jābūt kasē. Gan toreiz, gan tagad ilgu laiku nav nekādas skaidrības - gan cik naudas KNAB seifā, gan cik naudas ValstsKasē. Vai tikai tas nav iemesls,kāpec toreiz Loskutovs , bet tagad Godmanis , izmisīgi turas pie seifa roktura.
murgs
m
Cik var mūs biedēt ar to, ka kaut kur, kaut kas ,varbūt atklāsies. Varbūt arī neatklāsies, varbūt tiks safabricēts, pārgrozīts, izmainīts. Incanti, ko tad tā opozīcija ar JL skaļāko kliedzēju"dubultiņu" ir gatavi piedāvāt. Viņi grib paši visu aptaustīt, un ko tad, ja tas viņiem nebūs sagremojams un paveicams, tad atkal jaunas vēlēšanas? Bailes no godmaņa reorganizācijas, un tas ,ka daudzi savējie zaudēs darba vietas un ietekmi, ir lielākās jl bažas. Godmanis pārāk stingri šos satvēris. Par SC nerunāsim, tiem vajag varu pāri visam, bet ko tas var maksāt mums, vai kāds ir padomājis? Neprašas pie varas.BĪSTAMI.
klintone
k
Jā tp ļipas ietrīcējusās, vara burtiski izslīd tai no rokām, tāpec, sāk uzvesties kā želeja. godmani tieši negāzīsim, bet tā strādāt arī vairs negribam. Esam gatavi atkal kāpt uz tā paša jaunstulbenīšu grābekļa atkārtoti, lai tikai saglabātu savu it kā seju, kasjau sen ir grimase. par jaustulbenīšiem es vispār nerunāju, visu sev darbībā un bezdarbībā atvēlēto laiku viņi ir grāvuši, postījuši un bremzējuši jebkuru attīstību un valsts augšupeju. Gan lielos projektos, gan mazākos. Atstājiet godmani, nomainiet ministrus, un lai tsrādā uz priekšu. Vai tad tiešām latvju bāleliņš negrib saprast, ka žurkas nevar atbalstīt.
Es
E
Ljoti normaali - lai arii muuzhdien kritizeetaaji - opoziicija - naak straadaat un paraadiit ko var. Bet nee, vinji jau baidaas. Jo labaak jau ir runaat nekaa dariit. TP dara un tas, protams, visiem liekas slikti.
Lits
L
Par pareks banku jau daži br;inumi sāk parādīties .Pirms dažam dienām Melngailis izteica ,ka Godmanis nepilda savu solijumu un neiesaista viņa firmu Pareks bankas pārdošanā .Kā jau agrāk Godmanis solija ka pārdevēja firma sņemšot 15 procentu .Pārdot banku cer par 500 miļijonu ls Par tādu naudu visu var paciest jo tur visiem pietiks ko padaļīties.
!
!
Ir sajūta, ka Pareks, kas jau pasen kļuvusi valsts banka, ko apliecina arī tajā kā caurumā iegāztā nauda un Latvijas Ceļa un citu politikāņu pārziemošana šajā iestādē (arī Sudraba, arī Skrastiņš), slēpj kādu valsts apmātpersonu melno naudas kasi. Pierādījumi varbūt parādītos tad, ja šo iestādi bez noilguma, bet atklāti izanalizētu kāds ne-austrumu pircējs. Te ir skaidri jaušams, ka apakšā ir krievu naudas shēmas.
Sen jau skaidrs ...
S
100 gudrās galvas savā starpā nevar sadzīvot! Nav jābrīnās, ka valstī tāds bardaks! Respektīvi .... godājamie deputāti! Beidziet dirsties, un sāciet beidzot strādāt! ... kamēr nav par vēlu. P.S.(a varbūt jau ir par vēlu?)
LVD
L
Tiem, kas domā , ka Godmanis ir nez kāds tautas patriots, vajadzētu zināt, ka arī toreizējā Tautas Fronte tika veidota ar čekas svētību , un Godmanis bija viens no tiem , kas VDK uzdevumā darbojās personīgi, tieši tāpēc viņš, vēlāk nonācis valdībā , tik ļoti sāka kritizēt un vērsties pret to ,ko pats bija veidojis! Jo , raugi, tramplīns bija savu lomu nospēlējis, tas vairs nebija nepieciešams, varēja iet tālāk , gatavot Parex uznācienu , BB .. , visus tos finansu instrumentus, ar kuriem aplaupīt latviešu tautu.. Un nu, loks ir noslēdzies - Parex ir pagalam, un atkal pie apvāršņa parādās Godmanis, lai veiktu savu melno darbiņu - censtos uzkraut visus parādus mums..Bet , šoreiz vis tik viegli tas neizdosies, un dažas būtiskas kļūdas tu , jūdu ķēniņ, esi jau pieļāvis - viena no tām ir Parex "pārņemšana" bez Saeimas akcepta, otrs - neviens nav redzējis pārņemšanas līgumu, un , ja tas tiks publiskots kaut vai tanīs aprindās, kas ir to kompetentas redzēt, atklāsies līguma detaļas, kas noteikti ietver nelikumības komponentus, ja reiz "darījumam" ir tāds slepenības plīvurs . Tā ,ka situācijas atrisinājums ir tikai laikā..Tā ir ar to viltus patriotu Godmani..
Aldis
A
Visi šie valdošie kretīni jau sen vairs nav cilvēki - viņi ir nožēlojami pigmeji ar primātu attīstības līmeņu smadzenēm,kas to vien zina,kā nokampt pēc iespējas lielāku gabalu no nobendētā kustoņa paliekām Visi šie "valdošie "kretīni jau sen vaoirs nav cielvēki - viņi faktiski ir nožēlojami pigmeji ir primātu attīstības līmeņa smadzenēm,ka to vien zina,kā nokampt pēc iespējas lielāku gabalu no nobendētā kustoņa paliekām un iestūķēt savā rīklē.
4zix
4
Nav ko mainīt pašreizējo valdību, lai tik turpina strādāt. Visu to nomelnošanas kampaņu organizē opozīcija ar JL priekšgalā! Var viegli saprast, ka norādījumus opozīcija saņem no Krupņikova un Bukingolda kungiem ! Lai dzīvo mūsu Premjers - atbalstīsim viņu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
!
Ir ļoti dīvaini skatīties, kā šie visi politiskie līķi dzīvo savu ciparu, shēmu un politisko kombināciju valstī. Tas laikam tāpēc, ka tieši līdz ar Godmaņa parādīšanos politikā tais tālajos gados parādījās miesassargu armija un limuzīni ar bruņustikliem. Tad, pārvietojoties pa Rīgu kā apdedzis, vari nejust, cik cilvēkos ir liela pretīguma sajūta par notiekošo. Mēs te dažkārt piesaucam morāli - tas ir lieki. Viņiem, izrādās, neko nenozīmē ne nepopularitāte, ne pat naids, ko daudzi jau sāk izjust. Kā var dzīvot ar tādu necieņas bagāžu, grūti saprotams.
q
q
Piekāpšanās zemniekiem skaidri parādīja, ka Godmanis nav politiķis, bet lupata...
hohma
h
Vai tiesam valdosa banda ar Godmani galvagali nesaprot to, ka, lai ko ari vini daritu viniem neviens vairs Latvija neuzticas vinus ienist. Latvija ir negativs, naidigs, negativu emociju, noskanojumu sasinajums pret valdoso banditu turesanos pie siles un lai izmainitu so negativo noskanojumu, negativo psihalogisko spriedzi Latvija sai valdiba ir jatkapjas un ir jadod kaut neleilas ceribas, ka Latvija val ir briva, ka Latvija ir nedaudz demokratijas. Tacu vini, sie alkatigiem, ciniskie banditi loti labi saprot to, ka vini nestrada ne Latvijas iedzivotaju, ne Latvijas valsts interese, bet tikai savas privatajas intereses un vini loti labi saprot to, ka, ja vini tiks patriekti no valsts siles vini nekad vairs sava muza pie tas netiks, jo vini ir liki, liki, kuri smird, jo ir sapuvusi no ieksam.....
Inga
I
TP jau nu gan vajadzētu paklusēt - ar to Kalvīša trekno gadu virzību - valsts ir tik tālu aizrullējusi, ka ilgi vēl būs jārāpjās ārā no bedres.
temida
t
Noladetais maita Godmani vacies pats prom ar labu vai ari tevi tapat ka Rozo ar kaunu un negodu padzis. No Rozes ir japeidzen izdevumi par labu zemniekiem, kuri vairakas reizes bija spiesti atrauties no saviem darbiem, teret savu laiku, lidzeklus,kuri ir saistiti ar vina nomesanu, jo zemnieki vairakkartigi tereja savu laiku, lidzeklus, lai Latvijas valsti, sabiedribu atbrivotu no si smerdela Rozes. Talak ir jaiet un ir japadzen J.Kinna, kuru Roze pec partijas piederibas iestuma amata, I.Gulbe, A.Miglavs un ta visus vinus pec kartas......iztirit ZM, valsts parvaldi no siem salasnam. Godmans ir nelieta un noziedziniks, kurs ar savu darbosanos valsts parvalde ir fiziski iznicinajis desmitiem tukstosu Latvijas iedzivotaju un siemtiem tukstosie iedzivotaju ir sakroplojis dzives, liktenus. Kad sis noziedzinieks tis sodits un tiesats?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas