Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Godmanis: Jaunveidojamie spēki ir populisti vai ar izplūdušu piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bobs
B
Tev ,vecit,jau sen smadzenes ir atmiekskejusas,ta ka ne jau tev spriest par to,kas bus pec tam kad bus. V ienigais,ko tu vairs proti ir: dancot pecnoziedznieku stabules.
WALA
W
Lai cik ļoti būtu nokaitinājusi esoša valdība, tomēr Godmaņa teiktajam negribot japiekrīt. NU nebūs tā no nez kurienes labāka valdība, pat ja pilnīgi visus esošos izmetīs un atpakaļ neievēlēs. Un valdības maiņa ekonomikas krīzi ar nekādi neuzlabos. Šoreiz valdības maiņa būtu nevietā, lai arī Staversmes grozījumi ( lai arī avrbūt ne gluži patreizējā versijā) ir atbalstāma lieta.
ZBL
Z
Aizvākt Godmani, tas nu gan nav populisms, bet reāls pragmātisks risinājums. Partijas vadītājs, kam Saeimā ir 10 balsis un milzīgi priekšvēlēšanu tēriņi, nav spējīgs vadīt valsti.
pacifists
p
Bet vai tad par racionalu rīcību var nosaukt absolūta profāna iebīdīšanu prezidenta amatā, drošības likumus , antimafijas likuma muļļāšanu, eksporta neveicināšanu ,dažādu birokrātisku iestāžu vairošanos un parazitēšanu, cīņu pret korupcijas apkarotājiem u.c.? Izskatās, šinī valstī uz valstij racionalu rīcību vispār neviens nav spējīgs, katrs domā tikai par savu labumu.
Jah
J
Nu, par to "konkrētās rīcības piedāvājumu", mēs, viena ni Ivara kabineta ministra vārdiem runājot, varam konkrēti ierēkt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas