Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Godmanim nav pārliecības par citas valdības spēju mazināt spriedzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jūrmalniece
j
Varbūt jūs dzirdat ko citu - atšķirībā no manis Godmaņa publiskajās runas? Tomēr kā jau rakstīju – Godmanis akcentē tieši pozīcijas neaizstājamību. Turklāt attiecībā uz Repši, Godmanis uzņemas pārāk lielu atbildību – ne viņam izvēlēties un izvirzīt kandidātus.
viesis
v
nelaime, ka Godman dzīvo ilūzijās - varbūt mazākās, nekā domāju, bet tomēr. Otrkārt, viņa kategoriskā tonī teiktie deklaratīvie apgalvojumi nekad nav īstenojušies. Treškārt, viņa ekonomiskā sagatavotība atliek vēlēties ko labāku. Ceturtkārt, viņš ir mute galvai, kuras īsti nav, turklāt šī galva neredz tālāk par savu degunu un pilnīgi nekontrolē, ko dara ķermenis. Piektkārt, valdības darba organizācija - švaki.
riņķī apkārt
r
Manup rāt tas ir koalīcijas kultivēts priekšstats, ka bez viņiem citi neko nav spējīgi un valstī iestāsies haoss :) ++++ Godmanis vakar savā runā Saeimā nosauca vienīgo, viņuprāt, spējīgo "krīzes premjeru" , kurš varētu viņu nomainīt un tas bija opozīcijas Einārs Repše, kuram būtu mugurkauls pieņemt nepopulārus lēmumus un, izturot sabiedrības spiedienu, tos nemainīt - tā kā - manuprāt, pārmetums premjeram nevietā.
Paltraku Vilis
P
Vakar Domburšovā Godman atklāti pateica ka viņš nezin kas iznāks no PVN paaugstinājuma. Ja iznāks sūdi, tad viņs gatavs saņemt sodu. Kādu? Kad Latvija būs vēl dziļākā d...rsā, tad var Godmanu kaut nošaut, tikai mums no tā nebūs nekāda labuma. Vot tā dāmas un kungi...
Paltraku Vilis
P
Fakts ka Kastēns nevar piedot Godmanam savu "aiziešanu" no posteņa...... Drīz to pašu darīs Šlesers, Slakteris un lopu dakteris un paliks Godman viens pats ar mapi padusē, jo mape nekad nenodod savu saimnieku.
jūrmalniece
j
..redzēju Godmaņa reitingus vakar, tomēr palieku pie tā, ka realitātē aiz viņa būs Šlesers. Es arī domāju, ka reitingiem pieaugošas sociālās spriedzes apstākļos ir ārkārtīgi liela nozīme, jo īpaši šīs valdības laikā, kad LV ir iedzīvojusies milzīgos parādos.. neviens šobrīd pie varas esošajai koruptīvajai ‘elitei’ neuzticas, kuru nu vēl donoru līdzekļu sadalei, tāpat kā rastajiem problēmu risinājumiem, kurus daudzi pamatoti kritizē.. ................................................ ..................... es vakar dzirdēju tikai problēmu uzskaitījumu, bet nevienu piedāvājumu, kā tās risināt jau esošā budžeta kontekstā ......................................... Manup rāt tas ir koalīcijas kultivēts priekšstats, ka bez viņiem citi neko nav spējīgi un valstī iestāsies haoss :)
ZBL
Z
Bet premjers, kura partijai ir tikai 10 balsis Saeimā nevar būt spēcīgs pēc definīcijas. Murgains ir prezidenta uzstādījums, ka Godmanis nu pats varēs izvēlēties savus ministrus. Uz kāda pamata? Uz desmit balsīm, kas nogrims Saeimas purvā. Atbalstīties uz krīzi ir viņa vienīgā cerība. Krīze piespieda ,pēc gada gulēšanas un stāstīšanas, ka patreiz nav tik briesmīgi kā pirmajā premjerēšanā, un ierēdņus redziet nevar atlaist gada vidū, kustināt savas pakaļas.
DD1
D
Godmanim reiz tomeer naksies bez pavadoshajiem miesassargiem satikties ar tautu un paarliecinaaties par tautas "miilestiibu".
Dārznieks
D
Paliek gluži žēl sevis, ka dzīvoju valstī , kurā pie valdīšanas ir pēdējais premjerministrs. Un tas , ka tā patiešām ir , parāda tempi kādos mēs beidzamajā gadā esm gājuši uz leju. Gluži kā tie Indoķīnas prāmji, kuru kapteiņi tīkojot hiperpeļņu pārpilda tos ar cilvēkiem un rezultātā tie noiet dibenā. Patiešām stāvoklis ir looti nopietns vai nu ar Godmaņa veselību vai arī jāslēpj valsts krahs. Žel, ka lielākā daļa Saeimas, kā valdības "akcionārs", nevēlas saprast to, ka ar tādu kapteini kuģis otru krastu nesasniegs.
riņķī apkārt
r
Bet tauta slima ar šizofrēniju.... +++ tik pašpārliecināts par sevi un saviem spriedumiem nav pat Godmanis :))
riņķī apkārt
r
Godmanis nedrīkst palikt premjera amatā ne tikai dēļ LPP/LC reitingiem +++ Domburšovā Godmanim bija citi reitingi :) , taču ne par tiem ir runa. Opozīcijai būtu jābūt gatavai pārņemt varu brīdī, kad TP gāzīs Godmani un, spriežot pēc vakardienas, uz to nebūs jāgaida ilgi. Kaut kad pavasarī tikšot labots budžets, tad lūk - lai opozicija tad arī nāk ar savu - pilnīgi jaunu sabalansētu variantu, kurš ir pārāks par esošo. ' Citādi - es vakar dzirdēju tikai problēmu uzskaitījumu, bet nevienu piedāvājumu, kā tās risināt jau esošā budžeta kontekstā
Žuks
Ž
Nu kā, lai atkāpjas, ja nākamā valdība var sākt rakņāties par SM dar;ijumiem un Parex'u, piedevām tas radītu reālus draudus, ka kāds no Godmaņa superministriem var nekļūt jaunajā valdībā par ministru! Tāpēc Godmanim vajag, lai nākamajai valdībai varētu nodot stafeti ar drošības garantiju, ka saimnieks būs ministrs utt.
Ērglis
Ē
Redzi Godmanīt, demokrātijā tev neviens to nejautā vai cits spēs samazināt spriedzi. TAVA šī brīža valdība to NESPĒJ, taisni otrādi - tā tikai uzkurina ar visādiem nepārdomātiem teicieniem, absurdiem lēmumiem un galvenais - NEIZLĒMĪBU un CILVĒKU ČAKARĒŠANU. Pats teici, ka ņems -15% no algām. Tad kāpēc praktiski visur tiek ņemti nost -30% un cilvēki tiek pat sūtīti bezalgas atvaļinājumos vai pat atlaisti? Cilvēki, kuri praktiski visu dzīvi labā nozīmē ir veltījuši darbam valsts institūcijās (ir arī tādi starp citu :)). Ivar, tu nevadi procesu. Nevienu neinteresē, ka vai cits vadīs. Man darbā arī dod pa ausi, ja es slikti strādāju. Un nejautā, vai kāds varētu labāk. Tādas diemžēl ir darba devēja un darba ņēmēja attiecības.
dzeris
d
Pēdējiem četriem - izskatās, nesaprotat, ko lasāt, un nesajēdzat, ko rakstāt, Neesat tēmā, tā teikt. Neviens Godmanim neprasa piena upes, prasa elementāro - reālu darbu izejai nokrīzes.
jūrmalniece
j
šobrīd uzskatu, ka Godmanim ir jāļauj strādāt tālāk.... ............................................... ................... Godmanis nedrīkst palikt premjera amatā ne tikai dēļ LPP/LC reitingiem, bet arī tādēļ, ka viņš ilgstoši piesedz Šlesera darījumus. Un pat ja Šlesers drīzumā nebūs valdībā, bet Godmanis paliek, - pat tad Godmanis savos lēmumos nebūs neatkarīgs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas