Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Godmanis aicina Latvijā pāriet uz tādu pašu vēlēšanu sistēmu kā Lietuvā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
es iesaku godmani ar visu viņa svītu nošaut. ielaist viņa melīgajā galvā lodi un viņu pašu izbarot suņiem
tam sarkanajam populistam
t
Es tavā vietā nodokļus nemaksāju un nemaksāšu. Maksā tu par sevi, bet es maksāšu par sevi. Ja tu nevari atļauties maksāt nodokļus, tad beidz spamot darba laikā un sāc strādāt.
Par mažoritārismu
P
ir iespējams parakstīties šeit
Godmaņa atnākšana
G
Bija arī otrie Godmaņa laiki. Ko jūs domājat, ka Godmanis tāpēc mainījās? Viņš tikai kļuva gudrāks un slīpētāks. Viņš bija lielisks aktieris. Pēdējā laikā viņa grimases, lielās pauzes, dziļdomīgās pozas. Viena vaina tikai – viņš urbināja degunu, kasīja pakausi un pārbaudīja vai viņam bikses ciet. Kad atbrauca Zviedrijas karaliene, viņš, pirms dot roku, pārbaudīja, vai viņam bikšu priekša ir ciet, noslaucīja degunu un deva karalienei roku. Bet karaliene, tā kā viņš pirms tam bija degunu slaucījis, roku viņam nedeva. Vāciski to dēvē par kinderštūbe.
Dārznieks
D
Varētu jau vispār pāriet Lietuvas jurisdikcijā, ja ne faktors, ka lietuviešu tautsaimnieki jau atraduši kopēju valodu ar Latvijas izpārdevējiem un krievu biznesmeņiem , nevis latviešiem. Bet tagad , ja jau ir bauda no agonijas tad līdz galam.
vestures lieciba
v
Godmanis ir jatiesa un jasoda par vina veiktajiem noziegumiem, kurus vina un vina vadita partija LC veica pret neatkaribu atguvuso Latvijas valsti un Latvijas tautu. Ka sim smerdelim vispar nav kauna vel radities sabiedriba?
Rihards
R
Vai Latvijai uz Briseles,Strasbūras un Luksemburgas progresīvo ienākuma nodokli un samazinātu PVN likmi pārtikai nevajag pāriet,Godmaņa kungs?
Ziņkārīgais
Z
Aicinu Godmani publiski parunaties ar melu detektoru vai nav bijis čekas aģents.
Presbiterānis>Bezdievis
P
Pareizi teikts! Labāk turpināsim konsolidēt sociālo budžetu! Necelsim nodokļus,bet tikai atcelsi samazināto PVN likmi un paaugstināsim tarifus! Un nevajag nekādus Rubikus,Šleserus.Ždanokas,ja mums vēl ir veseli divi Dombrovski un Brigmanis piedevām!
borcinsh
b
"ko mēs esam pēdējās divās vēlēšanās arī likuši priekšā," norādīja Rubiks." ---- ...sevishki patik - "mes esam" ...! sheit ir jasaprast - komunisti !? tad, nevis 2 pedejas veleshanas, bet - "jums" tada balsoshana bija gan no 1940 gadaa !
Yeah!>Jā
Y
Un brīvi padzīvojuši Luksemburgā,Beļģiā un Francijā,valstīs ar Eiropā lielākajām algām un pensijām,progresīvo ienākuma nodokli,obligāto veselības apdrošināšanu,lētākām pārtikas produktu cenām! Latvijai taču tas viss nav vajadzīgs! Pilnīgi pietiek ar ES kvotām un preambulām!
:o)
:
Novāciet beidzot no avīzēm šo pretekli, valsts izzadzēju citstēvu, kura abu premjerēšanu laikā tika nodarīts milzīgs posts valstij!
Tedesco
T
Lai tautas izbrāķētās partijas iespējami ilgāk paliktu pie siles?
sise
s
Palasiet politikas pamatus ,tur ir izskaidrots kādi plusi un mīnusi ir propocionālajai un mažoritārai sistēmai ,kompromiss ir jauktā sistēma kad puse iavēl pēc vienas otru pusi pēc otras ,to arī ierosina Godmanis.Es arī domāju ka tā vajadzētu ,tikai tad ir jāmaina SAtversme un tur vajaga kvalificētu vairākumu.,ko būs grūti panākt.
neVārds
n
Ne jau satversme nosaka vēlēšanu sistēmu, bet gan vēlēšanu likums. Satversmē par partijām vispār nekas nav teikts.
  • 0
  • 0
Godmanis ir čekists....
G
.....un viņš ir viens no sauja vainīgajiem kapēc esam tur kur esam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas