Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Godmanis brīnās par sabiedrības kūtrumu attiecībā uz skarbajiem taupības pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Skatīties, kas runā - Godmanis! Cilvēks ar kura vieglo roku PVN tika palielināts no 18% līdz 21%, palielināts akcīzes nodoklis, degvielas nodoklis, viss alkohols un cigaretes, ar iedzīvotāju ienākuma nodokļis tika pacelts no 23 līdz 26% un paņemts vairāku miljardu aizdevumu no PVF. Viņš zināja, kur viņš dzīvo! Ivars, Es esmu cilvēks - ne aita, ne ministrs, ne politiķis ... Pastāsti man, Ivar, ka tu domā, kas ir labāk: liet asini vai cilvēku balsojums - ne aitas, ne ministrui, ne politiķu – ar kājam Īrijas, Kanādas un Krievijas labā? Tauta ir sašķelta divās daļās, un tajā ir arī tavs nopelns. Par kura zvans skan, Ivar? Labāk Godmanis būtu atzinis, kur ir pazudīs 1 kredīts G-24? Pat par to s ........ pat negribas runāt, bet, kaut kur viņam ir taisnība: viņš tautu ir novedīs līdz tādam stāvoklim, bet iedzīvotāji viņu ievēlēja Eiropas Parlamentā. Un kur ir smadzenes cilvēkiem? Godmanis teica patiesību, par kuru klusēja kopš 1990 gada - kriminālas revolūcijas sākuma un privāta zagļu kapitāla apvienošānas ar valsts kapitālu. Kamēr aitas ēda zāli pa 30 latiem mēnesī, vilki lika kabatās miljonus latus.Viss palia kā bija. Volki griež vilnu no aitam un aitas strādā, lai nopēlnītu naudu jaunai vilnai jaunājām griezumam.
lola
l
Brīnos par šo bijušo valsts vīru, pat nelabi palika...
alberts
a
Godmani tev viss ir sagajis "sviettā"Pats taču esi pārdzīvojis PSRS.Tad 50 gados 2-3 paaudzēm iesita galvās klusēsanu,paklausību un vēlreiz paklausību.Ko tu tagad gribi lai viss uzreiz notiktu savadāk?Tu sededams paris gadus Brisele esi galīgi nojūdzies.Padomā par Latviju,viņu tautu kurai vēl ir jaatjēdzas pusgadsimtu.
lux
l
Katram savs stāsts par noziedzīgajiem padomjulaikiem. Tev savējais. Bert nevajag jau tik atklāti melot. Neviens nebrauca un nelūdzās. Paši lūdzās uz Baltiju sadalē, ja atceries, kas tā tāda. Un tas, ka Uškovs ar savu krievu varzu orientējas uz atpalikušo Krieviju, ir nozēlojami. Tāpēc jau Igaunija ir priekšā kaut nedaudz, ka identificē sevi ar Ziemeļvalstīm, ne ar kaut kādu Krieviju, kur gaisā dienas laikā žurnālistam var salauzt kājas un rokas, kur deputāts vada kriminālnoziedzniekus, kur ražo joprojām tādus pašau mēslus, kā agrāk. Ieteiktu Tev nepārtikt tikai no kremļa propagandas. Sāc jau drusku apnikt ar padomijas apdziedāšanu. Un atceries, ka ļaunums maitā veselību. Ja bez Kreivijas nevari dzīvot, tad, cik man zināms, dzelzceļa līnija Rīga-Maskava vēl nav slēgta un lidmašinas arī vēl lido tajā virzienā. Un pārstāj ar savu gaudošanu traucēt cilvēkiem, kuri savu izvēli izdarījuši normālas civilizētas valsts virienā. Par to, ka Latvija jau kļūvusi par paraugu krīzes risināsānā, palasi The Economist, piemēram.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Latvijas pārvaldnieki ar asaram, lūdza inženierus un darbiniekus pārcelties uz Latviju. --------- Oi Annuška, es raudu - kā gan Latvija iztiks bez taviem mīļajiem migrantiem - inženierīšiem un Vaļeri Kravcov tipa strādniekiem. Es raudu! KĀDS ZAUDĒJUMS LATVIJAI TAS BŪS!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Krieviju, gan ekonomiski, gan politiski. Kas, domāju, nav aiz kalniem. Bet mūsu nacionālistiem, kuri sapņo par 1 miljona cilvēku aizbraukšānu es ieteiktu iedomāties, ka šīs "lieks" 1 miljons cilvēku, vismaz uz vienu dienu (vēlams ziemas ) neiznāks uz darbu. Iedomājāties? ----------- Es ļoti labi to spēju iedomāties! Latvija hauki dzīvo ar saviem 1,3 miljoniem iedzīvotāju - rūpniecība, lauksaimniecība ir pašpietiekami noslogota, jo šim liekajam miljonam darba vietas bija radītas mākslīgi saceļot visādas monstrozas rūpnīcas, no kurām tautsaimnieciski nekāda liela jēga nebija, proti, padomju garājā - vienu detalu uzražot Rīgā un tad to vest uz Krievijas tālēm montēt kopā ar kādu citu detaļu! MURGS!
TO >>>> ANNA
T
LATVIJA NAV KRIEVIJAS PLATFORMA , MUMS NAV SAKARU AR SARKANO FASISTU VALSTI
SIA KAMPEJCUKAS
S
MUMS AR NEBIJA KO TEIKT PAR TAVU PAREX GESEFT ........
maaris
m
:D Tev laikam tas personīgi.
Tur
T
Godmanis jau 1.valdības laikā veda Latviju uz sabrukumu! Godmaņa laikā Latvijā ekonomika - Latvijas tautas sastrādātais tika izzagts par 4,8 miljardiem latu! Kur nu vēl afēra par 200 miljonu ieguldīšanu privātbankā ... Kur nu vēl 2 x esot premjera amatā Godmanis "glāba" Parex 2 ebreju privātbanku! - no Latvijas Valsts kases (nodokļu maksātāju naudas!) tas uz šodienu mums izmaksājis 1 miljardu latu!
maaris
m
muļķi jūs esat komentētāji. Parakstot līgumu ar svf godmanis nu nekādi nevarēja zināt, ka nāks tāds dombrovskis un katru svf pavēli kā suņuks, asti luncinādams izpildīs. Aizņemties vajadzēja, bet pašcieņu tāpēc pazaudēt nebija obligāts nosacījums.
Anna
A
Ekonomikas sabrukums Latvijā ir spilgts piemērs daļas atdalīšanai no vienotā. Latvija vienmēr ir bijusi Krievijas ekonomiskā platforma. Tagad jau ir pierādīts, ka mūsu ekonomika Rietumiem nav pavisam vajadzīga. Tikai Krievijai! Un tas nozīmē, ka ekonomiskā atdzimšana ir iespējama tikai sadarbojaties ar Krieviju, gan ekonomiski, gan politiski. Kas, domāju, nav aiz kalniem. Bet mūsu nacionālistiem, kuri sapņo par 1 miljona cilvēku aizbraukšānu es ieteiktu iedomāties, ka šīs "lieks" 1 miljons cilvēku, vismaz uz vienu dienu (vēlams ziemas ) neiznāks uz darbu. Iedomājāties? Nepietiek? Ieslēdziet iztēli, kungi! Nu, ja valsts ir balstīta tikai uz ticību tam kas nebija, tad man nav pat nekādu domu, kā to nosaukt ... PSRS tika balstīta uz ticību lielā spožā nākotnē, kas, noteikti, atnāks, un, kad šī pārliecība pazūda, visi mierīgi (daudz ar atvieglojumu) uztvēra to sabrūkumu. Un tāpēc mūsu valsts arī ir bankrots, jo ir balstīta uz ticību tājā, kas nebija. Brežņeva laikos Latvijas ministri un CK LKP locekļi brauca pa visu Padomju Savienību un AĢITĒJA cilvēkus doties uz Latvija, jo tajā laikā Latvija visvairāk un visstraujāk attīstījas ražošanas nozares, tika celti milzu rūpnīcas, fabrikas, mājokļi, ikdienu tika papildināta ar jauniem tankeriem, rūpniecīskiem refrežeratoramiem, cisternam Latvijas flotes. Katostrofāli trūka cilvēkus, lai nodrošinātu šo milzīgo pieaugumu, un Latvijas pārvaldnieki ar asaram, lūdza inženierus un darbiniekus pārcelties uz Latviju.
spunde
s
godman, nesaprotu, kā zeme tevi vel nes.
Krizi iesāka Godmanis
K
tieši paša Godmaņa valdība arī slēdza līgumu ar SVF, taču tas viņam nekādi netrauce šo fondu gānīt un lamāt.
Krizi iesāka Godmanis
K
1. Krize iesākās tiēši minutē ka Godmanis parakstija lēmumu glabt parex banku. 2. tas nozimēja ka no tautas naudas (1 miljardu) glābs mafijas banku. 3. tas nozimēja ka tiēši Godmanis ir vainīģs Latvijas krizei. 4. tas nozimē tieši Godmanis ir vainīgs ka cilvēki brauc prom no latvijas. 5. tas nozimē ka tieši Godmanis ir vainīgs ka sledza slimnicas un sledza skolas. 6. tas nozimē ka kadu jaliek cietumā par latviešu valsts un tautas nodevību. 7. tas nozimē ka Parexieši, LKTK, LB šefs, rimševič, un Godmani un šlakteru jaliek cietumā par latvijas izvarošanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas