Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanim nākamnedēļ aprit gads premjera amatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
nu neapsveicu,neredzu ar ko lai apsveic,cwrams ka pēdējais gads pie stūres
nu
n
kAs par tautu,tauta jau ir tikai viņš viens un vel daži
vara
v
kur Godmanis tur iznīcība,ne pirmā un ne pedējā reize ,mantkārība un varaskāre un ne jau rūpes par tautu
Ģeogrāfs
Ģ
Ta jau tuvojamies masajiem, kuri satiekoties aptausta viens otram kulli.
Ceremonijmeistars
C
Jā, un vēl viens Gudmena novatorisms - pirms kādam paspiež roku ir jāpakasa kule!
Filologs
F
Šī gada laikā Sers Ivarssevi sāk apliecināt kā lielu novatoru un TV publiskajās debatēs uzrunu "kungs " mēģina paretam aizstāt ar uzrunu "idiots".
Lukrēcijs
L
Puisīt, Tu nepazīsti burtus, jo tie ir jālasa kā TP vai TPJS
A.E.Voss
A
Paldies Dienas propogandistiem, lieliska bilde! Plutokrātiskais tirāns I.T.Godmanis izskatās gandrīz tāpat kā biedrs V.I.Ļeņins 1922. gada nogalē. Smadzeņu degradācija dažādu slimību un netikumu iespaidā ir nenovēršama lieta.
gm
g
Godmanis jūtas mazliet saguris, bet viņu stiprina misijas sajūta. Viņa sajūtas un atbildību raksturo dižena nācijas glābēja sajūtua. Tādus parasti taču nenonovērtē līdz galam, nesaprot. Viņš neviena brīdī neļaus nomākt sevī šaubas, ka pats ar savu bosu - farcovščku, kurš komandē fiziķi - zinātnieku ir ievārījis šīs ziepes, ka pašreizējais ministru kabinets faktiski ir vēl sliktāks nekā iepriekšējais, jo kādreizēējās otrā plānā figūras ir pārcēlušās uz priekšējām līnijām ar visu sev raksturīgo otršķirīgumu. Nejēgas ministru amatos vien apmainītas vietām. Ir jābūt skaidram prātām, lai saprastu, drosmei, lai atzītu un varoņspēkam, lai spētu patiešām to mainīt un izglābt valsti. Godmanim nav ne pirmā, ne otrā un ne arī trešā. Pietiek murgot, latvieši. Reiz par reizēm. Runājot par lietu viss ir precīzi tā. Savādāk valsts nebūtu banktora priekšā un SVF kļuvuši par bankrotējušas valsts faktiskajiem administratoriem.
dzeris - latviete
d
Ko tusauc par Zviedrijas plānu - to, ka zviedri paglābs pamuļķus latviešus no pilnīgākā bankrota? Visi vainīgi, ne, visi sazvērējušies pret nabaga latviešiem, mēs gan paši tādi balti un pūkaini un skaidri, kā bāreņa asara, un ne pie kā vasinīgi neesam! Ak mēs, nabaga vientieši, ko visi izmanto!
latviete
l
Tie, kas tagad vēlās būt kādas citas valsts okupēti, neuztraucieties! Par jūsu interesēm jau rūpējas - Kalvītis ar Šķēli rūpīgi strādāja Krievijas virzienā un gandrīz visus jau nokārtoja pa īpašumu un pilsonības līniju.Tagad Šlesers ar Godmani rukā Zviedrijas un norvēģu interesēs. Paklausieties vien, kā tas pats Godmanis atklāti ziņo, ka realizēs zviedru plānu Latvijā ar latviešiem pat nerunājot. Jā suteners un tirgotājs vienmēr saņem labu piķi, bet pārdotajam vergam nav starpības, kurš viņu jās nākamos 700 gadus. Dīvaini, ka Latvijā Kangari vienmēr tiek godā un cieņā, bet tauta klusi un verdziski bailīgi kurn pa kaktem, baidoties savas domas izteikt skaļi un aprejot tos, kas nevēlas dzīvot šajā vergu kārtā.
Elmārs
E
Ivar, aplaimo Latvijas tautu, aizej atpūsties... uz visiem laikiem. Lūdzu.
Darba dzīvnieks
D
Atgādiniet man, kurš kļuva par politisko līķi 8. Saeimas vēlēšanās? Jā, tas bija Latvijas ceļš, kas jau vienreiz saņēma vilka pasi pateicībā par "sadarīto". Par ko tad sveikt?
dzeris
d
Par Godmani neesmu sajūsmā, bet vēl mazākā sajūsmā par tiem, kas raksta rupj'ības un nez kādā sakarā piemin tautību, pie kuras Godmanis pat nepieder, un ja arī piederētu, tad kas? Labāk redzu Godmani, nekā aprobežotos antisemītus.
olga
o
Es ļoti ilgojos pēc tā bardainā žīda...""

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas